Jump to content

Επιλογη καρτας για αναβαθμιση

darkling

Recommended Posts

Τελικα πηγα σε Intel setup με εναν i5 -750 πανω σε ga-p55-usb3 και μια gtx260 1gb GS version.

Εχω μια απορια για τις μνημες που παρηγγειλα διοτι αν και δεν γνωριζω πολλα απο αυτα, απο οτι εχω διαβασει οσο πιο σφυκτα timings εχει τοσο καλυτερα. παρηγγειλα λοιπον αυτες :

KHX1333C7D3K2/4GX Intel X.M.P, DDR3-1333, unbuffered DIMM. 4GB 7-7-7-20 1.65V

Να περιμενω καποια ασυμβατοτητα με cpu/board? Η απλα τις πεταω πανω και παιζουν ως εχουν?

Ρωταω γιατι οι περισοτερεσ μνημες ερχονται με CL9 και 1.5v. Το παραπανω module ας πουμε ειναι overclocked απο το εργοστασιο?

Και αφου διαλεξα αυτο το μονοπατι με ανεβασμενα βολτ πρεπει να κανω και OC τον επεξεργαστη για να συμβαδιζει με τις μνημες?

απο eshop τις πήρες? αν ναι, υπάρχουν καλύτερες μνήμες με τα λεφτά που δίνεις

δωσε links των αγορών σου

Chieftec A-135 Series PSU 500W (APS-500S) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Intel Core i5 -750 (s1156, 2.66 MHz, Cache 8MB, Box) - Επεξεργαστές - plaisio.gr

Gigabyte GA-P55-USB3 (s1156, DDR3, P55) - Mητρικές - plaisio.gr

pc1

2 x pc1

pc1

pc1

pc1

pc1

δωσε 10 ευρώ παραπάνω για ένα coolermaster elite, το asus ειναι αθλιο

ram πάρε pc1

οφφ τπικ δεν εχω μσν σημερα :dance3:

Θα εμπιστευτω τα timings που ειναι απο τα καλυτερα σε ddr3 παρα τα 1600mhz δε ξερω μπορει να κανω και λαθος, ουτως η αλλως το εχω δωσει ηδη.Το ξερω για το κουτι αλλα δεν εδωσα βαση δε πειραζει ποσο πιο χαλια μπορει να ειναι. για τις μνημες ξερεις να μου πεις αυτο που ρωτησα αρχικα? αν πρεπει να παιξω με bios η θα τις δει απευθειας?

Επισης για το κουτι αυτο πηρα 2 χ 8cm fans να τα βαλω και τα 2 πισω? η 1 μπροστα και 1 πισω?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.