ea6gka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2004 υπαρχει γραμμη 384 στο σπιτι μου απο τη βιβοντι, το ερωτημα ειναι κατα ποσο θεωρειτε και αν ξερει καποιος καλη εταιρεια? μη τη παρω και μετα σπαω το κεφαλι μου...αντε γιατι στο παρα πεντε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 31, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2004 θα συνοδευτει με ενα zyxel 630 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάρτιος 31, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2004 Μέσω ΟΤΕ θα είναι ή DSL Αcess?Eγώ έχω 256 DSL Acess με DSL modem Sagem 800 και δεν αντιμετώπισα ποτέ μου πρόβλημα. Δε μπορώ να πω το ίδιο και γι αυτούς που έχουν Vivodi μέσω ΟΤΕ όμως.Ρίξε και μια ματιά εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 31, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2004 Εγω φιλε μου δεν θα σου συνιστουσα Vivodi.Επειδη το εψαξα παρα ποιλυ καλα το θεμα(ηταν να βαλω και γω dsl λογω πτωσης τιμων) ειχα ρωτησει πολλους που ηξεραν απο μεσα τα πραγματα στις: Vivodi,Forthnet,Tellas,Acn,Otenet,Q-net.Σαν καλυτερη μου ειπαν την Forthnet και μετα την Tellas+Otenet.Για τη Vivodi εμαθα οτι αν και αρχικα θα ειχε δικες της εγκαταστασεις στα δικτυα αργοτερα αποφασιστηκε να μοιραστει αυτα του ΟΤΕ.επισης εμαθα οτι το after-sales service ειναι απαραδεκτο.Αυτα μου ειπαν και σου μεταφερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάρτιος 31, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2004 τωρα εγραφα και εγω για την Forthnet και με το πουτελειωνω τη φορμα βλεπω οτι θελει πιστωτικη για το αοριστου χρονου/μηνιαια συνδρομηκαι ημουνα ετοιμος!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Μάρτιος 31, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2004 Eγώ έχω Vivodi και είναι ΑΨΟΓΗ, 24Ωρες υποστήριξη....σε αντίθεση με τον ΟΤΕ που δεν ξέρει τι γίνεται. Έχω μια 256 με το SAGEM800 και πιάνω 27k max....το οποίο είναι αρκετά καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Μάρτιος 31, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2004 Εγώ που έχω vivodi με δίκτυο του ΟΤΕ δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα. 2,5 μήνες τώρα πότε δεν έχει πέσει η γραμμή ούτε για 2 λεπτά. Απλά άψογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάρτιος 31, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2004 Μην πάρεις αυτή την εποχή Forthnet:Από την στιγμή που έγινε η φθηνότερη , πλάκωσε κόσμος , και τώρα έχει προβλήματα ( ιδιαίτερα με τα ping )Τώρα αξίζει να πάρεις Tellas.Σταθερά γρήγορα downloads ( σχεδόν στο max της γραμμής ) , και πολύ καλά pings [ βλέπεις 40ms σε Ευρώπη , και 50-67 με Αμερική ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 1, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Vivodi γραμμή και dsl access εδώ, 3μιση μήνες χωρίς το παραμικρό πρόβλημα...Λίγο καφενεία τα τμήματα υποστήριξης/λογαριασμών, αλλά με την ταχύτητα και το uptime της γραμμής, μόνο καλά λόγια έχω να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 1, 2004 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Πραγματικά σε απόδοση band το DSL Acess δε παίζει αντίπαλο μου φαίνεται, 24 ώρες full load rock stable. Προσέξτε μόνο γιατί η Vivodi δεν είναι γι αυτους που θέλουν χαμηλά Ping... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 1, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 ενταξει μαγκες επισημο μελος του κλαμπ απο σημερα, εβαλα 256 βιβοντι και ερχεται 49 ευρω το μηνα με το ΦΠΑ μεσα . ειναι πολυ καλη η τιμη. εξαλου δεν με νοιαζει και αν κανει και 5 λεπτα παραπανω απο μια 384 ετσι και αλλιως θα ειμαι ολη μερα μεσα. ωραια φαση και κατι μου λεει οτι θα ειναι η καλυτερη αναβαθμιση που εκανα ποτε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 1, 2004 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 DSL Access από Vivodi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 1, 2004 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka κατι μου λεει οτι θα ειναι η καλυτερη αναβαθμιση που εκανα ποτε!!! Πολύ σοφή κουβέντα.... και εγώ το ίδιο πιστεύω, ίσως η καλύτερη αναβάθμιση ever.. Καλορίζικη η γραμμή, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 1, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 οχι DSLNET μεσω οτε και θα πληρωνω καθε μηνα με το ταχυδρομειο, αυτο ηταν κατι που ηθελα πολυ καθως δεν γουσταρω να φορτωνω την πιστωτικη μου με μλκιες. αντε καλα κατεβασματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 1, 2004 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 ’ντε , καλορίζικη κ happy downloading! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Απρίλιος 1, 2004 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Σαν καλυτερη μου ειπαν την Forthnet και μετα την Tellas+Otenet.Για τη Vivodi εμαθα οτι αν και αρχικα θα ειχε δικες της εγκαταστασεις στα δικτυα αργοτερα αποφασιστηκε να μοιραστει αυτα του ΟΤΕ.επισης εμαθα οτι το after-sales service ειναι απαραδεκτο.Αυτα μου ειπαν και σου μεταφερω. Αυτα στα είπαν στον πΟΤΕ ή αλλού?Εχω κ εγω 256 βιβοντι καποια διαστηματα πριν κανα 1.5 μηνα ειχε πεσει το d/l sto 23k αλλά τώρα ανέβηκε 26-27!Σε γενικές γραμμές δεν είναι άσχημη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Απρίλιος 1, 2004 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 η Vivodi έχει καλά downloads αλλά πάσχει λίγο στα pings - ενδιαφέρουν περισσότερο όσους έχουν τρέλα με το online gaming Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 1, 2004 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Το καλύτερο ping αυτή την στιγμή το έχει η Tellas ( ! )Η Forthnet υποσχέθηκε ότι θα προβεί σε αναβαθμίσεις , ώστε να διορθωθεί η κατάσταση που δημιουργήθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTCgr Απρίλιος 1, 2004 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 απο προσωπική εμπειρία η Τellas έχει πολύ καλά pings - τα δε pings σε ιταλικούς servers ειναι καλύτερα και απο τα αντίστοιχα σε ελληνικούς. Για forthnet η προβλεπόμενη αναβάθμιση θα καθυστερήσει, έχει ολοκληρωθεί το πρώτο στάδιο αυτής Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalxas Σεπτέμβριος 14, 2004 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2004 Στο forum DSL από Vivodi, γίνεται μία προσπάθεια να δωθούν σοβαρές απαντήσεις για πραγματικά προβλήματα και κάθε είδους απορία που σας απασχολεί.link για το forum http://www.thelab.gr/forumdisplay.php?s=&forumid=60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.