Jump to content

ΠΟΙΟ ΔΙΣΚΟ?

MrCrowley83

Recommended Posts

Για να μην ανοιγω νεο thread εχω κι αλλη μια ερωτηση σχετικη με δισκο!!

Εχω 2 pc. Και τα εχω κανει δικτυο. Αξιζει να παρω μια θηκη με υποδοχη ethernet και να βαλω ενα δισκο πανω στο router για να ειναι κοινοχρηστος? Οι ταχυτητες που θα πιανω θα ειναι καλες? Τωρα που εχω κοινοχρηστο τον ενα δισκο απο το "μικρο" pc οι ταχυτητες δεν ειναι ικανοποιητικες. Δλδ ταινια βλεπω κανονικα και χωρις κοληματα αλλα αν θελω να αντιγραψω μεγαλα αρχεια γινεται ποντικομαχια:hang3:!!! Υπαρχει καποια αλλη λυση καλυτερη?

Καμια ιδεα γι αυτο εχουμε....?:p

Λοιπον παιδια χτες παρελαβα τον Samsung!! Ο δισκος απλα τα σπαει! Κατοχος WD εδω και πολυ καιρο δεν περιμενα να μ αρεσει τοσο ο Samsung!! Αθορυβος και ταχυτατος:dance3:!! Μενει τωρα να δουμε σε βαθος χρονου τι θα κανει!!

• 2 weeks later...
παω κ εγω για εσωτερ. 2tb...που τον βρισκουμε για αγορα τον 204UI (εκτος απο τα 4 καταστηματα που εμφανιζει το skroutz.gr) ?

Εγω τον πηρα απο το e-world. Μου το εφεραν σπιτι. Δεν κανω διαφημιση αλλα οσες φορες εχω ψωνισει απο το συγκεκριμενο με παραγγελια μεσω internet και παραδοση στο σπιτι δεν ειχα κανενα προβλημα. Γιατι δεν σε ικανοποιει καποιο απο τ ακαταστηματα που εμφανιζει το skroutz?

Απο τη στιγμή που δεν βρίσκεις κάτι που να σου αρέσει στο skroutz, δεν μπορούμε να σε βοήθησουμε. Παρόλο που δεν μπορώ να καταλάβω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σου. Και γω τους δυο που έχω πάρει, τους πήρα απο το visionstudio. Εχω κανει και άλλες παραγγελίες απο εκεί χωρίς ποτε να έχω πρόβλημα.

φιλε μου δεν εχω κανενα προβλημα με τα συγκεκριμενα καταστηματα...γενικοτερα,ομως αποφευγω την αγορα σκληρων δισκων μεσω ιντερνετ λογω μεταφορας (μενω σε νησι)..προτιμω λοιπον τωρα που ειμαι αθηνα ,να τον αγορασω απο φυσικο καταστημα,να τον δοκιμασω στο pc του αδερφου και να τον παρω μαζι μου στο νησι...

το skroutz δεν ειναι πανακεια...υπαρχουν και αλλα καταστηματα που δεν εμφανιζονται στο skroutz...

επισης,εχω αγορασει απο πλαισιο μνημες και cpu ας πουμε που δεν υπηρχαν καν στο σαιτ τους και αρα δεν εμφανιζονταν στο skroutz...

γιαυτο λοιπον ρωταω..

οπότε το δεν μπορουμε να βοηθησουμε ειναι ψιλοακυρο...

φιλικα,

Γιωργος.

Το δεν μπορουμε να βοηθήσουμε, αναφαιροταν στο ότι τα περισσότερα γνωστά μαγαζιά υπάρχουν στον skroutz, και αφού αυτά δεν σου κάνουν, είναι λίγο δύσκολο να γνωρίζουμε , οι περισσότεροι τουλαχιστον , κάποια άλλα. Η άλλη επιλογή σου είναι τα μικρά συνοικιακά μαγαζιά που δεν έχουν μεγάλες ποσότητες αλλά όταν τους ζητήσεις κάτι συνήθως στο φερνουνε μετά απο παραγγελία.

• 2 weeks later...
παρηγγειλα τελικα τον F4 2tb απο ιντερνετικο καταστημα....

ΥΓ το κριμα στο λαιμο σου @Eddie:dance3:

xaxa, πέρα απο την πλάκα πάντως έχω κάποια άσχημα νέα . Απ' ότι φαίνεται ο δίσκος μάλλον θα χρειαστεί ένα firmware update. Βέβαια η πιθανότητα να εμφανιστεί το πρόβλημα μάλλον θα είναι ψιλομιδαμινή, αλλιώς θα το χαν πάρει χαμπάρει νωρίτερα αλλά όπως και να το κάνουμε χαλάει λίγο την καλή εικονα που έχουμε για το δίσκο, και κάθε συγκεκριμένος δίσκος που θα χαλάει όλοι θα το ρίχνουνε στο firmware, όπως είχανε κανει και με τη seagate. Τεσπα όταν βγει το καινουριο firmware θα ενημερώσω, μιας και εγω πρέπει να το αλλάξω και στους δύο που έχω.

• 1 month later...
παρηγγειλα τελικα τον F4 2tb απο ιντερνετικο καταστημα....

ΥΓ το κριμα στο λαιμο σου @Eddie:dance3:

Φιλαράκι τελικά σου έβγαλε κάνα πρόβλημα ? Εννοώ αυτό που αναφέρθηκε παραπάνω με την απώλεια δεδομένων. Ευχαριστώ

Γειά σας παιδιά. Χτες αγόρασα για μπακαπ έναν εξωτερικό 2ΤΒ fujitsu και στο my computer μου δείχνει οτι φοράει μέσα δίσκο SAMSUNG HD204UI. Είναι αυτός ο προβληματικός ο F4 που αναφέρατε παραπάνω ? Αν είναι κι εμένα ο F4 ο σκάρτος να του βάλω μέσα μόνο ταινίες και όχι τα αρχεία μου. Το γκούγκλαρα αλλά δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη. Γνωρίζει κανείς ? Ευχαριστώ

Γειά σας παιδιά. Χτες αγόρασα για μπακαπ έναν εξωτερικό 2ΤΒ fujitsu και στο my computer μου δείχνει οτι φοράει μέσα δίσκο SAMSUNG HD204UI. Είναι αυτός ο προβληματικός ο F4 που αναφέρατε παραπάνω ? Αν είναι κι εμένα ο F4 ο σκάρτος να του βάλω μέσα μόνο ταινίες και όχι τα αρχεία μου. Το γκούγκλαρα αλλά δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη. Γνωρίζει κανείς ? Ευχαριστώ

Κανείς ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.