Jump to content

Vivodi DSL

ea6gka

Recommended Posts

υπαρχει γραμμη 384 στο σπιτι μου απο τη βιβοντι, το ερωτημα ειναι κατα ποσο θεωρειτε και αν ξερει καποιος καλη εταιρεια? μη τη παρω και μετα σπαω το κεφαλι μου...

αντε γιατι στο παρα πεντε

Μέσω ΟΤΕ θα είναι ή DSL Αcess?

Eγώ έχω 256 DSL Acess με DSL modem Sagem 800 και δεν αντιμετώπισα ποτέ μου πρόβλημα. Δε μπορώ να πω το ίδιο και γι αυτούς που έχουν Vivodi μέσω ΟΤΕ όμως.

Ρίξε και μια ματιά εδώ

Εγω φιλε μου δεν θα σου συνιστουσα Vivodi.Επειδη το εψαξα παρα ποιλυ καλα το θεμα(ηταν να βαλω και γω dsl λογω πτωσης τιμων) ειχα ρωτησει πολλους που ηξεραν απο μεσα τα πραγματα στις: Vivodi,Forthnet,Tellas,Acn,Otenet,Q-net.

Σαν καλυτερη μου ειπαν την Forthnet και μετα την Tellas+Otenet.

Για τη Vivodi εμαθα οτι αν και αρχικα θα ειχε δικες της εγκαταστασεις στα δικτυα αργοτερα αποφασιστηκε να μοιραστει αυτα του ΟΤΕ.επισης εμαθα οτι το after-sales service ειναι απαραδεκτο.

Αυτα μου ειπαν και σου μεταφερω.

Μην πάρεις αυτή την εποχή Forthnet:

Από την στιγμή που έγινε η φθηνότερη , πλάκωσε κόσμος , και τώρα έχει προβλήματα ( ιδιαίτερα με τα ping )

Τώρα αξίζει να πάρεις Tellas.

Σταθερά γρήγορα downloads ( σχεδόν στο max της γραμμής ) , και πολύ καλά pings [ βλέπεις 40ms σε Ευρώπη , και 50-67 με Αμερική ]

Vivodi γραμμή και dsl access εδώ, 3μιση μήνες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα...

Λίγο καφενεία τα τμήματα υποστήριξης/λογαριασμών, αλλά με την ταχύτητα και το uptime της γραμμής, μόνο καλά λόγια έχω να πω.

ενταξει μαγκες επισημο μελος του κλαμπ απο σημερα, εβαλα 256 βιβοντι και ερχεται 49 ευρω το μηνα με το ΦΠΑ μεσα . ειναι πολυ καλη η τιμη. εξαλου δεν με νοιαζει και αν κανει και 5 λεπτα παραπανω απο μια 384 ετσι και αλλιως θα ειμαι ολη μερα μεσα. ωραια φαση και κατι μου λεει οτι θα ειναι η καλυτερη αναβαθμιση που εκανα ποτε!!!:jump:

Αρχική απάντηση από ea6gka

κατι μου λεει οτι θα ειναι η καλυτερη αναβαθμιση που εκανα ποτε!!!:jump:

Πολύ σοφή κουβέντα.... και εγώ το ίδιο πιστεύω, ίσως η καλύτερη αναβάθμιση ever..

Καλορίζικη η γραμμή, ;)

Σαν καλυτερη μου ειπαν την Forthnet και μετα την Tellas+Otenet.

Για τη Vivodi εμαθα οτι αν και αρχικα θα ειχε δικες της εγκαταστασεις στα δικτυα αργοτερα αποφασιστηκε να μοιραστει αυτα του ΟΤΕ.επισης εμαθα οτι το after-sales service ειναι απαραδεκτο.

Αυτα μου ειπαν και σου μεταφερω.

Αυτα στα είπαν στον πΟΤΕ ή αλλού?

Εχω κ εγω 256 βιβοντι καποια διαστηματα πριν κανα 1.5 μηνα ειχε πεσει το d/l sto 23k αλλά τώρα ανέβηκε 26-27!

Σε γενικές γραμμές δεν είναι άσχημη!

απο προσωπική εμπειρία η Τellas έχει πολύ καλά pings - τα δε pings σε ιταλικούς servers ειναι καλύτερα και απο τα αντίστοιχα σε ελληνικούς. Για forthnet η προβλεπόμενη αναβάθμιση θα καθυστερήσει, έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο αυτής

• 5 months later...

Στο forum DSL από Vivodi, γίνεται μία προσπάθεια να δωθούν σοβαρές απαντήσεις για πραγματικά προβλήματα και κάθε είδους απορία που σας απασχολεί.

link για το forum http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?s=&forumid=60

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.