MrCrowley83 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2010 Καλημέρα σε όλους!! Αποφάσησα να πάρω ένα νέο δίσκο για αποθήκη. Ενδιαφέρομαι για 2ΤΒ αλλά δεν εχω καταλήξει κάπου.... Προς το παρόν είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους 2:eworld.com.gr Ο κόσμος της ΠληροφορικήςWestern Digital Caviar Green WD20EARS 2TB HDD 3.5" (64MB Cache, IntelliPower, SATA 3Gb/s) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.grSamsung δεν έχω πάρει ποτέ!!!!! Δεν τους ξέρω καθόλου...Τα φώτα σας παρακαλώ!!!Αυτό που ουσιαστικά με ενδιαφέρει είναι μια καλή και αξιόπιστη αποθήκη για τα δεδομένα μου. Ταχύτητα descend και normal θόρυβο.Αναμένω τα σχόλιά σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Νοέμβριος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 παρε τον samsung γιατι το πλαισιο δεν θα εχει τον wd!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Νοέμβριος 1, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Δεν με βοηθας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Νοέμβριος 1, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Τον samsung HD204UI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakis Νοέμβριος 1, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Τον samsung HD204UIΚαι ο λόγος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Νοέμβριος 1, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Και ο λόγος;Κι εγω αυτη την απορια εχω...? Θα μπορουσες σε παρακαλω να μας εξηγησεις? Σε τι ειναι καλυτερος απο τον WD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Νοέμβριος 1, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 13€ ποιο φθηνος.Σιγουρα καλυτερη αξιοπιστια απο τον EARS. 4 αγορασα και ο ενας χαλασε μεσα σε μια εβδομαδα.25% αποτυχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddie Νοέμβριος 1, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Exει 3 platters των 667gb σε σχέση με τα 4 που έχουν οι περισσότεροι, και άρα μεγαλύτερη αξιοπιστία.Είναι αρκετά πιο γρήγορος απο τον αντίστοιχο wd με 3 platters, και πιο γρήγορος απο όλους τους 5400rpm. O barracuda lp που είναι στις 5900rpm τον πιανει αλλά έχει 4 platters. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Νοέμβριος 1, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Ενδιαφερουσες οι παρατηρησεις σας!! Μαλλον για τον Samsung θα παω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakis Νοέμβριος 1, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Πάμε σε Samsung 204 λοιπόν αν και λίγο ακριβότεροι σε κόστος και πιο δυσεύρετοι...Τον έχει δοκιμάσει κανείς;Αν και τώρα που το σκέφτομαι, εδώ και 2 χρόνια οι 5 συνολικά Samsung μου στο storage δουλεύουν μια χαρά 24/7 ενώ ο ένας και μοναδικός Green 500GB που έχω σε άλλο PC κάνει νερά από την 1η μέρα... Άσε που κάνει και περισσότερο θόρυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arxaggelos21 Νοέμβριος 1, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Πάμε σε Samsung 204 λοιπόν αν και λίγο ακριβότεροι σε κόστος και πιο δυσεύρετοι...Τον έχει δοκιμάσει κανείς; Αν και τώρα που το σκέφτομαι, εδώ και 2 χρόνια οι 5 συνολικά Samsung μου στο storage δουλεύουν μια χαρά 24/7 ενώ ο ένας και μοναδικός Green 500GB που έχω σε άλλο PC κάνει νερά από την 1η μέρα... Άσε που κάνει και περισσότερο θόρυβο. τα νερα που σου κανει μηπως ειναι επιδη μπενει σταν μπα'ι' λογο οτι ειναι green!!!μπωρει κ να κανω λαθως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakis Νοέμβριος 1, 2010 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 τα νερα που σου κανει μηπως ειναι επιδη μπενει σταν μπα'ι' λογο οτι ειναι green!!!μπωρει κ να κανω λαθως Τα νερά είναι ότι κάποιες φορές όταν το ανοίγω μου λέει ότι δεν βλέπει boot device... Ίσως και να μην φταίει ο δίσκος αλλά μέχρι να βρώ χρόνο να ασχοληθώ περιορίζομαι στο να το μπινελικώνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Νοέμβριος 1, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 περιορίζομαι στο να το μπινελικώνω Χωσ του τα, χωσ του τα!! Κι εγω ετσι κανω!! Και με κατι Seagay αυτα τραβαγα μεχρι που τους εστειλα στο πυρ το εξωτερο:fist:!!! ποτες ξανα Seagay κι ας μου τους δινουν τσαμπα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Νοέμβριος 1, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Για να μην ανοιγω νεο thread εχω κι αλλη μια ερωτηση σχετικη με δισκο!!Εχω 2 pc. Και τα εχω κανει δικτυο. Αξιζει να παρω μια θηκη με υποδοχη ethernet και να βαλω ενα δισκο πανω στο router για να ειναι κοινοχρηστος? Οι ταχυτητες που θα πιανω θα ειναι καλες? Τωρα που εχω κοινοχρηστο τον ενα δισκο απο το "μικρο" pc οι ταχυτητες δεν ειναι ικανοποιητικες. Δλδ ταινια βλεπω κανονικα και χωρις κοληματα αλλα αν θελω να αντιγραψω μεγαλα αρχεια γινεται ποντικομαχια:hang3:!!! Υπαρχει καποια αλλη λυση καλυτερη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 1, 2010 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Σάββατο πρωί πρωί πήρα 2 τέτοιους γιατί ξεμείναμε από χώρο μαμώ τα hd μου... Samsung F4 ecoGreen 2TB (HD204UI) υ.γ. 30% γεμάτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakis Νοέμβριος 1, 2010 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Σάββατο πρωί πρωί πήρα 2 τέτοιους γιατί ξεμείναμε από χώρο μαμώ τα hd μου...Samsung F4 ecoGreen 2TB (HD204UI)υ.γ. 30% γεμάτοςΚαλορίζικοι και αχτύπητοι ! :clap: Δικός μας και συ...Από θόρυβο πως πάνε σε idle & seek; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Νοέμβριος 1, 2010 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Idle τίποτα seek από κανονική απόσταση τίποτα τώρα αν στήσεις αυτί στο seek όλοι ακούγονται έστω και λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Νοέμβριος 1, 2010 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Έχω και τους δύο που αναφέρονται στην αρχή του thread. Και οι δύο έχουν 3 platters των 667 gb. Δεν μπορώ να διαπιστώσω κάποια διαφορά στη λειτουργία τους. Τα περι αξιοπιστίας στους δίσκους είναι λαχείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Νοέμβριος 1, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2010 Έχω και τους δύο που αναφέρονται στην αρχή του thread. Και οι δύο έχουν 3 platters των 667 gb. Δεν μπορώ να διαπιστώσω κάποια διαφορά στη λειτουργία τους. Τα περι αξιοπιστίας στους δίσκους είναι λαχείο. Δικιο εχεις αλλα την εχω πατησει καμποσες φορες και δεν θα το αντεξω ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Νοέμβριος 2, 2010 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2010 ενδιαφέρομαι και γω για αποθήκες 2χ2ΤΒ....μεταξύ WD 2TB EARS vs EADS vs Samsung F4 Προτείνετε τον Samsung απ΄ότι βλέπω.....εδώ πάντως είναι ενα 20αρικο φθηνότερα....Samsung EcoGreen F4 2000GB, SATA II (HD204UI/Z4) | Geizhals.at EU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.