Azzerki Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2010 Παιδια γεια σας ,8ελω να αγορασω εναν εξωτερικο σκληρο 1TB..Απο οτι ειδα λιγο στα μεγαλα Ε-shops δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες..Γυρω στα 100 ευρω λεω να δια8εσω..8α χρησιμοποιη8ει για απο8οκη και μεταφορες αρχειων...Εχετε να μου προτινεται καποιον?PS1: Ενας εξωτερικος σκληρος μπορει να χρησιμοποιη8ει και για λειτουργικο?Και τι 8α πρεπει να κοιταξω ωστε να μπορει να χρησιμοποιη8ει στο μελλον και για χρηση με λειτουργικο..PS2: Kατι διαβασα οτι μπορω να παρω εναν σκληρο εσωτερικο και μια 8ηκη ωστε να τον κανω σαν εξωτερικο..Αλλα αυτος μεσω usb 8a συνδεεται ή με sata?Ειναι εuκολο να γινει αυτη η μικρη συναρμολογιση?Ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 το να πάρεις δίσκο, και να τον βάλεις σε μια θήκη που θα αγοράσεις έξτρα είναι και πανεύκολο και πιο οικονομικό από το να πάρεις έτοιμο εξωτερικό.Πχ:Turbo-X Case 3.5" Black (USB 2.0, e-Sata) - Frames & Θήκες για Σκληρούς δί - plaisio.grSEAGATE BARRACUDA 7200.12 ST31000528AS 1TB SATA2 - - E-SHOP.GRAν πάλι δεν θελεις, τότε σου προτείνω αυτόν--> Seagate FreeAgent GoFlex Desk External HDD 1TB USB2.0 Black - Σκληροί δίσκοι (εξ.) - plaisio.grΕίναι σε σχετικά καλή τιμή και επιπροσθέτως η βάση του είναι αποσπώμενη και σου δίνει την δυνατότητα ανα πάσα στιγμή να συνδέσεις πάνω της ένα άλλο δίσκο (SATA πάντα) χωρίς να χρειάζεται να αποσυναρμολογήσεις τον προηγούμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xolera Νοέμβριος 3, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 το να πάρεις δίσκο, και να τον βάλεις σε μια θήκη που θα αγοράσεις έξτρα είναι και πανεύκολο και πιο οικονομικό από το να πάρεις έτοιμο εξωτερικό.Πχ:Turbo-X Case 3.5" Black (USB 2.0, e-Sata) - Frames & Θήκες για Σκληρούς δί - plaisio.grSEAGATE BARRACUDA 7200.12 ST31000528AS 1TB SATA2 - - E-SHOP.GRAν πάλι δεν θελεις, τότε σου προτείνω αυτόν--> Seagate FreeAgent GoFlex Desk External HDD 1TB USB2.0 Black - Σκληροί δίσκοι (εξ.) - plaisio.grΕίναι σε σχετικά καλή τιμή και επιπροσθέτως η βάση του είναι αποσπώμενη και σου δίνει την δυνατότητα ανα πάσα στιγμή να συνδέσεις πάνω της ένα άλλο δίσκο (SATA πάντα) χωρίς να χρειάζεται να αποσυναρμολογήσεις τον προηγούμενο.δηλαδη ρε haya παιρνω τον δισκο κ κουμπονω πανω του τη θηκη κ τον συνδεω με usb k δουλευει?τον θελω για media player θα κανει δουλεια ετσι?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 ακριβώς αυτό. μια χαρά δουλειά θα κάνει. και εγώ όλα τα δεδομένα μου σε εξωτερικούς τα έχω, τους οποίους δεν τους πήρα έτοιμους αλλά τους "συναρμολόγησα" μόνος μου. μουσική, ταινίες και τα πάντα τα αναπαράγω από αυτούς είτε απευθείας είτε μέσω δικτύου χωρίς κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 3, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 Εγώ πάλι επειδή έψαχνα καθαρά για θέμα αποθήκευσης αλλά και χωρίς τροφοδοσία(δλδ. 2.5") πήρα αυτόν και είμαι ύπερκαλυμένος και ευχαριστημένος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Νοέμβριος 3, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 εγω πηρα αυτον αθορυβος και κρυος και οταν τραβας την συνδεση usb κλεινει μονος τουWestern Digital Elements Desktop 1.5TB External HDD (3.5", WDBAAU0015HBK) - Σκληροί δίσκοι (εξ.) - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
xolera Νοέμβριος 3, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 εχω εναν 500g wd passport κ παω για δευτερο.θα κανω αυτο που ειπες haya Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 4, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 παίδες e-sata συνδεσμολογία οπωσδήποτε!!! και μέτα κάνετε αυτο που λέει ο hayabusas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azzerki Νοέμβριος 4, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 ωραια ...αποφασισα και εγω να παω σε ξεχωριστη θηκη και ξεχωριστο σκληρο ..Για πειτε καμια προταση...Συνολο το max 100eyr..αυτος αξιζει?HDD :: Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB - Visionstudio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
