Athens2004 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2010 Παιδες καπου καπου με ενοχλουσε ο καρπος κατα την γραφη , ελάχιστα . Τωρα τελευταια ομως στο gamming . Ο καρπος απο το αριστερό χέρι ( αυτο που στα fps εχω το wasd , αριστερα δεξια πανω κατω δλδ ) Μετα απο δοκιμες καταλαβα πως πρεπει να στηριζεται ο καρπος κατα την κίνηση των δακτυλων και να μην ειναι στον αερα . Και κατεληξα με την προχειρη λύση ενος παλαιου κινητου μαζι με την θηκη του για αντιολισθητικες ιδιοτητες : P Εντυπωσεις - γνωμες , προτασεις και λυσεις που εχει βρει o καθένας . Απο περικάρπια ως εργονομικα keyboards . ( το keyboard μου microsoft comfort curve 2000 ) Δεκτες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Νοέμβριος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 έχω το ίδιο πληκτρολόγιο και με κουράζει και 'μένα. Eίχα αυτό και ήταν αστέρι...πολύ ξεκούραστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 1, 2010 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Υπάρχουν κάτι "προεκτάσεις" πληκτρολογίων που είναι από τζελ και είναι για αυτόν ακριβώς το σκοπό.Θα σου πρότεινα κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.