Jump to content

Θέση εργασίας

wesker

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Ένας φίλος μου ψάχνωντας για δουλειά έστειλε βιογραφικό στην εταιρεία DTA Group. Έψαξε στο internet για να μάθει σχετικά για την εταιρεία πριν πάει για την συνέντευξη αλλά δεν βρήκε κάτι σχετικό πέρα από το επίσημο site της. Για να πω την αλήθεια ο΄ύτε και εγώ βρήκα κάτι. Αν κατάλαβα καλά είναι εταιρεία που αναλαμβάνει διαφημίσεις για άλλες εταιρείες και έχει πελάτες της HOL και Alpha Bank. Την έχει ακούσει κανείς την εν λόγω εταιρεία; Έχει κάποια άποψη για αυτή;

Για να είμαι ειλικρινής, βλέποντας κάποια πράγματα στην ιστοσελίδα τους, ορισμένα θέματα που διάβαζα με παρέπεμπαν σε εταιρίες - πυραμίδες. Δεν την ξέρω την εταιρία, δεν την είχα ξανακούσει, απλά προσπαθώ να βοηθήσω το φιλαράκι, γιατί στις αγγελίες όλα όμορφα φαίνονται, απο κοντά όμως αλλάζει το πράγμα. Και οι καμπάνιες που έχουν αναλάβει για να είμαι ειλικρινής μου φαίνονται λίγες για μια εταιρία διαφημιστική.

Από ότι έχω ακούσει, πρέπει να είναι face-to-face marketing.

Τον έχουν καλέσει σε συνέντευξη?

Όταν λες face-to face marketing τι εννοείς; Οτι παίρνεις τους δρόμους και ψαρεύεις πελάτες για να κλείσεις συμφωνίες; Όχι, αύριο του είπαν να πάει για συνεντευξη, μετά την συνεντευξη θα τον καλέσουν για ένα training το οποίο θα υπάρχει και ένα ερωτηματολόγιο, και μετά μια δευτερη συνεντευξη καθοριστική για την συνεργασία. Το θέμα είναι το παληκάρι να μην πέσει σε κανένα τριπάκι του στυλ ο μισθός σου θα είναι ποσοστά από τις εταιρείες που έκλεισες κλπ.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ SITE ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ..ποιος εγκληματιας σκεφτηκε να το φτιαξει?!!?!? το intro ειναι λες και εξελλισεται κανεναν ποκεμον χαχαχα

παντως χωρις να θελω να ειμαι απολυτος,δεν μου φαινεται site για μια σοβαρη εταιρεια..η λογικη το λεει απο μονη της..ας ειναι ψιλιασμενο το παιδι καλου κακου..

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΙ SITE ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ..ποιος εγκληματιας σκεφτηκε να το φτιαξει?!!?!? το intro ειναι λες και εξελλισεται κανεναν ποκεμον χαχαχα

παντως χωρις να θελω να ειμαι απολυτος,δεν μου φαινεται site για μια σοβαρη εταιρεια..η λογικη το λεει απο μονη της..ας ειναι ψιλιασμενο το παιδι καλου κακου..

H αλήθεια είναι οτι ούτε και εμένα με προϊδέασε θετικά το site, γι'αυτό σκέφτηκα να ρωτήσω και εσάς μήπως και έχει κανένας εμπειρία από την εν λόγω εταρεία η έχει ακούσει κάτι για αυτήν. Βέβαια θα μου πεις και εταιρείες με σοβαρότερα site φέρονται στους εργαζόμενους με τον χειρότερο τρόπο...

Όταν λες face-to face marketing τι εννοείς; Οτι παίρνεις τους δρόμους και ψαρεύεις πελάτες για να κλείσεις συμφωνίες; Όχι, αύριο του είπαν να πάει για συνεντευξη, μετά την συνεντευξη θα τον καλέσουν για ένα training το οποίο θα υπάρχει και ένα ερωτηματολόγιο, και μετά μια δευτερη συνεντευξη καθοριστική για την συνεργασία. Το θέμα είναι το παληκάρι να μην πέσει σε κανένα τριπάκι του στυλ ο μισθός σου θα είναι ποσοστά από τις εταιρείες που έκλεισες κλπ.

Τι έγινε με το interview?

Τι έγινε με το interview?

