Jump to content

Samsung 2443--ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????

amgamer

Recommended Posts

γεια χαρα σε ολους!! σημερα παρατηρησα το παρακατω προβλημα στην οθονη μου.την καθαριζω παντα με μαντηλακια ειδικα παντα με το σεις κ με το σας... δεν την ακουμπαω με χερια κτλ κτλ κι ομως δεν το εκτιμαει η ατιμη :...:

μιλησα με τη samsung και μου παν να τη παω απο κει... δεν πιστευω να με τρεχουν κρυονερι τζαπα και να μου λενε δεν την αλλαζουμε κιολας??? εχει αλλο 1.5 χρονο εγγυηση!

τι προβλημα ειναι αυτο?το χει δει κανεις??

ImageShack Album - 5 images

Όντως πολύ περίεργο πρόβλημα δεν το έχω ξαναδεί.Ελπίζω να στην αλλαξουν. Πριν κανα χρόνο τους είχα στείλει email για το αν μπορούν να μου αλλάξουν τη βαση της οθόνης μου και ακόμα περιμένω απάντηση.

• 2 weeks later...

την πηγα σημερα... θα την ελεγξουν οι τεχνικοι κ θα με ενημερωσουν!

σιγα σιγα αρχισε να κανει κ αλλες γραμμες παντως και μεγαλωνει το κακο...

για να δουμε η samsung..

εποικοινωνησα μετα απο μια βδομαδα μαζι τους και μου ειπαν οτι περιμενουν ανταλλακτικο ΠΑΝΕΛ και οτι μεσα στη βδομαδα θα το εχουν για να το αντικαταστησουν!

δεν εχω μεινει εκ πρωτης αποψης ικανοποιημενος...ηδη ειμαι 1 βδομαδα κ θα μεινω αλλη μια ακομα χωρις οθονη.και καταδευτερον σκεφτομαι μη βαλουν κανα χειροτερο πανελ...

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.