Jump to content

Κλείνει Ο Υπολογιστής

Tsilibillys

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα με τον υπολογιστή.

Τον ανοίγω κανονικά και μετα απο 7-8 δευτερόλεπτα σβήνει.

Μέσα σε αυτο το χρονικό διάστημα,προλαβαίνω να μπω και να δω θερμοκρασία,η οποια κυμαίνεται 40-45.

Φταίει τροφοδοτικό? Μητρική? Ή κάτι άλλο?

Ευχαριστώ

ΥΓ: Ελπίζω να βρίσκομαι στο σωστό Section,αν οχι σορρυ.

p4 3.4 2G ram Sapphire x1300 Gigabyte GA-945GM-S2

Ξέχασα κατι?

O/c Οχι δεν εχω κανει.

Σημερα που τον ανοιξα παλι, μπήκα κατευθειαν bios και έμεινε ανοιχτός μέχρι που πάτησα exit from bios (περίπου 1 Λεπτό)

Μετά πάλι τα ίδια πότε στα 5 sec kai ποτε στα 10 σβήνει.

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

1-2 μονάδες , δεν ανεβαίνει απο τους 45.

Το σκέφτηκα και την ξεκούμπωσα και παρατήρησα οτι δεν είχε σχεδόν καθόλου θερμοαγώγιμη πάστα πανω, λέτε να φταίει αυτο? Θα βάλω τώρα να δω...

Μάλλον για μητρική μου φαίνεται. Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα πριν κάποια χρόνια, λόγω μητρικής.

Το σύστημα είναι πάνω σε ups? Είχες τίποτα προβλήματα με το ρεύμα τελευταία? Blackout, έντονες αυξομειώσεις τάσης, τέτοια πράματα? Επίσης, άνοιξες μήπως τον υπολογιστή πρόσφατα (πριν εμφανιστεί το πρόβλημα) και άλλαξες/πείραξες τίποτα στο hardware? :)

edit: Επίσης, τώρα που το σκέφτομαι, είναι πιθανό να φταίνε και οι μνήμες. Αν έχεις κάποιο δεύτερο σετ, δοκίμασε με αυτό πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο, αν όχι δες με αυτές που έχεις αν αλλάζοντας τους θέση γίνεται κάτι, ή βάζοντας μόνο τη μια εκ των δυο.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντήσεις. Πρωτη φορα ειδα να εχει "εξαφανιστει" σχεδον τελειως η παστα.

Εβαλα παστα και ολα κομπλε...μαλλον ανεβαζε αποτομα θερμοκρασια και εσβηνε... τι να πω...

Αν μπορει καποιος άντμιν ας διαγραψει το θεμα... δεν νομιζω οτι θα φανει χρησιμο σε καποιον αλλον.

Ευχαριστω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.