Jump to content

Αξιζει η CoolerMaster Aquagate Duo Viva RL-M4A-E7E3-GP

argy1

Recommended Posts

λοιπον αυτη τη στιγμη ειμαι αεροψυκτος και δεν εχω θεμα με τις θερμοκρασιες απλα η καρτα γραφικων μου κανει πολυ φασαρια και σκεφτομαι μηπως τσιμπησω την CoolerMaster Aquagate Duo Viva RL-M4A-E7E3-GP - VGA Coolers - plaisio.gr

αυτη θα αναλαβει να κρυωσει την 9800gt και τον Ε7200 με ο.c. απο 2,53-3,23ghz. ο επεξεργαστης ειναι στους 34 βαθμους με ψυκτρα την apache xigmateck και η καρτα στους 32 με την μαμα. επειδη λοιπον το aquagate ειναι ΠΟΛΥ οικονομικο θελω να ρωτησω αν το εχει δοκιμασει καποιος και ξερει κατι παραπανω. απλος ειναι μια λυση υδροψυξης στα 60euro για vga και cpu.

εχεις δικιο φιλε μου απλα αν ειναι να δωσω 60euro και οι θερμοκρασιες να ειναι πιο ψηλα απ'οτι ημουν με το 90αρι ανεμηστιρακι της xigmateck και η καρτα γραφικων να βρασει τοτε για μενα ειναι πολλα και ειναι μια αχρηστη αγορα. παντως ειναι πολυ δελεαστικο!!:man_in_love:

μεγαλο fail!!!μια απλη ψυκτρα των 25euro κρατησε τον επεξεργαστη 9 βαθμους πιο κατω σε idle και load, επισης και η απλη ψυκτρα της gpu.οποτε δεν χρειαζεται να δωσω 60euro για να λεω οτι εχω υδροψυξη αφου ετσι ειναι πιο χαμηλα οι θερμοκρασιες.. φιλε lakiss σε ευχαριστω για τα link και περιμενω :toomuchneνα τελειωσεις το project μπας και το ξεκινησουμε και εμεις να βγαλουμε μια ψυκτρα της προκοπης..:clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.