Linuxmaniac Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2010 Γεια χαρά, έχω κάποιες ιδέες που θα ήθελα να εφαρμόσω από διάφορους modders οπότε παρακαλώ τα φώτα σας. Δεν έχω αποφασίσει ποια θα κάνω και δεν ξέρω πως γίνονται οπότε αν μπορείτε παρακαλώ να απαντάτε με αριθμούς για να μείνει το thread ευανάγνωστο για όποιον άλλο ενδιαφερόμενο θέλει να μάθει, έχω συγκεντρώσει αρκετές ωραίες ιδέες πιστεύω. 1. Ξεκινάω με αυτό που νομίζω ξέρω πως γίνεται ή μάλλον πως θα το κάνω και πείτε μου. Διάφανο plexiglass και από πίσω κολλημένο ανάποδο σχέδιο τυπωμένο-κομμένο σε μαύρο βινύλιο με κόκκινα led ή cold cathodes. Θα βάλω ριζόχαρτο 1 ή 2 φύλλα (αυτό που κάναμε στο δημοτικό για ξεπατικώματα σχεδίων). Σωστά; 2. Αυτό έδώ πως γίνεται ; Είναι καθρέπτης κομμένος;Τζάμι;Απλά plexilass;Και τι χρώμα;Και μετά πίσω για να πετύχεις αυτό το άσπρο το έντονο τι κάνεις; Εγώ φαντάζομαι εκείνο το λευκό Plexiglass και να αφήνεις 1-2 χιλιοστά κενό και να φωτίζεται εκεί ανάμεσα από το πλάι με κάποια άσπρα cold cathodes. 3. Ομοίως και για τα παρακάτω αποτελέσματα. Η τελευταία εικόνα που δείχνει κάπως πως το έκανε περισσότερο με μπερδεύει παρά μου εξηγεί τι πρέπει να κάνω
Linuxmaniac Οκτώβριος 31, 2010 Author #2 Οκτώβριος 31, 2010 4. Αυτό το έντο άσπρο πως το πετυχαίνουμε; Άσπρο plexiglass και φωτισμένο από κάτω;Ο τζαμάς μου είπε δε θα φαίνεται καθόλου σχεδόν το φως (ήταν 3mm πάχος). 5. Αυτό εδώ; 6. Αυτό εδώ είναι μια λύση που μπορούμε να κάνουμε.Πως να φωτιστεί το κόκκινο;Plexiglass και τα 2 έτσι;Απλά να αφήσω 1-2 mm και να βάλω φως ανάμεσα όπως είπα πριν; 7. Αυτό εδώ τυπώνει σε κανά βινύλιο ή κάτι υπάρχει υλικό ή απλά έχει βουτήξει τα χέρια σε χρώμα;
Lakisss Οκτώβριος 31, 2010 #3 Οκτώβριος 31, 2010 Για το 2,3,4 άν δέν κάνω λάθος υπάρχουν δύο τρόποι.-Πρώτα απ' όλα ορίζεις την περιοχή που θέλεις να φωτιστεί.Αυτό γίνεται είτε κόβωντας την περιοχή των γραμμάτων επάνω στο plexy, είτε κόβωντας αυτοκόλλητο (ότι χρώμα θές) που το κολλάς μετά σε διάφανο plexy.Έτσι δημιουργείς τα γράμματα.-Για τον φωτισμό:Μπορείς να βάλεις plexy διάφανο, τριμένο με υαλόχαρτο, ή πλαστικό αυτό που βάζουν στις διαφημιστικές πινακίδες που φωτίζεται σπο πίσω.Υπάρχει άν δέν απατώμαι και ειδικό γαλακτερό αυτοκόλλητο που κολλιέται σε διάφανο πλαστικό ειδικά γι' αυτό τον σκοπό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.