Jump to content

Αγορα νεας οθονης - γνωμες

odycsd

Recommended Posts

Το pc ειναι ενας i5 740 με 470gtx. Ψαχνω για μια οθονη γενικης χρησης δηλαδη θελω να βλεπω τηλεοραση, ταινιες σε hd και παιχνιδια. Εχω την lg w2486l (LG W2486L-PF LED Monitor 24'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr) κανα χρονο τωρα αλλα δεν με ικανοποιει απολυτα. Δηλαδη απο την αρχη που την ειχα παρει τα χρωματα μου φαινονται πολυ πιο αδυναμα σε σχεση με αλλες 2 eizo 19αρες που ειχα απο παλια αλλα και γενικα σε σχεση με αλλες lcd οθονες

Σκεψη 1

Αντικατασταση της lg. Ειμαι μεταξυ

1) Samsung FX2490HD LED TV-Monitor 24''

Samsung FX2490HD LED TV-Monitor 24'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

Την ειδα απο κοντα καλουτσικη μου φανηκε

΄Η

2) Dell U2711 Ultrasharp 27¨ Wide

Δεν την εχω δει απο κοντα αλλα βλεπω εδω μεσα οτι πολλοι λενε οτι ειναι η καλυτερη

Σκεψη 2

Αντι να δωσω 700 για την dell δινω αλλα 100

Κραταω την lg για σερφαρισμα και χρηση του pc και για παιχνιδια ταινιες κτλ παιρνω μια Samsung UE32C6510 LED TV 32''

Samsung UE32C6510 LED TV 32'' - Τηλεοράσεις - plaisio.gr

Δεν με νοιαζει τοσο το κοστος οσο να μου αρεσει τελικα αυτο που θα παρω γιατι οπως ειπα κ πιο πανω η lg δεν μου αρεσε κ τοσο.

Τα χρωματα της dell θα ειναι πιο ζωντανα απο τα αντιστοιχα της samsung? γιατι η samsung ειναι led κ θεωρητικα εχει καλυτερο contract και χαμηλοτερο ms? γενικα εσεις πoiα απο τις 3 αυτες οθονες θα αγοραζατε;;

Ναι το ξερω απλα θα προτιμουσα κατι σε 24+ απλα ειδα οτι δεν βγαζει η samsung led σε 27 και πηγα στην 24. Αμα παω για dell για την 27αρα θα παω

ασε τις τηλεορασεις πανω απο 27 δεν γινονται μονιτορ με τιποτα

παντως πουλαει ενα παληκαρι εδω στο σιτε στις πωλησεις μια 27αρα dell

και την εχει μια δυο μερες αν δεν το χεις δει

Για να το κανω πιο συγκεκριμενο αν αφησουμε στην ακρη τις ιντζες.

Samsung led ή dell ips?

ποια απο τις δυο θα εχει ποιοτικοτερη εικονα σε ταινιες\τηλεοραση. Και ποσο αισθητη ειναι αυτη η διαφορα;

κοιταξε για μενα οι διαφορες ειναι υπερ της dell

χρωματα,μαυρο,γωνιες θεασης μεγαλες που να δεις tn panel σε μεγαλη γωνια ,κλπ η τεχνολογια led δεν μου λεει τιποτα δεν πραγματοποιει αυτα που υποσχεται στην πραξη

δες και ενα review σιγουρα θα σου λυθουν οι αποριες

Dell U2410 Review

Για να το κανω πιο συγκεκριμενο αν αφησουμε στην ακρη τις ιντζες.

Samsung led ή dell ips?

ποια απο τις δυο θα εχει ποιοτικοτερη εικονα σε ταινιες\τηλεοραση. Και ποσο αισθητη ειναι αυτη η διαφορα;

Δεν ειναι led η Samsung. Ειναι led backlight, δηλαδη αντι για λαμπες φωτισμου εχει 2 σειρες LED, μια πανω μια κατω. Με λιγα λογια απλα εχεις χαμηλοτερη καταναλωση ρευματος και πιο λεπτο design.

Αυτο δεν εχει καποια σχεση με την ποιοτητα εικονας.

Αρα επειδη η Samsung ειναι TN panel και η Dell ips, σαφως και Dell, καμια συγκριση.

ΥΓ. Νομιζω η LG εχει βγαλει μια 15ρα LED και κοστιζει γυρω στα 2000 ευρω. Μη ψαρωνετε με το LED backlight, σχεδον απατη ειναι. Δεν βελτιωνει κατι στην ποιοτητα εικονας, αντιθετως υπαρχουν αναφορες οτι την κανει χειροτερη, λογω του εντονου coating.

Εκανες καλη αγορα. Διαολοστειλε και την απατη την lg w2486L. (Ειχα κι εγω την lg την πουλησα και αγορασα την dell u2311 και τα ματια μου βρηκανε την υγεια τους, οπως κι εγω βρηκα την ψυχικη μου ηρεμια).

Μεγαλο fail η LG w2486.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.