Jump to content

ΑΤΙ 5770 Cod4 προβλημα.

nikolakias

Recommended Posts

Θα ελεγα οτι,,

Οι πληροφοριες που μας παρεχεις ειναι παρα πολυ λιγες για να μπορεσουμε να δουμε η εστω να φανταστουμε τι μπορει να συμβαινει στο συστημα σου.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι η καρτα σου οντως δεν εχει τιποτα. Τα συμπτωματα μιας καρτας σε βλαβη ειναι διαφορετικα απο αυτα που μας περιγραφεις.

Προτασεις,,

1. Βαζεις τα παντα στο συστημα σου στα default (cpu, μνημες, τασεις κ.λ.π).

2. Ελενχεις εαν εχουν εγκατασταθει αυτοματα ενημερωσεις στα windows (καλο ειναι να μην υπαρχει καμια).

3. Φορτωνεις drivers 10.4

4. Ελενχεις εαν εχεις φορτωσει σωστα τους drivers του chipset της μητρικης.

5. Ελενχεις τους drivers της καρτας ηχου (καλο ειναι να εχεις τους πιο προσφατους)

6. ....Ευχομαι να μην εχεις 64 bit λειτουργικο....

7. Μην ανχωνεσαι, το ανχος μας ωθει να κανουμε λαθη..

Φιλε Ατιμαν καμια αλλαγη.Εκανα οσα προανεφερες αλλα ειμαι παντα 10 sec πισω στο online και τρωει κατι καλα παγωματα.Οταν εχω την Nvidia ειναι μερα με τη νυχτα.

Ολα αυτα που εχεις περιγραψει μεχρι τωρα ταιριαζουν?

Απο αυτα που διαβασα συμπερανα πως "λες" οτι,,

Η φταιει το παιγνιδι και εχεις μειωμενη αποδοση..

Η φταιει η καρτα που εχεις μειωμενη αποδοση..

Η φταιει η καρτα που το PC κολλαει αλλα ταυτοχρονη εχεις και μειωμενη αποδοση..

Επειδη το αρχικο σου ερωτημα (προβλημα) ηταν οτι κολλαει το PC τι ακριβως τελικα συμβαινει, δεν εχω καταλαβει..

Ολα αυτα που εχεις περιγραψει μεχρι τωρα ταιριαζουν?

Απο αυτα που διαβασα συμπερανα πως "λες" οτι,,

Η φταιει το παιγνιδι και εχεις μειωμενη αποδοση..Το παιχνιδι δεν σιγουρα δεν φταιει..

Η φταιει η καρτα που εχεις μειωμενη αποδοση..Η μειωμενη αποδοση ειναι στο παιχνιδι που παιζω με τεραστια δοαφορα απο την Nvidia..

Η φταιει η καρτα που το PC κολλαει αλλα ταυτοχρονη εχεις και μειωμενη αποδοση..Οτι κολληματα αντιμετωπιζω ειναι στο Black ops(αυτη τη στιγμη δεν παιζω καποιο αλλο game).Τα κολληματα που ηθελε reset το pc ηταν οταν ειχα win 7 64bit και ετρεχα το Cod4.Αν ειχα τα ιδια συπτωματα και με την Nvidia 9800GTX δεν θα ελεγα τιποτα για την καρτα.Αν η καρτα ειναι οκ τοτε κατι δεν ειναι συμβατο με την καρτα αλλα το θεμα ειναι τι ειναι αυτο??:rubik:

Επειδη το αρχικο σου ερωτημα (προβλημα) ηταν οτι κολλαει το PC τι ακριβως τελικα συμβαινει, δεν εχω καταλαβει..

Να πω οτι η καρτα ειναι sapphire Vapor-x (γιατι εχω διαβασει διαφορα)

βασικα για το αν φορτωνεις τελευταιος δεν φταιει η καρτα.. ειναι θεμα internet και cpu... ειχα και εγω ενα παρομοιο με την 5850... μηπως τα εχεις στο catalyst ολα στο τερμα και η καρτα σου πεθαινει? ετσι ειχα κανει και ελεγα γιατι σερνεται... αν ναι βαλτα να ειναι αναλογα με την εφαρμογη. και οσα δεν εχουν αυτη την επιλογη βαλτα στο ελαχιστο. μην παιδευεται τσαμπα α καρτα...

Θα ελεγα οτι,,

Οι πληροφοριες που μας παρεχεις ειναι παρα πολυ λιγες για να μπορεσουμε να δουμε η εστω να φανταστουμε τι μπορει να συμβαινει στο συστημα σου.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι η καρτα σου οντως δεν εχει τιποτα. Τα συμπτωματα μιας καρτας σε βλαβη ειναι διαφορετικα απο αυτα που μας περιγραφεις.

Προτασεις,,

1. Βαζεις τα παντα στο συστημα σου στα default (cpu, μνημες, τασεις κ.λ.π).

2. Ελενχεις εαν εχουν εγκατασταθει αυτοματα ενημερωσεις στα windows (καλο ειναι να μην υπαρχει καμια).

3. Φορτωνεις drivers 10.4

4. Ελενχεις εαν εχεις φορτωσει σωστα τους drivers του chipset της μητρικης.

5. Ελενχεις τους drivers της καρτας ηχου (καλο ειναι να εχεις τους πιο προσφατους)

6. ....Ευχομαι να μην εχεις 64 bit λειτουργικο....

7. Μην ανχωνεσαι, το ανχος μας ωθει να κανουμε λαθη..

Να παρέμβω και εγω με μια ερώτηση....στο ".Ευχομαι να μην εχεις 64 bit λειτουργικο..."

Γιατί υπάρχει κατι που δεν ξέρουμε για τις ΑΤΙ και τα 64 bit win 7 ...???????????????

Φίλε μου θα σου προτείνω να πάρεις την κάρτα σου και να την βάλεις σε κάποιο αλλο pc μαζί με το AION και να δοκιμάσεις. Αν σου κάνει αυτά που σου κάνει κ τώρα τότε φταίει η κάρτα, αν όχι και παίζει κανονικά τότε ίσως να έχεις προβλημα με κάποιο απο τα hardware σου. (My guess η μητρική, γτ είχα κ γώ ενα πρόβλημα που δεν μου έπαιζε καθόλου καλα τα παιχνίδια με μια 4850 και μια gigabyte μητρική, και μόλις την άλλαξα είδα το φώς μου)

κοιταξες αυτο που σου ειπα για το overdrive?

Αμα κοιταξεις πιο πανω λεω πως το προβλημα μου λυθηκε αλλαζοντας λογισμικο σε Win 7 32 bit.

Η διαφορα ειναι τεραστια και στο φορτομα του παιχνιδιου αλλα και στη συνεχεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.