Nephiλiμ Νοέμβριος 7, 2010 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2010 Νεφ, γιατί να πάρει την πιο δυνατή μονοπύρηνη; Δύο 5770 είχαν-και εξακολουθούν να έχουν-100€ χαμηλότερο κόστος από μια μέση 5870 και μάλιστα με παραπλήσιες επίδόσεις.Όταν η gtx 580 τιμολογείται στα 599$, μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το αν η 6970 θα βρίσκεται κάτω από τα 500€ στην Ελλάδα;Όσο για το σενάριο που σκέφτονται πολλοί και είναι η αγορά μιας κορυφαίας μονοπύρηνης τώρα και η προσθήκη μιας δεύτερης σε 1 χρόνο, δεν νομίζω να στέκει με την σημερινή τιμολογιακή πολιτική. Άσε βέβαια και την κατανάλωση που θα έχουν δύο κορυφαίες gpu.Αν εξαιρέσεις ότι καποια ελάχιστα games ενδέχεται να μην υποστηρίζουν καλά το cf/sli τελικά νομίζει πως αξίζει.Εγω προσωπικα δεν γουσταρω πολυπυρηνες λυσεις στο pc μου.Για λογους οικονομικους, αισθητικους, συμβατοτητας ,θερμοκρασιων κλπ κλπ που εχουν αναφερθει ουκ ολιγες φορες απο εμενα και απο αλλα ατομα. Το τοπιο αυτη τη στιγμη ειναι θολο.Και οι δυο εταιρειες ετοιμαζονται να σερβιρουν ξαναζεσταμενο φαγητο.Εγω -που νταξ παω φανταρος και τα λεμε τον Αυγουστο- πραγματικα ΔΕΝ νοιωθω καμια αναγκη να αλλαξω καρτα λογω απαιτησεων σε γκεημς.Ουτε DX11 παιχνιδαρες ειδα, ουτε τιποτα.0.Ψοφος.Ο μονος λογος που θα αλλαζα ειναι οι οδηγοι και πηγαινοντας σε πολυπυρηνη λυση απλα διπλασιαζεις τις πιθανοτητες προβληματων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Νοέμβριος 8, 2010 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 εδω και 2.5 χρονια εχω crossfire και ειμαι καλα :triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.