ΝTG Νοέμβριος 4, 2010 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 και παλι o dunkel εννοει να εχουμε την δυνατοτητα να ανεβαζουμε εικονες μεχρι 1920 στον λαμπη ...και εκ των υστερων να γινονται resize. (αν τα καταλαβα και εγω καλα) Προσωπικα σπανια βλεπω εικονα που να αξιζει να την δω παραπανω απο 1280 . Οποτε τουλαχιστον για οριο resιze μια χαρα ειναι. Το τι θα σηκωνει ο labis...επειδη εχω δει τερατουργηματα..προτιμω το οριο resize να ειναι και το μεγιστο που θα σηκωνει ο χρηστης στον server.Σαν kb δε νομιζω να προβληματισει καποιον στα 500Κβ...αν και σιγουρα παιρνει και για μικροτερο. (μακροπροθεσμα 8α ειναι σωτηριο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 4, 2010 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 500kb είναι πολλά, αυτό που λέω είναι πως το μέγεθος του αρχείου από μονο του ορίζει σε ένα μεγάλο βαθμό την ανάλυση του.όχι πως τα 1280 είναι λίγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Νοέμβριος 5, 2010 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Δηλώνω και εγώ πως δεν βλέπω τις φώτος από την δουλειά (μαμημένο proxy)! Προτείνω 1920χ1080 με μέγιστο μέγεθος τα 500 kb που έχετε τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 5, 2010 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 αν στη δουλειά σας κάνουν καλά τη δουλειά τους και εσύ πέρνάς όλη τη μέσα στο Λάμπη..... ε θα σου κόψουν και το Λάμπη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 5, 2010 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 εμενα στην παλια δουλεια μου...μου λεγαν Ιασονα κανονισε την πορεια σου γιατι το thelab θα παρει ποδι... αποχη 1-2 μερες για τα ματια του κοσμου και μετα παλι η ιδια ιστορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Νοέμβριος 5, 2010 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Σιγά μην μας κόψουν τον Λάμπη!!! Μπαίνουμε και διαβάζουμε αραιά και που ορισμένα θέματα και θα μας τα κάψουν;;; τς τς τς Βαρβαρότητες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 5, 2010 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Σε κατι site στυλ imageshack η φωτο ανεβαινει σε 5 δευτερα.Στο Λαμπη για να αναιβει μια φωτο μου παιρνει λεπτο+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Νοέμβριος 5, 2010 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Η ανάλυση θα ήτανε χρήσιμη να ανέβει στα 1920. Το High Dedinition έχει μπεί για τα καλά στους desktop Η/Υ και έχει γίνει mainstream πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 5, 2010 Author #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 καλά όλα αυτά περί της ανάλυσης ....αλλά ο κόσμος συνεχίζει να κάνει upload σε imageshack ακόμα και cpuz screenshot!....εκεί εστιάζω εγώ το "πρόβλημά" μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 5, 2010 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 καλά όλα αυτά περί της ανάλυσης ....αλλά ο κόσμος συνεχίζει να κάνει upload σε imageshack ακόμα και cpuz screenshot!....εκεί εστιάζω εγώ το "πρόβλημά" μουνα μπει warning στα συνημένα , το σκέφτηκες καλά?μήπως έπρεπε να το ανεβάσεις στο Λάμπη?:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 5, 2010 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 να μπει warning στα συνημένα , το σκέφτηκες καλά?μήπως έπρεπε να το ανεβάσεις στο Λάμπη?:smoke:????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 5, 2010 #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Να μπαίνει ειδοποίηση πάνω από κάθε εικόνα του στυλ "ανέβασε το εδώ μπορείς". Αυτό εννοεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Νοέμβριος 5, 2010 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Οι attached φωτος πάντως δεν φαίνονται από τους μη-εγγεγραμένους χρήστες. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να ανεβάζει ο άλλος τις φώτος του οπουδήποτε και όχι στο thelab.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Νοέμβριος 5, 2010 #54 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 ισα ισα....εγω το βλεπω σαν πλεονεκτιμα να μην μπορει να δει ο "καθε ακυρος" τις φοτο που ανευαζω! εξαλου δεν ειναι αυτο το ζητουμενο οταν σηκωνεις μια φοτο εδω........την σηκωνεις για εδω οχι για ολο το διαδικτυο αποψη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 5, 2010 #55 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 ????? αναφερόμουν στον τότε απο πάνω. και καλά ίσως να θέλει διαφήμιση το πράγμα ενδεχομένως,δεν το τοποθέτησα καλά το warning να σκάει στο κουμπί "εισάγετε εικόνα" ισα ισα....εγω το βλεπω σαν πλεονεκτιμα να μην μπορει να δει ο "καθε ακυρος" τις φοτο που ανευαζω!εξαλου δεν ειναι αυτο το ζητουμενο οταν σηκωνεις μια φοτο εδω........την σηκωνεις για εδω οχι για ολο το διαδικτυο αποψη μου αν το forum ήταν κλειστό,δεν θα το διάβαζες με search απο google,προσωπικά δεν με ενοχλεί να με διαβάζουν οι εξωερικοί. Με ενοχλεί περισσότερο όταν απο google χτυπάω ένα thread ξένο η εγχώριο και εκεί που πας να βγάλεις το ζουμι αντιλαμβάνεσαι χαλασμένα χχχ εικονάκια... σε πόσα fora πια να γραφτώ? σε όλα ? για το ένα και μοναδικό θέμα που ίσως μου φανεί χρήσιμο τι στιγμή που γράφω κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 6, 2010 #56 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Ανοίξαμε πιλοτικά τις εικόνες και για τους non registered Θα εξαρτηθεί από διάφορα το αν θα το κρατήσουμε ή όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 13, 2010 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2010 55 εικόνες συνολικά είναι το όριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 14, 2010 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 Όχι, που σου έβγαλε αυτό το όριο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Νοέμβριος 14, 2010 #59 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2010 Το χειροτερο με τις εικονες που δεν ειναι ανεβασμενες στο δελαμπ, ειναι οτι σου ξεχειλωνει το φορουμ μεχρι να φορτωσουν, που αν ειναι πολλα τα uploads, σε ξενερωνει απιστευτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g1ann1s Δεκέμβριος 3, 2010 #60 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Έχω ανεβάσει κάτι φωτογραφίες σε album στη βάση δεδομένων του thelab. Μπορώ να τις μεταφέρω σε μήνυμα στο thelab σαν thumbnail; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.