DarkSaga Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 με αφορμή την πρώτη κρούση στο photomemories (mixed feelings) κάτι επαγγελματικές κάρτες τύπωσα, θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με την συγκέντρωση πληροφοριών παρεχόμενων υπηρεσιών τιμών αλλά και διασφάλισης πληροφοριων απο τα τυχόν μαγαζιά που έχετε συνεργαστεί. πέρασα από τα γραφεία τους για την παραλαβή των καρτών με σκοπό να δω και τα υπόλοιπα υλικά δυνατότητες που παρέχουν. σε ερώτηση περι διασφάλισης των δεδομένων μου με παρέπεμψαν στον δικτυακό τόπο και πιο συγκεκριμένα στους όρους χρήσης απόπου και δανείζομαι το παρακάτω κείμενο :"Δικαιώματα ΕικόνωνΤο Photobook - Photomemories - Photobooks :: Welcome δεν προβάλλει δικαιώματα ιδιοκτησίας σε οποιαδήποτε φωτογραφία ή περιεχόμενο μας αποστέλλετε για εκτύπωση. Προκειμένου να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε παραγγελία για λογαριασμό σας ή για λογαριασμό άλλων που έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες σας, συμφωνείτε να μας παραχωρήσετε την άδεια για μη αποκλειστική, και χωρίς δικαιώματα εκμετάλλευση χρήσης, αντιγραφή, διανομή και επίδειξη αυτών των φωτογραφιών, ή άλλου περιεχομένου που εσείς μας έχετε αποστείλει. "Εσάς σας φαίνεται οτι είναι ο πελάτης καλυμένος?ή οτι χαρίζει τα αρχεία του για οποιαδήποτε δική τους μη αποκλειστική(πάλι καλά) προβολή?Kappa mount αναφερόμενο και ως πίνακας(έτοιμο με γατζάκια για στερέωση) μέτριο σε απόδοση αν και δεν γνωρίζω το δείγμα τι ανάλυση είχε και αν επαρκούσε για το Α4+/Α3 που είδα. περιορισμένες fix διαστάσεις στα προιόντα και μέτριες τιμές έλλειψη ευκρίνειας σε ο,τι είδα εκεί. Ο μουσαμάς δεν με ενθοουσίασε ούτε σαν υλικό ούτε σαν αποτέλεσμα.λέω εντός των ημερών να επισκεφθώ και κανένα My eikona για δειγματοληψία Personal story Οι κάρτες ανέβηκαν όπως και όλη η παραγγελία μέσω του On line store που αποτέλεσμα είχε να κοπούν αλλα και τυπωθούν λάθος έτσι και παρέλαβα κάρτα άλλης διάστασης και αναλογίας από την αρχικά σχεδιασμένη.Ο λόγος ήταν οτι δεν έστησα την κάρτα μου 8.5χ5.5 στο Γκρι πλαίσιο 8.9χ5.9 που έχουν στην σελίδα τους υποδεικνύοντας τα cutstripsστην επόμενη εικόνα παίρνεις μια προεπισκόπηση με μια διακριτική γραμούλα που αποτελεί το όριο της κάρτας λευκό το υπολοιπόμενο πέραν του σχεδίου μου ,λευκό έξω από το πλαίσιο ε σόρρυ κιολας,δεν έχω τόσο καλά ρυθμισμένη ιθόνη στο φορητό απόπου παρήγγειλατελικά ξάχρισαν/ξάκρισαν τις κάρτες (μικρής αξίας/δοκιμαστική η παραγγελία) αλλά το θέμα είναι οτι η κάρτα έχει άλλες διαστάσεις και εννοείται δεν έχει τις αναλογίες ή την γραμματοσειρά που εγώ έβλεπα στον υπολογιστή μου.Εδώ να σημειώσω οτι ανέβασα την κάρτα ως γραφικό προκειμένου να αποφύγω όσο το δυνατόν περισσότερα λάθη στοίχισης κλπ με τα γράμματα. ε στο ξάκρισμα έφτασε το τηλέφωνο μου στο όριο. το μόνο καλό, οτι είναι δίπλα στο σπίτι μου, αλλα μάλλον δεν επαρκεί.*Αν η παραγγελία έφτανε στο χώρο μου με παράδοση θα μου είχαν αποστείλει επαγγελματική κάρτα με λευκό πλαίσιο ακανόνιστο στις 3 πλευρές 18€ σύνολο και θα έπρεπε απλά να τις πετάξω,ευτυχώς παρέλαβα απο εκεί και κόπηκε η κάρτα ως ενδιαμεση λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 όταν δε θα βαριέσαι να πας ως κορυδαλλό μια βόλτα, θα σε στείλω σε δικό μου άνθρωπο με Mimaki JV33-160 και κάμποσα υλικά διαθέσιμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 4, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 πολύ ευχαρίστως η επόμενη βόλτα να είναι εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 4, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 η δουλειά του δεν είναι η λιανική σε αυτά οπότε δεν έχει mass production οπότε δε μπορώ να εγγυηθώ χώμα τιμές... όμως είναι ψαγμένος κ μπορεί να δεις κάτι που δεν έχεις δει αλλού... πχ δες εδώ... lenticulars.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.