Πήγε, του είπαν σχετικα με την εταιρεία οτι θα ασχολούνται με διαφήμιση άλλων εταιρειών όπως η HOL, και οτι 8α δουλευει μαζι με άλλους σε projects. Tώρα απ'οτι με είπε ο χώρος που έγινε η συνεντευξη δεν θύμιζε και καμιά τεράστια εταιρεία, και είχε παντού poster με διαφημίσεις της HOL. Koiτώντας το site εμένα μου φάνηκε σαν εταιρία πλασιέ. Ρίχτε και εσείς καμιά ματιά μπς και βγάλετε συμπέρασμα. Του είπαν να ξαναπάει μια άλλη μέρα με κοστούμι για μια μινι εκπαιδευση. Δεν του είπαν τίποτα για ωράριο μόνο σημείωσαν τι παίρνει τώρα στην δουλειά του. Εγώ του είπα να πάει σε αυτό το training μήπως και βγάλει κάποιο συμπέρασμα καλλίτερο. Απλά το παληκάρι θέλει να φύγει από την τωρινή του δουλειά και όσες επιχειρήσεις βρήκε σοβαρές θέλουν τουλάχιστον 5 χρόνια προϋπηρεσία.

Πήγε, του είπαν σχετικα με την εταιρεία οτι θα ασχολούνται με διαφήμιση άλλων εταιρειών όπως η HOL, και οτι 8α δουλευει μαζι με άλλους σε projects. Tώρα απ'οτι με είπε ο χώρος που έγινε η συνεντευξη δεν θύμιζε και καμιά τεράστια εταιρεία, και είχε παντού poster με διαφημίσεις της HOL. Koiτώντας το site εμένα μου φάνηκε σαν εταιρία πλασιέ. Ρίχτε και εσείς καμιά ματιά μπς και βγάλετε συμπέρασμα. Του είπαν να ξαναπάει μια άλλη μέρα με κοστούμι για μια μινι εκπαιδευση. Δεν του είπαν τίποτα για ωράριο μόνο σημείωσαν τι παίρνει τώρα στην δουλειά του. Εγώ του είπα να πάει σε αυτό το training μήπως και βγάλει κάποιο συμπέρασμα καλλίτερο. Απλά το παληκάρι θέλει να φύγει από την τωρινή του δουλειά και όσες επιχειρήσεις βρήκε σοβαρές θέλουν τουλάχιστον 5 χρόνια προϋπηρεσία.

Άρα έχει ήδη δουλειά.

Τότε αν μπορεί χωρίς κάποιο ρίσκο, ας πάει και την άλλη μέρα να δει αυτοπροσώπως τι παίζει.

Τουλάχιστον εγώ, δεν έχω κάτι άλλο να σου πω περί αυτού.

Άρα έχει ήδη δουλειά.

Τότε αν μπορεί χωρίς κάποιο ρίσκο, ας πάει και την άλλη μέρα να δει αυτοπροσώπως τι παίζει.

Τουλάχιστον εγώ, δεν έχω κάτι άλλο να σου πω περί αυτού.

Nai. Μα του το ειπαν και στην DTA να κανονισουν μια μερα που θα έχει ρεπο να παει για ενα 8ωρο 9-5. Απλα το θέμα ειναι να τον προφυλαξουμε εγω και η αρραβωνιαστικια του απο το να κανει καμια μ@λ@κια μιας και ειναι τιγκα ξενερωμενος απο την τωρινη του δουλεια. Είναι τα ωράρια του περίεργα μιας και δουλευει πωλητής σε κατάστημα και πηγαίνει στην δουλειά κατεβαζοντας χριστους και παναγίες... Είναι και εγγυος η κοπελα και δεν τον παιρνει να μεινει χωρις δουλειά.

Nai. Μα του το ειπαν και στην DTA να κανονισουν μια μερα που θα έχει ρεπο να παει για ενα 8ωρο 9-5. Απλα το θέμα ειναι να τον προφυλαξουμε εγω και η αρραβωνιαστικια του απο το να κανει καμια μ@λ@κια μιας και ειναι τιγκα ξενερωμενος απο την τωρινη του δουλεια. Είναι και εγγυος η κοπελα και δεν τον παιρνει να μεινει χωρις δουλειά.

Θες να πεις ότι για να ξαναπάει θα πρέπει να παραιτηθεί?

Θες να πεις ότι για να ξαναπάει θα πρέπει να παραιτηθεί?

Οχι. Απλά θα κάνει το training αυτό, θα υπάρχει μετά μια αξιολόγηση και ΑΝ την περάσει και του πουνε προσλαμβάνεσαι τότε ναι θα πρέπει να παραιτηθεί για να πιάσει δουλειά εκεί. Το θέμα είναι οτι μέσα στην ξενέρα του μπορεί να ενθουσιαστεί και να παρειτηθεί από τώρα. Το κακό με αυτόν είναι οτι είναι πραγματικά εγωιστής ανθρωπος και δεν πολυ γουστάρει να έχει για διευθυντές του παιδάκια 3-4 χρόνια μικρότερούς με ένα απολυτήριο λυκείου του να του δίνουν εντολές. Είδε και αυτός την αγγελία οτι ζητούν άτομα που έχουν τελειώσει marketing/management και θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.