foniki_mpekatsa Νοέμβριος 4, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 ωραια ...αποφασισα και εγω να παω σε ξεχωριστη θηκη και ξεχωριστο σκληρο ..Για πειτε καμια προταση...Συνολο το max 100eyr..αυτος αξιζει? HDD :: Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II 7200rpm 32MB - Visionstudio.gr Υeap,απο τους καλυτερους,δροσερος γρηγορος αξιοπιστος και φθηνος .Εχω ακουσει τα καλυτερα λογια.(δεν δουλευω στην samsung ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 4, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Man αυτόν πήρα και είναι πολύ γρήγορος και αθόρυβος αλλά και από θερμοκρασίες κρύος!Τι να πω όλα σε ένα και τρομερότατο value for money! Εσύ που μένεις?Γιατί το κατάστημα που προτείνεις είναι Θεσσαλονίκη.Εγώ τον πήρα από εδώ και δεν είχα μεταφορικά καθώς τον παρέλαβα από το κατάστημα.Αλλιώς τον παίρνεις από εκεί που λες και με τα μεταφορικά σου έρχεται μία η άλλη! edit Άμα γουστάρετε ανεβάζω κανα bench test του σκληρού.Πείτε μου ποιο άμα θέλετε και... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Νοέμβριος 4, 2010 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 τα πάντα τα αναπαράγω από αυτούς είτε απευθείας είτε μέσω δικτύου χωρίς κανένα πρόβλημα.Μεσω δικτυου πως? Εχει συνδεση ethernet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xolera Νοέμβριος 4, 2010 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 e-sata?δηλαδη δεν εχει usb?βαλε κ κανα κουτι να το παρω κομπλε.τον θελω να τον εχω σαν εξωτερικο πανω στο Player με usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 4, 2010 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Μεσω δικτυου πως? Εχει συνδεση ethernet? με κοινή χρήση από τα windows. δεν έχει ethernet (και δεν χρειάζεται) e-sata?δηλαδη δεν εχει usb?βαλε κ κανα κουτι να το παρω κομπλε.τον θελω να τον εχω σαν εξωτερικο πανω στο Player με usb αν λες για την turbo-x θήκη που πρότεινα παραπάνω, έχει και e-sata και usb οπότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 4, 2010 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 + πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων σε σχέση με το usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 4, 2010 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 για το e-sata λες; κάποτε που είχα στα χέρια μου για ένα διάστημα μια καρτούλα και δούλευα έτσι τον ένα εξωτερικό δεν είδα και τρελές διαφορές (εως καθόλου sometimes). μπορεί βέβαια να ήταν και θέμα της κάρτας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Νοέμβριος 4, 2010 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 με κοινή χρήση από τα windows. δεν έχει ethernet (και δεν χρειάζεται) ;)QUOTE]Οι ταχυτητες ομως δεν ειναι τραγικες? Δλδ αν θες να παρεις 2-3-4GB τι γινεται? Εγω που εχω 2 pc και τον ενα δισκο απο το ενα pc κοινοχρηστο μεσω δικτυου οταν τραβαω μεγαλα αρχεια ζοριζεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 4, 2010 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 ναι για το e-sata εγω που δούλεψα ενα σκληρό με κουτί turbo-x πήγαινε με διαφορά πιο γρήγορα απο την usb θύρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 4, 2010 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 με κοινή χρήση από τα windows. δεν έχει ethernet (και δεν χρειάζεται) ;)QUOTE]Οι ταχυτητες ομως δεν ειναι τραγικες? Δλδ αν θες να παρεις 2-3-4GB τι γινεται? Εγω που εχω 2 pc και τον ενα δισκο απο το ενα pc κοινοχρηστο μεσω δικτυου οταν τραβαω μεγαλα αρχεια ζοριζεται εξαρτάται από το δίκτυο. αν πχ έχεις gigabit ethernet πάει σφαίρα. εγώ βέβαια έχω 100άρι αλλά οι ταχύτητες ειναι πάντα καρφωμένες στα 10ΜΒ/s και μου αρκεί. Μεγάλες μεταφορές αρχείων από τον ένα υπολογιστη στον άλλο δεν κάνω και ταυτόχρονα η ταχύτητα ειναι αρκετή ακόμη και για 720p streaming. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Νοέμβριος 4, 2010 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Ειχα και εγώ τον Turbo-x( μη hέσω...) τον 640 και μέσα σε όυτε ένα χρόνο τον πήρα στα χέρια. Κακή κατασκευή το case του και η γελοία βασούλα του, με βουητό αισθητό στο χώρο και από θερμοκρασίες....μετριότητα. Πήρα και εγώ λοιπόν τον Samsung G3 station 1tb και ηρέμησα! Όντως αισθητή η διαφορά του e-sata με usb αλλά για 2-3 λεπτά παραπάνω που θα 'χάσω' στις μεταφορές, δε θα πεθάνω κιόλας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.