Jump to content

Παπουτσια απο εξωτερικο

Daytime Dreamer

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...

Δε θα το εμπιστευόμουν, φαίνεται από μακριά ότι είναι μαϊμούδες, συγκεκριμένα άμα δεις αυτά κράζει απλά

Nike Air B Huarache : air max 90,air max 97 - Nike shoes, air max 90,air max 97

Nike ACG : air max 90,air max 97 - Nike shoes, air max 90,air max 97

Είναι από τα τυπικά sites, με λίγο γρήγορο googling θα δεις ότι όλοι το ίδιο λένε. Γενικά site που πουλάει μονάχα nikes, έχει βάλει ένα nike logo πάνω αριστερά και powered by nike με έδρα την Κίνα είναι 100% απομίμηση

Στο google με μια αναζήτηση μπορείς να βρεις ιστοσελίδες με γνήσια αθλητικά, πχ εδώ. ;)

OFFICIAL LEGIT WEBSITE LIST 2011...Updated with over 200 Websites!! in Jordan Brand Price/Fake Checks Forum

Πάντως τις περισσότερες τιμές άμα βλέπετε εξωφρενικά χαμηλές τιμές, και φάση μπακάλικο website είναι fake...

• 1 month later...
  • 4 months later...

παιδια βρηκα καποια παπουτσια ευκαιρια στο ebay...η αποστολη γινεται απο χονγκ κονγκ...τα παπουτσια κανουν 160 δολαρια κ γραφει δωρεαν αποστολη...θα πληρωσω κατι αλλο? πχ τελωνειο..παρακαλω απαντηστε μ

ευχαριστω

Παπούτσια από ebay; Και $160;

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να εμπιστευτείς παπούτσια από Hong Kong, γνήσια τουλάχιστον.

Εφόσον πάντως έχουν υψηλή τιμή, δοκίμασες μπας και μπορείς να τα βρεις σε κάποιο από τα καταστήματα που έχουν αναφερθεί παλιότερα;

Σχετικά με τελωνείο δεν νομίζω να αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα :)

• 2 years later...

Και μεταφορικά έχει ,και αν πάρεις πάνω από ~100$ παπούτσια(σκέτα προφανώς, τα μεταφορικά δεν μετράνε) παίζει να πληρώσεις τελωνείο . Βέβαια κανείς δεν ξέρει με σιγουριά στα πόσα πληρώνεις και στα πόσα σε αφήνουν.

στο κόστος πάντα θα υπολογίζετε και τα μεταφορικά, αυτό κάνουν και στο τελωνείο

Χωρίς να είμαι σίγουρος , από eastbay όλοι λένε να κοιτάξεις μόνο την αρχική τιμή παπουτσιού . Κάτι έχει, δεν στο γράφουν πάνω στο δέμα, δεν ξέρω, πάντως λένε για το τελωνείο να μην υπολογίζεις πόσο κάνουν τα μεταφορικά(από τα πολλά comments στους άυπνους δηλαδή το λέω αυτό).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.