Jump to content

Riva tuner PCI Device ID

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ok σήμερα εδώ στην αθηνα έχουν απεργία τα λεωφορεία και αφού γύρισα από την σχολη στις 10 δεν είχα τι να κάνω και άρχιζα να παίζω με το riva tuner

λοιπόν με τα πολλά ανακάλυψα ότι αλλάζοντας το PCI Device ID ( μου ζήτησε ξανά Drivers )

στην 7900Gs μου σε 7900Gt/GTO και δοκιμάζοντας με το aquamark πριν και μετά είδα αυτές τις διαφορες

7900Gs @ 670/1000

149643kb7.jpg

7900Gs to 7900Gt/GTO @ 670/1000

151366iw7.jpg

τυχαίο η αλλαγή του αποτελέσματος η λειτουργεί κάπως αυτό που κατά λάθος έκανα ? για βοηθήστε λίγο :)

• 7 months later...

Sygnwmh gia ta greeklish paidia... mpa oxi apokleietai.Mhpws alla3es tous drivers,ta clocks?Akoma kai tipota apo ayta na mhn exeis kanei,den einai paralogh ayth h mikroskopikh diafora.Opws to skeftomai to pi8anotero einai o driver pou exeis na apodidei/"tairiazei" kalytera sthn 7900GT/O kai etsi epeidh "nomizei" oti douleuei panw se mia 7900GT/O symperiferetai ligo diaforetika se sxesh me prin.ayth h "allagh symperiforas" mporei na ftaiei gia ta 2.000 parapanw.Mporei na egine k gia allous xilious 2 logous kai den eixe nohma na tous pw.Dokimase kai me alla DeviceID's kai an 8eleis enhmerwse.To eixa dokimasei se 8600GT/S->8800GT alla den eida diafora.Na 3ereis omws oti p.x. sto GPU-Z 8a sou deixnei alles metrhseis(ta stoixeia ths "ekastote" kartas).Den eimai 100% sigouros gt to ekana prin 4-5 mhnes.kai san metroprogramma sou systhnw to 3DMark06.To AquaMark einai POLY palio kai den ekmetalleuetai tis sugxrones texnologies pou exoun oi shmrines kartes,ara den dinei swsta apotelesmata.

άσε ρε n00b lol καλά έκανες δεν πειράζει διαφορά δεν κάνει όμως ούτε με drivers αφού τα δοκίμασα σχεδόν όλα τότε

μια μικρή παρατήρηση μόνο γράφε με ελληνικά αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς πας εδώ

www.allgreektome.gr

noob?:eek:...εντάξει ορθογραφημένε και έμπειρε χρήστη/ τέλειε overclocker.Aν ξαναλάβεις απάντηση από μένα σφύρα μου στα κλέφτικα.Ας σου μάθουν πρώτα πώς να είσαι ευγενικός και μετά τράβα να κάνεις post σε forum.This is Sparta

Φιλε αν προσέξεις διπλα από το n00b υπάρχει και ένα llol . αφού ξέρεις τι σημαίνει το noob λογικά και το llol:D ο Φίλος Πάνος απλά αστειευόταν :) μην το παίρνεις και εσύ τόσο σοβαρά :)

Φίλε yiancar έχεις δίκιο,αλλά όταν κάποιος λέει κάτι και ΔΕΝ ξέρει πως θα το πάρει ο άλλος ή απλά ΥΠΟΘΕΤΕΙ οτι δεν 8α το παρεξηγήσει,κακώς το λέει.Τέλος πάντων να σας κάνω μια ερώτηση μιας κ ήδη έχουμε βγεί off topic.:cool:Ασχολείστε κυρίως με overclocking του τύπου voltmods & thermal pastes κτλ εδώ?:confused:Και το λέω γιατί βλέπω 5-6 άτομα να κάνουν Posts και όλα σχεδόν αφορούν το παραπάνω θέμα.

αδερφέ πέρα οτι εδώ όλοι δουλεύουμε ο ένας τον άλλον χωρίς παρεξηγήσεις όπως έκανα και σε σένα ναι κυρίως με αυτό ασχολούμαστε

PS νομίζω βρήκα φίλο στον Obi :D

Ok πάει αυτό,πές πως δεν έγινε.Έχετε και τραγουδιστές μέλη βλέπω.:DΠόσα μέλη έχει το ΟutOfSpecs παιδιά?Και σάς παρακαλώ εξηγήστε μου τι στο καλό είναι οι πόντοι στο HwBot!:rolleyes:Thanks.

Εμείς ασχολούμαστε γενικά με όλο αυτόν τον τομέα θέλω να πιστεύω:)

Τώρα αν δωρίσεις για vmods θα σου πούμε για vmods αν ρωτήσεις για πως να κατασκευάσεις pot θα σου πούμε και για αυτό.Πως να clocaris την κάρτα τον cpu etcetcetc :)

Εννοείτε πως τα πιο πάνω , αν ξέρουμε να σου απαντήσουμε ,αν έχουμε τον ελεύθερο χρόνο και πολλά αλλα:D

Ελπίζω να βοήθησα :)

PS Ελπίζω να είπα σωστά τώρα που νιώθω παλιός :Dbananabananabanana

ps2 Αν το ρωτήσεις κάπου αλλου μήπως θα σου απάντηση κάποιος:D:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.