Daytime Dreamer Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2010 Εχω βρει ενα αμερικανικο site (ξερω, υπαρχει περιπτωση να κατσουν τελωνειο) που εχει αθλητικα παπουτσια αλλα μονο air jordan. To site ειναι αυτοAir JordanΟ Μαγαζατορας μου πε οτι τα μεταφορικα ειναι free για Ελλαδα (not bad huh?!) αλλα μιας και βρηκα το συγκεκριμενο θα θελα να ρωτησω εαν ξερετε αλλα μαγαζακια απο εξωτερικο με παπουτσια εντος και εκτος Ευρωπης Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Νοέμβριος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Site αποκλειστικά με παπούτσια ξέρω αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 1, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Λουκα τσεκαρε κι αυτοδεν το εχω τιμησει ακομααλλα με ψηνει πολυ το οτι εχει παλια μοντελα σε χαμηλες τιμες(υποθετω οτι μαλλον προκειται για μαιμουδιες ή απλα reproduction αλλα παλι δεν με χαλαει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Νοέμβριος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Athletic Shoes - Basketball Shoes - Running Shoes - Casual Shoes | Eastbay Προχθές παρέλαβα 2 ζευγάρια παπούτσια από αυτούς. Έκανε γύρω στις 15 μέρες να έρθει. Αμερικάνοι και όλα γνήσια. Τελωνείο θα πληρώσεις τα στάνταρ 3€ ασχέτως της τιμής ή το μέγεθος το προϊόντων που θα πάρεις γιατί στέλνουν με USPS (αντίστοιχα ελληνικά ΕΛΤΑ). Πολύ εξυπηρετικοί και στην σελίδα τους βγάζουν διάφορες προσφορές (πχ 20% κάτω για αγορές από 99$ και πάνω). Ακόμα εδώ θα βρεις κουπονάκια για να γλιτώσεις τα μεταφορικά Coupon codes and discounts for 65,000 online stores! RetailMeNot.com Ακόμα παρακλάδι τους παίζει να είναι το foot locker γιατί βλέπω έχουν παρόμοιο layout/προσφορές. http://www.footlocker.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 2, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2010 Guys thanks για τις απαντησεις ... θα τα τσεκαρω ολα απο αυριο και εαν θελει κανεις να κανουμε μαζι παραγγελια ας στειλει πμ. George δεν σε εχω ξεχασει με αυτο που λεγαμε ... απλα παρηγγειλα cases Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 14, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Τελικα απο που αγορασες; ειναι αυθεντικα;ψαχνω για air max 97 black/red αλλα εχει γεμισει ο τοπος μαιμουδιες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 14, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 air more uptempo έχουμε πουθενά? Βρήκα 109$ :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 14, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Εχω βρει ενα αμερικανικο site (ξερω, υπαρχει περιπτωση να κατσουν τελωνειο) που εχει αθλητικα παπουτσια αλλα μονο air jordan. To site ειναι αυτοAir JordanΟ Μαγαζατορας μου πε οτι τα μεταφορικα ειναι free για Ελλαδα (not bad huh?!) αλλα μιας και βρηκα το συγκεκριμενο θα θελα να ρωτησω εαν ξερετε αλλα μαγαζακια απο εξωτερικο με παπουτσια εντος και εκτος ΕυρωπηςΤώρα καταλάβαμε όλοι γιατί έστελνε τσάμπα Ελλάδα. xaxaxaxaxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 15, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 LOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιανουάριος 15, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 Πάντως αν σκεφτείς να πάρεις τίποτα πες μου είμαι μέσα και γω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιανουάριος 15, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 παιδια μια ερώτηση γιατί με βλέπω να ψωνίζω και εγώ από το ιντερνετ παπούτσια..με τα νουμερα πως ξερετε τι σας κανει...πχ εγώ φοράω 44 σε μια εταιρία και σε κάποια άλλη εταιρία θέλω μικρότερο. Αρκεί να πάω να δοκιμάσω παπούτσια από την ίδια εταιρία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 15, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2011 Πηγαινεις σε καποιο μαγαζι που εχει ακριβως το παπουτσι που θες (ενταξει, οχι και σε χρωμα...) και δοκιμαζεις. Επισης καλο ειναι να δεις και τι νουμερο γραφει σε UK και US γιατι διαφερουν απο εταιρια σε εταιρια. Παραλιγο να την πατησω ετσι με τα asics που πηρα. By the way εχω φαει τον κοσμο να βρω millenium μαυρα, υπαρχουν σε αρκετα μαγαζια αλλα μεχρι 41 νουμερο μαξ. Και πανω που πηγα να χαρω οτι βρηκα το Lux σε 45αρι και σε καλη τιμη ειδα οτι ειναι με φουξια αεροσολα!!! Καλα, θα παρει κανεις παπουτσι νοουμερο 45 με φουξια αεροσολα;;; Nike Air Max 97 Lux Limited Edition – Black/Dark Pink Flash/Metallic Silver | FreshnessMag.com ειναι πιο φουξια απο τη φωτο!! πληροφοριακα ειναι made in italy και αρχικη τιμη 250€....και τωρα στις εκπτωσεις πανε 160. Τελικα με βλεπω να ψωνιζω απο Αγια Βαρβαρα που εχει ποικιλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Φεβρουάριος 23, 2011 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Wut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Φεβρουάριος 23, 2011 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 eastbay.xomΔοκιμασμένο και πολύ κομπλέ. Πάντα έχει promotion codes. Υπάρχει ολόκληρο thread "ετών" στο insomnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios85 Φεβρουάριος 28, 2011 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 Καλησπέρα παιδιά!Ψάχνω εδώ και ένα μήνα αυτά τα air max 97 black/red αλλα δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά!Μήπως έχετε καμιά πληροφορία για γνήσια όμως!Εχω γύρίσει factory,intersport,stock στην νεα σμυρνη τίποτα!Τελευταία μου ελπίδα ειναι το μοναστηράκι!Ούτε στο eastbay εχει!Βοήθεια όποιος ξέρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 28, 2011 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 Τι ψάχνετε μωρεεε! "Παπούτσι απ' τον τόπο σου κι' ας είναι μπαλωμένο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xero Μάρτιος 2, 2011 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Το τελωνείο πώς ακριβώς χρεώνετε?(Συγκεκριμένα για το eastbay) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 2, 2011 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 νομιζω 3€ απ οτι ειχα διαβασει στο ινσομνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Μάρτιος 2, 2011 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Ήταν 3€ το standar fee, τώρα το έκαναν 6€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 2, 2011 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Έλεος, πότε έγινε αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.