Jump to content

ηχομόνωση από γείτονες...

dunkel_Stern

Recommended Posts

Και το δικό μου σπίτι έχει τραγική ηχομόνωση.

Πάνω από το σπίτι μου έχω 2 άλλα.

Στο ένα ο διαχειριστής, φιλήσυχος και δεν με προβληματίζει.

Το άλλο αλλάζει ενοικιαστές κάθε τόσο.

Κάτι μαύρους που είχε προ 1 έτους και έβαζαν τα rap-o-rap τσίτα τους αντιμετώπιζα με ηλεκτρική κιθάρα.

Λυπάμαι λίγο τους από κάτω, αλλά collateral damage :p

Το έψαχνα κι εγώ για ηχομόνωση, αλλά είναι πιο εύκολο να πουλήσω το σπίτι και να πάω αλλού παρά να το ηχομονώσω :p

γιατι μου θυμιζει κατι αυτο?

[ame]

[/ame]

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Μιλούσα για τη περίπτωση του dunkel.

Γενικά αν δεν υπάρχει όριο στο budjet, και ειδικά στη κατασκευή του κτιρίου αντί γι αργότερα, ότι γουστάρεις κάνεις. :p

1

με σπαστά ελληνικά
Τρεις ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση

2

σύνορα νεάπολης με πολίχνη
Νεάπολη Θεσσαλονίκης

3

έπρεπε να ακούω όλη την κουβέντα τους στον ύπνο μου
τον ενοχλούσε ο θόρυβος

:eek::shutup:

1

2

3

:eek::shutup:

με τσάκωσες...

...βεβαια κάναν ένα λάθος στο θέμα της ηλικίας.

το ξέρατε πως έχει net στις φυλακες?

αλλα έχω ένα τζιμάνι δικηγόρο που λέει πως ο εισαγγελέας έχει και αυτός σκ@τ@ ηχομόνωση, οποτε μάλλον θα την γλιτώσω από αλληλεγγύη

βαλε τα ποδια του σε κουβαδακια με αμμο.

αλλα η εντυπωση που εχω ειναι οτι το δωματιο λειτουργει σαν ηχειο, δηλαδη η δονησεις δεν ειναι αποκλειστικα του δαπεδου αλλα μεταφερονται οπως στο γουφερ με ηχητικα κυματα.

βαλε δονησοπιερα

what is this?

βαλε τα ποδια του σε κουβαδακια με αμμο.

αλλα η εντυπωση που εχω ειναι οτι το δωματιο λειτουργει σαν ηχειο, δηλαδη η δονησεις δεν ειναι αποκλειστικα του δαπεδου αλλα μεταφερονται οπως στο γουφερ με ηχητικα κυματα.

και μετά με οποια γκόμενα χωρίζω θα μου λέει τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλια

παρε ενα τετοιο κρεβατακι και καθαρισες

Λοιπον για το θεμα της ηχομονωσης τωρα υπαρχουν αρκετες λυσεις.

Η μια ειναι να βαλεις φελιζολ Fibran 5cm τοιχοποιοιας (6 ευρω/τετρ) και να το σοβατισεις.

Η αλλη ειναι να βαλεις πετροβαμβακα επισης 5cm 75κιλων (6 ευρω/τετρ) , μετα να χτισεις με τουβλο 9ωπο και να το σοβατισεις.

Υπαρχει και αλλο ενα υλικο αλλα δε στο προτεινω γιατι συνιθως το βαζουν στο πατωμα πριν ριξουν τσιμεντογωνια.

Σου βαλα τιμες ενδεικτικα για μη σου πιασουν τα οπισθια ( εχω μαγαζι με οικοδομικα - και εδω στο χωριο τοσο τα πουλαω - λογικα πρεπει να τα βρεις και ελαφρως πιο φτηνα)

post-12866-1416074677,2588_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.