speedster Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2010 Με καλεί η μαμά πατρίδα οπότε πρέπει και εγώ να προσαρμοστώ στις συνθήκες.Επειδή οι δουλειές δεν μπορούν να μείνουν πίσω, πρέπει να πάρω ένα οικονομικό νετβοοκ, είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένο για να το έχω στη μονάδα.Απαραίτητες προϋποθέσεις να έχει μεγάλη αυτονομία και καλό πληκτρολόγιο για να τελειώσω και τη διπλωματική μου εντός στρατοπέδου. Επίσης, αν είχε ενσωματωμένη τη δυνατότητα να μπαίνει στο ιντερνετ μέσω 3g/hsdpa κτλ. θα με βόλευε ιδιαίτερα!Ακούω προτάσεις και δέχομαι και προσφορές αν κάποιος θέλει να διώξει το παλίο του νετβοοκ-ακι!Ποιο πρόγραμμα από τις εταιρείες κινητής συμφέρει για να έχουμε και ικανοποιητικό ίντερνετ να περνουν οι ατέλειωτες ώρες στη σκοπια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BStath Νοέμβριος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Για το νετμπουκ δεν μπορώ να βοηθήσω αλλά ρε φίλε ΕΛΕΟΣ, 8 μήνες κάνεις δεν κάνεις φαντάρος με υπηρεσίες, αυτήν την κολ@σκοπι@ κανε την σωστά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Νοέμβριος 1, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Ακόμα δέν μπήκες και το έδεσες οτι θα κάνεις σκοπιά με το netbook? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Θα σας μπαναρω απο τις Καλιοπες παλιο-λαμπιτες! Πρεπει να χεις "γερο δοντι" για να σαι σιγουρος οτι θα χεις λαπτοπια /χομ σινεμα/μπιτσιζ εκει που θα πας Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 σκοπιά και netbook και internet=No GO εκτός αν θες να βλέπεις τα bits να έρχονται ένα προς ένα εγώ θα περίμενα να δω που θα καταλήξω, ποια εταιρία έχει καλύτερο σήμα εκεί και θα ΔΟΚΙΜΑΖΑ το αντιστοιχο stick έχεις τακτοποιηθεί ήδη σε αστικό κέντρο? πολύ αισιόδοξο σε κόβω,μακάρι δλδ να σου βγει έτσι και να είναι παραγωγικός ο χρόνος σου μέσα. Τι διπλωματική έχεις και θα την δουλέψεις σε netbook?στο γράψιμο δλδ είσαι? ατελείωτες ώρες σκοπιάς? ψαρά ακόμα δεν μπήκες... φέεεεεετα και γρηγορότερος στο κρα ο Bstath :triniti: μα πόσοι πια πρόθυμοι να βοηθήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedster Νοέμβριος 1, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Χαλαρώστε..ούτε βολεμένος είμαι, ούτε τπτ. Πιθανότατα θα είμαι σε κανένα νησί ξεχασμένο από το θεό σε σκοπιές που υπάρχουν μονο και μονο για να φυλάει κάποιος τα κατσαβραχα.Ε από τη στιγμή που θα είμαι ξεχασμένος από το Θεό εκει πέρα, ας κάνω τουλάχιστον καμια δουλειά... ( στο γράψιμο είμαι ναι...). Χαμένος χρόνος είναι άλλωστε η θητεία, γιατι να μην τον εκμεταλλευτώ;(Για να προλάβω τους στρατόκ@#λους, οχι δεν πιστευω ότι προσφέρεις στην πατρίδα κάνοντας αχρηστες δουλειές όπως οι προαναφερόμενες. Ας μας έβαζαν σε δουλειές συναφείς με τα επαγγελματά μας ώστε να προσφέρουμε και κάτι ουσιώδες στο στρατό. Αλλά αντι να δουν πως θα κάνουν το στρατό πιο αποδοτικό, το μόνο που τους νοιαζει ειναι αν εισαι ξυρισμενος ή αν γυαλίζουν οι αρβύλες. Σε τέτοιο στρατό λοιπόν, εγώ θα φροντίσω να εκμεταλλευτώ αυτο το χρόνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 1, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Περίμενε πρώτα να περάσεις από το κέντρο και να δείς ΠΟΥ θα σε στείλουν.Πήγανε εκεί, δες τί παίζει και μόνο τότε, στην πρώτη σου άδεια πάνε και πάρε netbook και ότι άλλο θέλεις.Το να κουβαλάς οτιδήποτε μαζί σου από το κέντρο είναι fail (συν το ότι μπορεί και να στα κλέψουν όταν θα βαράς καμμιά υπηρεσία). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.