diodiastop666 Νοέμβριος 2, 2010 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2010 Και το δικό μου σπίτι έχει τραγική ηχομόνωση.Πάνω από το σπίτι μου έχω 2 άλλα. Στο ένα ο διαχειριστής, φιλήσυχος και δεν με προβληματίζει. Το άλλο αλλάζει ενοικιαστές κάθε τόσο. Κάτι μαύρους που είχε προ 1 έτους και έβαζαν τα rap-o-rap τσίτα τους αντιμετώπιζα με ηλεκτρική κιθάρα. Λυπάμαι λίγο τους από κάτω, αλλά collateral damage Το έψαχνα κι εγώ για ηχομόνωση, αλλά είναι πιο εύκολο να πουλήσω το σπίτι και να πάω αλλού παρά να το ηχομονώσω γιατι μου θυμιζει κατι αυτο? [ame] [/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxx Νοέμβριος 3, 2010 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 Καλά ρε μάγκες....επικό thread φτιάξατε:hehe: Έχω κλάσει στο γέλιο βραδυάτικα! Πέρα από το γέλιο βέβαια ο ταλαίπωρος ο dunken τα έχει δει όλα κωλυώμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 3, 2010 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 Dunkel απο περιεργεια σε τι περιοχη νοικιαζεις και ποσα δινεις εαν επιτρεπεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 3, 2010 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 σύνορα νεάπολης με πολίχνη, 250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 3, 2010 Author #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 τελικά ο ξενώνας είναι το καλύτερο σημείο στο σπίτι από άποψη ηχομόνωσης.οποτε ώσπου να έρθουν οι ωτοασπίδες βρήκα πρόχειρη λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Νοέμβριος 3, 2010 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 άντε μπράβο γιατί όσο εσύ δε κοιμάσαι καλά, εμείς και το offtopic τα τραβάμε όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 3, 2010 Author #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 fxd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 3, 2010 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2010 Τα μπάσα όμως δε τα γλιτώνεις με τίποτα…, , , , ,, ,BUILDING, building, ,, ,,, , ,, ,,,, , , , , , , ,, , , ,, , ,, , , Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Νοέμβριος 5, 2010 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2010 Αν δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό απόλαυσέ τον! Ρίχτε την μεσοτοιχία και γίνετε ολοι μαζί μια ευτυχισμένη παρέα!:p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Νοέμβριος 6, 2010 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 , , , , ,, ,BUILDING, building, ,, ,,, , ,, ,,,, , , , , , , ,, , , ,, , ,, , , Μιλούσα για τη περίπτωση του dunkel. Γενικά αν δεν υπάρχει όριο στο budjet, και ειδικά στη κατασκευή του κτιρίου αντί γι αργότερα, ότι γουστάρεις κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Νοέμβριος 6, 2010 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 in.gr - Πυρ κατά γειτόνων του άνοιξε 40χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη - Ειδήσεις - Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Νοέμβριος 6, 2010 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 1 με σπαστά ελληνικά Τρεις ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση 2 σύνορα νεάπολης με πολίχνη Νεάπολη Θεσσαλονίκης 3 έπρεπε να ακούω όλη την κουβέντα τους στον ύπνο μου τον ενοχλούσε ο θόρυβος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sirakosss Νοέμβριος 6, 2010 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 Απλά βάλε ένα woofer και άνοιξε τα μπάσα τέρμα... Και μένα με έχουν τρελάνει οι διπλανοί μου και που και που τους κάνω κάτι τέτοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 6, 2010 Author #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2010 1 2 3 με τσάκωσες... ...βεβαια κάναν ένα λάθος στο θέμα της ηλικίας. το ξέρατε πως έχει net στις φυλακες? αλλα έχω ένα τζιμάνι δικηγόρο που λέει πως ο εισαγγελέας έχει και αυτός σκ@τ@ ηχομόνωση, οποτε μάλλον θα την γλιτώσω από αλληλεγγύη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 8, 2010 Author #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 ξέρει κανεις πως μπορώ να κάνω ώστε οι δονήσεις από το περπάτημα να μην περνάνε στο κρεβάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 8, 2010 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 βαλε δονησοπιερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Νοέμβριος 8, 2010 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 βαλε τα ποδια του σε κουβαδακια με αμμο.αλλα η εντυπωση που εχω ειναι οτι το δωματιο λειτουργει σαν ηχειο, δηλαδη η δονησεις δεν ειναι αποκλειστικα του δαπεδου αλλα μεταφερονται οπως στο γουφερ με ηχητικα κυματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Νοέμβριος 8, 2010 Author #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 βαλε δονησοπιεραwhat is this?βαλε τα ποδια του σε κουβαδακια με αμμο.αλλα η εντυπωση που εχω ειναι οτι το δωματιο λειτουργει σαν ηχειο, δηλαδη η δονησεις δεν ειναι αποκλειστικα του δαπεδου αλλα μεταφερονται οπως στο γουφερ με ηχητικα κυματα.και μετά με οποια γκόμενα χωρίζω θα μου λέει τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 8, 2010 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 what is this? απο το κουνουπιερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Νοέμβριος 8, 2010 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 παρε ενα τετοιο κρεβατακι και καθαρισες Λοιπον για το θεμα της ηχομονωσης τωρα υπαρχουν αρκετες λυσεις. Η μια ειναι να βαλεις φελιζολ Fibran 5cm τοιχοποιοιας (6 ευρω/τετρ) και να το σοβατισεις. Η αλλη ειναι να βαλεις πετροβαμβακα επισης 5cm 75κιλων (6 ευρω/τετρ) , μετα να χτισεις με τουβλο 9ωπο και να το σοβατισεις. Υπαρχει και αλλο ενα υλικο αλλα δε στο προτεινω γιατι συνιθως το βαζουν στο πατωμα πριν ριξουν τσιμεντογωνια. Σου βαλα τιμες ενδεικτικα για μη σου πιασουν τα οπισθια ( εχω μαγαζι με οικοδομικα - και εδω στο χωριο τοσο τα πουλαω - λογικα πρεπει να τα βρεις και ελαφρως πιο φτηνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.