Vagouridis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2004 Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω ενα τραγουδακι που εχει μεσα του τους παρακατω στιχους... Να σου λεω ελα να μιλας για τρελα.... Πιστευα οτι ειναι του Μητροπανου αλλα μαλλον επεσα εξω ..... Καμια βοηθεια για τα πληρη στοιχεια του ......Ξερερτε ωστε μετα να παω να το ζητησω με το κανονικο τιτλο στο δισκακαδικο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 31, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2004 Καταχώρισε το ίδιο post και στο www.e-djs.gr στο section Name That Tune.Πιθανότατα να βρείς απάντηση στο ερώτημά σου.Εγω δεν μπορώ να ακούσω γιατί δεν ακούω σχεδόν καθόλου ελληνικά ( και ιδιαίτερα "λαϊκά" ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Απρίλιος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 κι ομως εiναι του μητροπανου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 1, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Axα...και πως ειναι ο κανονικος τιτλος ρε ιπταμενε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Vagouridis έχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 2, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Τελικα υπαρχει στα μπ3 μου απλα ο τιτλος καμια σχεση......Mητροπανος - αποψε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 2, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Τελικα υπαρχει στα μπ3 μου απλα ο τιτλος καμια σχεση......Mητροπανος - αποψε..... Σε βοήθισε αυτο που σου είπα? Ή το βρήκες γενικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 2, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Μωρε κατα τυχη το βρηκα.....ειμαι στο κλικ να γραφτω και να ποσταρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.