sstav Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4, 2010 Επειδή δεν μπορώ απ' την δουλειά να δώ ΚΑΜΜΙΑ Φωτό που ποστάρετε όλοι στα τυπου imageshack κτλ sites (proxy, company policy)...χάθηκε ο κόσμος να τις κάνετε upload στη βάση του thelab. ρε παιδιά?? Είνια πιο εύκολο αλλού παρά στο thelab; και δεν εννοώ μόνο αυτές που βαζετε ως funny κτλ....ποστάρετε screenshot με τα διαγράμματα αποδόσεων των νέων καρτών-επεξεργαστών/ με το πρόβλημα σας στον ΗΥ σας/με το αποτέλεσμα στο 3δmark-Vantage /με το stable overclocking σας/ μετο νέο σας κουτί και το cable management που κάνατε/το γραφείο σας/με τι φάγατε την Ανάσταση / τον φράγμα με την θεία του την Μελπομένη κτλ. και δεν γίνεται ουτε γνώμη να εκφέρω/παραδειγματιστώ/προτείνω/ Μπορεί να γίνει κάτι επι του θέματος; Proxy bypass συζητήσεις φαντάζομαι απαγορεύονται........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Νοέμβριος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 ελα πες...ποσα σου εδωσε ο ντολυς??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 4, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 για να μην φορτώνουμε τον server του thelab και βαραίνει τις τσέπες των ιδιοκτητων, να βλέπουν και αυτοί που δεν είναι registered, και για να σου την σπάσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 4, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 1ο και 3ο κατανοητότο 2ο δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να τις βλέπουν κια οι μη registered χρήστες;εγώ και ο Dollys Και πολλοί άλλοι θα υπάρχουν που θα ήθελαν να τις βλέπουν παντως... Τι να πεις για τους ΙΤ managers ... επιτρεπουν φατσοβιβλία και τα συναφή site (yupi.gr κτλ)...να δούλευε το userf.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 4, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 στην χειρότερη κανε account σε κανένα proxy που να κάνει mask τα url και θα είσαι κομπλέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Νοέμβριος 4, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 @sstav Που δουλεύεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 4, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 εκεί που δουλεύεις χρησιμοποιούν και μαστίγιο? (btw οι γραφίστες έχουν απιβδισει που τους απαγορεύω να μπαίνουν στο FB) είμαι πολύ @ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 4, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Δεν υπάρχει θέμα με τον server, ήδη έχουμε πολύ μεγάλη βάση attachments.. φέρτε κι άλλα Θα χαιρόμουν πολύ αν τα ανεβάζατε όλα εδώ, σιχαίνομαι το imagesuck ειδικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 4, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 μου την σπάει το κόψιμο στην ανάλυση όταν βάζεις από thelab και πως δεν φαίνονται όταν δεν ειναι registered κάποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 4, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Eγω το κανω επιτηδες για να μην τις βλεπει ο Dollyς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 4, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 εγω να μην πω θα σας τα έσκαγα για να τα βάζετε εδώ...11 στις 10 δεν τα βλέπω απο δουλειά...ΕΔΙΤ για Νεφ...Δεν θα έρθω επισκεπτήριο?.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 4, 2010 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 εγω να μην πω θα σας τα έσκαγα για να τα βάζετε εδώ...11 στις 10 δεν τα βλέπω απο δουλειά...ΕΔΙΤ για Νεφ...Δεν θα έρθω επισκεπτήριο?....και εσύ έχεις πρόβλημα στην δουλειά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 4, 2010 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 μου την σπάει το κόψιμο στην ανάλυση όταν βάζεις από thelab και πως δεν φαίνονται όταν δεν ειναι registered κάποιος Ε εντάξει δε γίνεται να αφήνουμε να ανεβαίνουν εικόνες 3500χ4600 .. Νομίζω το 1280χ1024 είναι πολύ λογικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Νοέμβριος 4, 2010 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Εγώ Εφεύρα το πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 4, 2010 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Ε εντάξει δε γίνεται να αφήνουμε να ανεβαίνουν εικόνες 3500χ4600 .. Νομίζω το 1280χ1024 είναι πολύ λογικό.που το είδες το 1280χ1024 ? 800X800 είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 4, 2010 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Εγώ ρέ παιδιά που έχω σηκώσει στο Project Plexi 2000(!!!) photos δέν θα ήμουνα βάρος για τον server του Lab? Εντάξει...έχω βίτσιο να σηκώνω κάθε λεπτομέρεια σε photo, το έχετε καταλάβει όλοι. Ερωτήσεις: 1) Θα σβηστούν κάποια στιγμή οι φωτό του Project από το imageshack, και άν ναί πότε? 2) Άν τις ξανασηκώσω μέσω Lab Θα φορτώνουν πιό γρήγορα? 3) Μέσω Lab δέν χάνονται οι φωτό? 4) Μέχρι ποιό μέγεθος επιτρέπει το Lab? 5) Πώς σηκώνονται μέσω Lab? (άσχετος τελείως...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 4, 2010 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 που το είδες το 1280χ1024 ? 800X800 είναιΠου το βλέπεις αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 4, 2010 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Εγώ ρέ παιδιά που έχω σηκώσει στο Project Plexi 2000(!!!) photos δέν θα ήμουνα βάρος για τον server του Lab?Εντάξει...έχω βίτσιο να σηκώνω κάθε λεπτομέρεια σε photo, το έχετε καταλάβει όλοι. Ερωτήσεις: 1) Θα σβηστούν κάποια στιγμή οι φωτό του Project από το imageshack, και άν ναί πότε? 2) Άν τις ξανασηκώσω μέσω Lab Θα φορτώνουν πιό γρήγορα? 3) Μέσω Lab δέν χάνονται οι φωτό? 4) Μέχρι ποιό μέγεθος επιτρέπει το Lab? 5) Πώς σηκώνονται μέσω Lab? (άσχετος τελείως...) Έχουμε περίπου 50.000 attachments.. μερικές χιλιάδες ακόμα τι να μας πειράξουν.. όταν αρχίζουμε και χωλαίνουμε θα σας ζητήσουμε δανεικά 1) Ναι, άγνωστο 2) Ναι 3) Όχι (εκτός αν καταστραφεί το datacenter που μας φιλοξενεί.. ) 4) 1280χ1024 θεωρώ ότι είναι μια νορμάλ διάσταση. 5) Πας στο προφιλ->albums και δημιουργείς εκεί όσα θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 4, 2010 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Που το βλέπεις αυτό; και πέρα από αυτό, δες ποσο χάνει η εικόνα σε σχέση με την original και την μίκρυνε στα 800 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 4, 2010 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Σωστά το ξέχασα αυτό. Θα το φτιάξω. Τι θεωρείτε "φυσιολογικό" όριο σε kb για μία 1280χ1024 εικόνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.