Jump to content

Φθηνες μπαταριες αυτοκινητου και καλες...plz help γιατι εσπρωχνα 4 φορες χθες

GoMaR

Recommended Posts

Κιομως χθες το σαραβαλακι μου εβγαλε οριστικο προβλημα με την μπαταρια.

πρωτη ενδειξη στο σπιτι του jason που δε γυρναγε ΚΑΝ το μοτερ και ηρθε ενας ηλεκτρολογος με φορτιστη μπαταριας ; τα συνδεει και πηρε με την μια.

Απο τοτε (1μηνας περιπου) εχω κανει ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα και κανενα προβλημα

χθες ομως το μοτερ γυρναγε τελειως αδυναμα σε σημειο να μη γυρναει καν.Οποτε μονο σπρωξιμο και οπισθεν με εσωσε.Και μου το κανε 4 φορες χθες παρολο τα χιλιομετρα που εκανα

σε skoda felicia 1300κυβικα ειχα 50-55 (μαλλον 55αρα) και υποψιαζομαι οτι ειναι too much για να φορτιζει την μπαταρια.

οποτε λεω να στραφω σε 45αρα.Ξερετε καμμια καλη και φθηνη ;

την προηγουμενη την εχω 1 χρονο.(δεν θυμαμαι ομως απο που την ειχα παρει)

κατα προτιμιση νοτια προαστια :D

ευχαριστω

Για να εχεις προβλημα με 1 χρονου μπαταρια μαλλον το δυναμο σου τα εχει κλασει ή ειναι πολυ μουφα μαρκα η μπαταρια αυτο που λες οτι ειναι πολυ μεγαλη η μπαταρια για να το αυτοκινητο δεν πρεπει να παιζει.

70Ε

μια μπαταρια 60ah σε εναν φιλο μου (τον Στεφανο dolly...)

το δυναμο ειναι μια χαρα μετρημενο

ελειξε το θεμα.

μπορει να εβρισκα αλλου καλυτερη η φθηνοτερη δεν αντιλεγω...αλλα βιαζομουν και προεκυψαν δουλειες

σας ευχαριστω

Ένας χρόνος είναι μικρό χρονικό διάστημα για ΙΧ.

Το πιθανότερο είναι να λειτουργείς το αυτοκίνητο ξοδεύοντας περισσότερο ρεύμα από όσο φορτώνει: Μικρές αποστάσεις και νύχτα.

1 Βρες ένα φορτιστή και φόρτισε την .

2 Άσε την 24 ώρες.

3 Τοποθέτησε την στο αυτοκίνητο και δοκίμασε.

Πριν κανεις το οτιδηποτε , Βαλε μπροστα το αμαξι εστω και με σπρωξιμο , και με ενα πολυμετρο μετρα το δυναμο τι ρευμα δινει στην μπαταρια . Δεν θυμαμαι τα νουμερα που πρεπει να δινει αν θες ομως μπορω να ρωτησω εναν φιλο μηχανικο να σου τα πω.

Για να σιγουρεψεις πρωτα οτι το δυναμο δεν μαμακιζεται .

Μιας και το θέμα του Γομαρου έληξε να μην ανοίγω καινούριο.

Από την αντιπροσωπεία αγοράζεις την ίδια κινέζικη μπαταρία που σου κράτησε 6 χρονια με 175 € η πας και παίρνεις την κλειστή Bosch στα ίδια amper με 175€ (ιντερνετομαγαζο έχει 110€)????

Dant3 οκ θα γίνω πιο κατατοπιστικός :p

Gomar πες μου πόσα αμπερ θες και θα ρωτήσω τον φίλο μου που μου τις δίνει κοψοχρονιά..

αμα βρούμε στην φορτώνω στα κτελ και είσαι τζετ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.