Tech Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1, 2004 Ξερει καποιος γιατι εχω τοσο χαμηλο Read?????????????? x2 WD1200JB, RAID 0 abit IC7-g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tech Απρίλιος 1, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 gamt Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Τι stripe size έχεις βάλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Δεν νομιζω να παιζει ρολο το stripe στην περιπτωση του.Τους εχεις σε sta controller με serillels? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Ολα μετρανε και στο στριπ σαιζ και το κλαστερ σαιζ και το πως τρεχεις το αττο μετρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 To atto μια χαρα το ετρεξε οπως ολοι μας (32μβ/neither).Το stripe size θα δειξει διαφορα αν πας απο τα 8/16 στα 64/128.Μεγαλη διαφορα απο τα 32 στα 64 δεν θα δεις τοσο εμφανη.Μπορει να ειναι και θεμα serillel αν το εχει κανει ετσι.... ΤΟι μετρησεις του παντως δεν ειναι χαλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Oσο αυξανει το stripe size τοσο καλυτερα αποτελεσματα δινει στο write και αντιστοιχα πεφτουν οι επιδοσεις στο read.Για να δει εαν οντως παει καλα η συστοιχια του ας δοκιμασει και το pcmark 2004 για δισκους , το diskspeed , και το hd_speed .Επεισης πολυ καλο ειναι ενα dos αδικο , μια βολτα απο το www.benchmarkhq.ru θα τον βοηθησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 1, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Και το HD Tach 2.70 αξίζει δοκιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tech Απρίλιος 1, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Λοιπον παιδες πηγα στο ΒΙΟS και διαβασα Chunk size 128k. (sta controller με serillels?)αυτο δεν το καταλαβα.:...: Ξερετε αν μπορω να αλλαξω strip size χωρις να πειραχτουν οι σκληροι? οπως καταλαβατε ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα RAID:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 1, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Tech Λοιπον παιδες πηγα στο ΒΙΟS και διαβασα Chunk size 128k.(sta controller με serillels?)αυτο δεν το καταλαβα.:...: Ξερετε αν μπορω να αλλαξω strip size χωρις να πειραχτουν οι σκληροι?οπως καταλαβατε ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα RAID:P strioe size χωρις φορματ δεν αλλαζεις , cluster μπορεις μεσω του partition magio εαν και δεν θα το συνιστουσα την δεδομενη στιγμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tech Απρίλιος 4, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 Καμια ιδιεα για να βελτιωσω το Read??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 4, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2004 Χωρις φορματ λιγα πραγματα θα αλλαξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Απρίλιος 19, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2004 Μονο με Format αλλαζει το strip size Εγω απο 16 το πηγα 32 και cluster 64 αλλα μάλλον θα το ξαναπαω 16 Δες ενα δικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.