Jump to content

Twintech Geforce GTX 275 1792MB

aelmon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω την παραπανω καρτα γραφικων

το υπολοιπο συστημα μου αποτελειτε απο

motherboard asus rampage 2 extreme

cpu i7 930

ram corsair dominator gt 3X2giga 2000 MHz

λειτουργικο windows 7 64bit

και οπως καταλαβατε θελω να κανω overclock την καρτα γραφικων

βρηκα σε αλλο φορουμ αυτον τον οδηγο Vga Overcloking Guide Riva Tuner Edition - Insomnia.gr

να ακολουθισω οτι λεει εκει;

κατι τοσο απλο ειναι και καλο;

εχω ασχολιθει με overclock επεξεργαστη και μνημων μεσω του bios

για την καρτα γραφικων απλα να ακολουθησω τον οδηγο ή υπαρχει και πιο δυσκολο αλλα και πιο αποτελεσμετικος τροπος μεσω bios;

δεν με πειραζει να πεδευτω παραπανω(σε λογικα πλαισια :) ) με νοιαζει το καλυτερο και μεγαλυτερο δυνατον overclock

ευχαριστω πολυ

μπορω να πω πολυ καλυτερος ο οδηγος που μου εδωσες απο αυτο που ειχα βρει...

αν εχω καποιο προβλημα θα σου πω αλλιως θα ποσταρω τα αποτελεσματα

Νομιζω θα πετύχεις καλυτερα oc αν ανεβασεις και ρευματα.Με rivatuner μπορεις να παιξεις μονο με τα clocks.Για να το κανεις αυτο θες το Nibitor για bios edit και αν δεν μπορεις να διαβασεις το bios της καρτας σου απτο nibitor μπορεις να κατεβασεις ενα απο το http://www.techpowerup.com/vgabios .Προσοχή με το ρευμα μην ανεβασεις πολυ γιατι θα την καψεις.

Ξεκίνα με ευρεση max clocks απο το rivatuner,σημείωσέ τα φτιαξε ενα bios με λιγο χαμηλότερα clocks απο τα max του rivatuner και ανέβασε τα ρευματα.Μετα save το αρχειό και το φορτωνεις με το nvflash.Μετα ψαχνεις παλι με rivatuner για να βρεις max clocks με το νεο ρευμα.αυτο μπορεις να το επαναλαβεις μεχρι να πετύχεις το max oc στην καρτα σου.

Υ.Γ. Ο πιο ευκολος τροπος για να τρεξει το nvflash νομίζω ειναι να φτιαξεις ενα usb stickaki με DOS και το nvflash και να bootareis απο το usb. ;p happy oc!

φιλε περασανε 2 καρτουλες σε sli απο τα χερια μου,απο τις λιγες καρτες που χαρηκα σε επιδοσεις.

προσπαθησα να τις κανω overclock...την διαδικασια την καταλαβα ειναι πολυ απλη και η χρηση των προγραματων ειναι πολυ απλη...αλλα δυστιχως σε θεμα overclock καταφερα πολυ λιγα πραγματα ως το ποσο ανεβασα τις τιμες...

το θεμα ειναι οτι δεν μου εβγαζε ουτε artifacts ουτε μπλε οθονη κατα την διαρκεια του stability test και η θερμοκρασια ηταν σταθερα κατω απο τους 90 βαθμους

αυτο που εκανε συνεχεια ηταν οτι εκανα το τεστ για 1-2 λεπτα και μετα κολουσε το furmark η εικονα που δειχνει χανοταν και το παραθυρο γινοταν ασπρο και μου εγραφε οτι το προγραμμα οδηγησης οθονης σταματησε να ανταποκρινετε...μετα αν εκλεινα το furmark ολα καλα παλι ολα δουλευαν σωστα...

γιατι το κανει αυτο;

οταν κανεις overclock την καρτα γραφικων και τρεξεις stability test η καρτα τραβαει το μεγιστο ρευμα που μπορει να τραβιξει...χρησιμοποιω τροφοδοτικο 1000w της silverstone υπαρχει περιπτωση να μην καλυπτει τις αναγκες του σηστηματος οταν ζοριζεται;μηπως για να κανω overclock πρεπει να αλλαξω τροφοδοτικο και να παω σε κατι πιο δυνατο;

κανεις ρε παιδια να βοηθησει στο προβλημα;

παιζει να θελω καλυτερο τροφοδοτικο;

• 3 months later...

οχι δεν θες καλυτερο τροφοδοτικο απλα τα παιζουν τα drivers απο το overclock και η καρτα crasharei παντως δικια μου συμβουλη κανε overclock μεσω nvidia flash ειναι πιο safe και καλυτερο!αν και με το boot usb stick σε MS_DOS δεν ξερω πως το κανεις στα win7!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.