amgamer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2010 γεια χαρα σε ολους!! σημερα παρατηρησα το παρακατω προβλημα στην οθονη μου.την καθαριζω παντα με μαντηλακια ειδικα παντα με το σεις κ με το σας... δεν την ακουμπαω με χερια κτλ κτλ κι ομως δεν το εκτιμαει η ατιμη :...: μιλησα με τη samsung και μου παν να τη παω απο κει... δεν πιστευω να με τρεχουν κρυονερι τζαπα και να μου λενε δεν την αλλαζουμε κιολας??? εχει αλλο 1.5 χρονο εγγυηση!τι προβλημα ειναι αυτο?το χει δει κανεις??ImageShack Album - 5 images Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 3, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 φαινεται και με κλειστη οθονη αυτο ; εννοω δεν ειναι καμμια γρατζουνια στην οθονη πανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Νοέμβριος 3, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 δεν ειναι γρατσουνια..οχι...και ουτε φαινεται με κλειστη οθονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 Δοκίμασε και με άλλα έντονα χρώματα φόντο(κίτρινο,πράσινο,κόκκινο)και για στείλε φωτο να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Νοέμβριος 3, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 ImageShack Album - 10 imagesοριστε κ με αλλα χρωματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 4, 2010 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 ε πηγαινε την πισω τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Νοέμβριος 4, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Πωπω λες και εχει γραψει καποιος με μολυβι ειναι.Δεν το εχω ξαναδει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
partsa Νοέμβριος 4, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2010 Όντως πολύ περίεργο πρόβλημα δεν το έχω ξαναδεί.Ελπίζω να στην αλλαξουν. Πριν κανα χρόνο τους είχα στείλει email για το αν μπορούν να μου αλλάξουν τη βαση της οθόνης μου και ακόμα περιμένω απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Νοέμβριος 18, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 την πηγα σημερα... θα την ελεγξουν οι τεχνικοι κ θα με ενημερωσουν!σιγα σιγα αρχισε να κανει κ αλλες γραμμες παντως και μεγαλωνει το κακο...για να δουμε η samsung.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Νοέμβριος 18, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 μηπως τα μαντηλακια εχουν ιχνος υνοπνευματος ή καποιου οξεως κατα της σκονης,βρωμιας?? με τι μαντηλακια την καθαριζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Νοέμβριος 20, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2010 αυτα τα q-connect που χει πλαισιο και eshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Νοέμβριος 20, 2010 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2010 για καθάρισμα πάρε ένα swiffer πιο πολύ για την σκόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Νοέμβριος 25, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2010 εποικοινωνησα μετα απο μια βδομαδα μαζι τους και μου ειπαν οτι περιμενουν ανταλλακτικο ΠΑΝΕΛ και οτι μεσα στη βδομαδα θα το εχουν για να το αντικαταστησουν!δεν εχω μεινει εκ πρωτης αποψης ικανοποιημενος...ηδη ειμαι 1 βδομαδα κ θα μεινω αλλη μια ακομα χωρις οθονη.και καταδευτερον σκεφτομαι μη βαλουν κανα χειροτερο πανελ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Δεκέμβριος 6, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2010 την εχω στα χερια μου ξανα!! αλλαξανε πανελ και ειναι σαν καινουργια!!!! :D ωρα για καψιμο ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.