Jump to content

Παπουτσια απο εξωτερικο

Daytime Dreamer

Recommended Posts

Εχω βρει ενα αμερικανικο site (ξερω, υπαρχει περιπτωση να κατσουν τελωνειο) που εχει αθλητικα παπουτσια αλλα μονο air jordan. To site ειναι αυτο

Air Jordan

Ο Μαγαζατορας μου πε οτι τα μεταφορικα ειναι free για Ελλαδα (not bad huh?!) αλλα μιας και βρηκα το συγκεκριμενο θα θελα να ρωτησω εαν ξερετε αλλα μαγαζακια απο εξωτερικο με παπουτσια εντος και εκτος Ευρωπης

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Λουκα τσεκαρε κι αυτο

δεν το εχω τιμησει ακομα

αλλα με ψηνει πολυ το οτι εχει παλια μοντελα σε χαμηλες τιμες

(υποθετω οτι μαλλον προκειται για μαιμουδιες ή απλα reproduction αλλα παλι δεν με χαλαει)

Athletic Shoes - Basketball Shoes - Running Shoes - Casual Shoes | Eastbay

Προχθές παρέλαβα 2 ζευγάρια παπούτσια από αυτούς. Έκανε γύρω στις 15 μέρες να έρθει. Αμερικάνοι και όλα γνήσια. Τελωνείο θα πληρώσεις τα στάνταρ 3€ ασχέτως της τιμής ή το μέγεθος το προϊόντων που θα πάρεις γιατί στέλνουν με USPS (αντίστοιχα ελληνικά ΕΛΤΑ).

Πολύ εξυπηρετικοί και στην σελίδα τους βγάζουν διάφορες προσφορές (πχ 20% κάτω για αγορές από 99$ και πάνω).

Ακόμα εδώ θα βρεις κουπονάκια για να γλιτώσεις τα μεταφορικά ;)

Coupon codes and discounts for 65,000 online stores! RetailMeNot.com

Ακόμα παρακλάδι τους παίζει να είναι το foot locker γιατί βλέπω έχουν παρόμοιο layout/προσφορές.

http://www.footlocker.com/

Guys thanks για τις απαντησεις ... θα τα τσεκαρω ολα απο αυριο και εαν θελει κανεις να κανουμε μαζι παραγγελια ας στειλει πμ.

George δεν σε εχω ξεχασει με αυτο που λεγαμε ... απλα παρηγγειλα cases ;)

• 2 months later...
Εχω βρει ενα αμερικανικο site (ξερω, υπαρχει περιπτωση να κατσουν τελωνειο) που εχει αθλητικα παπουτσια αλλα μονο air jordan. To site ειναι αυτο

Air Jordan

Ο Μαγαζατορας μου πε οτι τα μεταφορικα ειναι free για Ελλαδα (not bad huh?!) αλλα μιας και βρηκα το συγκεκριμενο θα θελα να ρωτησω εαν ξερετε αλλα μαγαζακια απο εξωτερικο με παπουτσια εντος και εκτος Ευρωπης

Τώρα καταλάβαμε όλοι γιατί έστελνε τσάμπα Ελλάδα. xaxaxaxaxaxa

παιδια μια ερώτηση γιατί με βλέπω να ψωνίζω και εγώ από το ιντερνετ παπούτσια..με τα νουμερα πως ξερετε τι σας κανει...

πχ εγώ φοράω 44 σε μια εταιρία και σε κάποια άλλη εταιρία θέλω μικρότερο. Αρκεί να πάω να δοκιμάσω παπούτσια από την ίδια εταιρία?

Πηγαινεις σε καποιο μαγαζι που εχει ακριβως το παπουτσι που θες (ενταξει, οχι και σε χρωμα...) και δοκιμαζεις. Επισης καλο ειναι να δεις και τι νουμερο γραφει σε UK και US γιατι διαφερουν απο εταιρια σε εταιρια. Παραλιγο να την πατησω ετσι με τα asics που πηρα.

By the way εχω φαει τον κοσμο να βρω millenium μαυρα, υπαρχουν σε αρκετα μαγαζια αλλα μεχρι 41 νουμερο μαξ. Και πανω που πηγα να χαρω οτι βρηκα το Lux σε 45αρι και σε καλη τιμη ειδα οτι ειναι με φουξια αεροσολα!!! Καλα, θα παρει κανεις παπουτσι νοουμερο 45 με φουξια αεροσολα;;;

Nike Air Max 97 Lux Limited Edition – Black/Dark Pink Flash/Metallic Silver | FreshnessMag.com

ειναι πιο φουξια απο τη φωτο!!

πληροφοριακα ειναι made in italy και αρχικη τιμη 250€....και τωρα στις εκπτωσεις πανε 160.

Τελικα με βλεπω να ψωνιζω απο Αγια Βαρβαρα που εχει ποικιλια:wall:

• 1 month later...

Καλησπέρα παιδιά!

Ψάχνω εδώ και ένα μήνα αυτά τα air max 97 black/red αλλα δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά!

Μήπως έχετε καμιά πληροφορία για γνήσια όμως!

Εχω γύρίσει factory,intersport,stock στην νεα σμυρνη τίποτα!

Τελευταία μου ελπίδα ειναι το μοναστηράκι!

Ούτε στο eastbay εχει!

Βοήθεια όποιος ξέρει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.