unstoppable Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2004 Τελικα ολα τα καλα παιχνιδια βγαινουν μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 1, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Γιούργιαααααααααααααααααααααα ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.... (Τουλάχιστον τα ραλλάκια δεν είναι τοσο χρονοβόρα( για μένα ) σαν τα άλλα παιχνίδια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 1, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Δεν έχει και μεγάλη βελτίωση στα γραφικά ( σε σχέση με το προηγούμενο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Απρίλιος 1, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas [Σήμερα, στις 10:30] Δεν έχει και μεγάλη βελτίωση στα γραφικά ( σε σχέση με το προηγούμενο ) Ναι αλλά έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ βελτίωση στο gameplay (σε σχέση με το 3), κάτι που είναι πιο σημαντικό σε ένα παιχνίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 1, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Αα, όλα και όλα!Εγω θέλω βελτιώσεις παντού.Ιδιαίτερα στα γραφικά & στον ρεαλισμό γενικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 1, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Νομίζω ότι ήδη ήταν πάρα πολύ καλά τα γραφικά του 3. Οπότε απλά τα βελτίωσαν λίγο αλλά όντως το σημαντικό είναι στο gameplay, που απλά είναι ΑΛΛΟ παιχνίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 1, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Εγω δεν ειχα δει το 3 αλλα ειδα το demo απο το 4. Φανταστικα γραφικα εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 1, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Υπάρχουν βελτιώσεις και στα γραφικά!Απλά οι διαφορές στον ρεαλισμό χειρισμού από το 3 (ήταν σκέτο αίσχος) είναι τόσο εμφανείς που κάνουν τις διαφορές στα γραφικά να μοιάζουν ασήμαντεςΑπό το Demo του 04 πάντως έμεινα ικανοποιημένος, για να δούμε από το σύνολο του παιχνιδιού τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.