Jump to content

fat32 σε ntfs σε usb stick 8gb?

bi171184

Recommended Posts

καλησπερα!εχω ενα στικακι lexar 8gb και θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

1)μπορω να το μετατρεψω σε ntfs για να περναω αρχεια χωρητικοτητας ανω των 4gb?ρωταω γιατι για παραδειγμα ταινιες .mkv ανω των 4gb,για να τις δω στην tv,κανω την αντιστοιχη μετατροπη,μετα τις "γραφω" σε dvd(+double layer) και τις τρεχω απο το ps3...αν κανω διαμορφωση το στικακι σε ntfs,θα μπορω να τις περναω αλλα και να τις "διαβαζει" επειτα το ps3 παρακαμπτοντας την διαδικασια εγγραφης τους σε dvd?

2)θα πρεπει να αλλαξω επισης το μεγεθος μοναδας εκχωρησης?προεπιλογη ειναι τα 4gb,θα βαλω 8gb?

3)θα εχω καποιο προβλημα αν παω σε ntfs απο fat32 καπου?

1)Ναι μπορείς το είχα κάνει και εγώ σε στικάκι των 16gb

2)Αυτό δεν το κατάλαβα :nothing:

3)Δεν νομίζω οτι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εκτός αν βάζεις το στικακι σε κανα στερεοφωνικό που έχει usb για να πάίζεις mp3. Νομίζω οτι θα πρέπει να είναι σε fat32 για να το διαβάσει.

1)Ναι μπορείς το είχα κάνει και εγώ σε στικάκι των 16gb

2)Αυτό δεν το κατάλαβα :nothing:

3)Δεν νομίζω οτι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εκτός αν βάζεις το στικακι σε κανα στερεοφωνικό που έχει usb για να πάίζεις mp3. Νομίζω οτι θα πρέπει να είναι σε fat32 για να το διαβάσει.

για το 2),αν κανω διαμορφωση στο στικακι απο fat32 σε ntfs,εχω στην στο παραθυρο της διαμορφωσης συστημα αρχειων το οποιο το αλλαζω απο fat32 σε ntfs και απο κατω:"μεγεθις μοναδα εκχωρησης",το οποιο αυτην την στιγμη ειναι προεπιλεγμενο στα 4096 bytes.αυτο θα το αλλαξω σε 8192 bytes??

για το 3)δηλαδη για μεταφορα-ανοιγμα αρχειων ηχου,εικονας,εγγραφων δεν εχω προβλημα,εκτος και αν το συνδεσω με στερεοφωνικο?αλλαζει κατι αλλο στην ταχυτητα αναγνωσης η μεταφορας για παραδειγμα?

για το 2),αν κανω διαμορφωση στο στικακι απο fat32 σε ntfs,εχω στην στο παραθυρο της διαμορφωσης συστημα αρχειων το οποιο το αλλαζω απο fat32 σε ntfs και απο κατω:"μεγεθις μοναδα εκχωρησης",το οποιο αυτην την στιγμη ειναι προεπιλεγμενο στα 4096 bytes.αυτο θα το αλλαξω σε 8192 bytes??

για το 3)δηλαδη για μεταφορα-ανοιγμα αρχειων ηχου,εικονας,εγγραφων δεν εχω προβλημα,εκτος και αν το συνδεσω με στερεοφωνικο?αλλαζει κατι αλλο στην ταχυτητα αναγνωσης η μεταφορας για παραδειγμα?

2) άστο στην προεπιλεγμένη τιμή.

3) δεν αλλάζει κάτι στην ταχύτητα.

2) άστο στην προεπιλεγμένη τιμή.

3) δεν αλλάζει κάτι στην ταχύτητα.

οκ με την διαμορφωση,εγινε κατ'ευθειαν,δεν αλλαξα το "μεγεθος μοναδας εκχωρησης",οκ και με την μεταφορα ενος αρχειου(7gb) στο στικακι,αλλα τωρα εχω θεμα με το ps3..δεν το αναγνωριζει το στικακι πλεον..καμια ιδεα????

Ναι πράγματι τώρα που το έψαξα βλέπω οτι το ps3 δεν διαβάζει ntfs και μου κάνει εντύπωση.

Αναγκαστικά επιστρεφεις σε fat32 και βάζεις συμπιεσμένες ταινίες ή αλλιώς αναγκαστικά DVD :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.