nikolakias Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2010 Καλησπερα.Εχω το εξης προβλημα με αυτη τη καρτα την οποια εχω βαλει εδω και ενα μηνα.Επαιζα και παιζω ΑΙΟΝ και αρκετες φορες μαυριζε η οθονη και εβγαζε ενα μηνυμα πως εκανε επανακινηση ο οδηγος οθονης (drivers) και μετα ολα καλα μεχρι να ξαναγινει το ιδιο.Δεν εδωσα ιδιαιτερη σημασια να πω την αληθεια μεχρι που ξεκινησα το το cod4.Το προβλημα τωρα ειναι πως κολλαει το pc κανει ενα θορυβοσταθερο θορυβο απο τα ηχεια και δεν λειτουργει τιποτα με αποτελεσμα να κανω επανεκινηση.λογισμικο: Win7 ultimate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 31, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 πριν βαλεις την 5770 στο πισι σου ειχες Nvidia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakias Οκτώβριος 31, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 Ναι!Που το καταλαβες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 31, 2010 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 αποτι καταλαβα ειναι θεμα οδηγων!εκανες φορματ? η απλα εκανες απεγκατασταση τους οδηγους της Nvidia και εκανες εγκατασταση της ΑΤΙ?EDIT επισις πες μας θερμοκρασιες της καρτας και ποιο ειναι το συστημα σου (cpu,mobo,ram...etc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakias Οκτώβριος 31, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 Αδερφε μου το πισι ειναι φορμαρισμενο εδω και 2 ωρες. Pc Info: Intel Core 2 Duo,Ram 2G,Τροφοδοτικο 620W, (θερμοκρασια πως μπορω να δω? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 31, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 για θερμοκρασιες κατεβασε καποιο προγραμμα π.χ. Everestκαι περιμενε να ποσταρει κανας ποιο εμπειρος στο θεμα...σε φαση Atiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakias Οκτώβριος 31, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 Οκ την ειδα απο το catalyst και ειναι στους 36-39 βαθμουςEdit: Να πω επισης πως εχω και ενα αλλο προβλημα το οποιο δεν ξερω αν φταιει η καρτα γραφικων.Οταν το πισι ειναι σε αναστολη λειτουργιας και τον επαναφερω παλι κολλαει και αναγκαζομαι να κανω επανεκινηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybernaut Νοέμβριος 8, 2010 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 οι 5770 εχουν μεγαλο προβλημα με τουs drivers σε win7 64. εχει βουηξει ο κοσμος ολος ! Δοκιμασε αναβαθμιση drivers και catalyst 10.10 k an δεν καταφερεις τιποτα στειλε την για RMA.. εγω αυτο εκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enema Νοέμβριος 8, 2010 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 οι 5770 εχουν μεγαλο προβλημα με τουs drivers σε win7 64.εχει βουηξει ο κοσμος ολος ! Δοκιμασε αναβαθμιση drivers και catalyst 10.10 k an δεν καταφερεις τιποτα στειλε την για RMA.. εγω αυτο εκανα Δηλαδη τι ειδους προβλημα? Απο το καλοκαιρι δεν εχω παρατηρησει κατι (10.4, 10.8, και τωρα 10.10).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vakis Νοέμβριος 8, 2010 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 8, 2010 τι μητρική έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybernaut Νοέμβριος 9, 2010 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 αν ρωτας εμενα, την ASUS P6T DELUXE V2.οσο για τους drivers.. θα δοκιμασω την καινουρια μου 5770 κ θα σας πω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vakis Νοέμβριος 9, 2010 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2010 πρόβλημα σαν του νικολακια έχουν οι μητρηκές με sys τσιπάκι, βαράνε ρεσετ οι οδηγοί της ατι, αλλά δε νομίζω να έχει μητρική sys.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakias Νοέμβριος 11, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Γεια χαρα και παλι αν και αργησα λιγακι. Αυτη ειναι η μητρικη μου : Gigabyte GA-EP45-DS3R. Μετα απο αυτο εκανα τις εξης αλλαγες.1ον εβγαλα τα win7 και εβαλα παλι τα xp.cod4 παιζω κανονικα αλλα σημερα πηρα το καινουριο (Black Ops).αντιμετωπιζω προβλημα στο online γιατι στο singleplayer δεν ξερω αν υπαρχει κατι γιατι δεν το εχω δοκιμασει ακομα.Λοιπον τρωει κολληματα (παγωμα) λοιγο πριν ξεκινησει (την ωρα που κανει load) και το καταλαβαινω γιατι ξεκιναω μετα απο τους αλλους χρηστες. (μαλλον εκανα λαθος επιλογη καρτας γραφηκων ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakias Νοέμβριος 11, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 οι 5770 εχουν μεγαλο προβλημα με τουs drivers σε win7 64.εχει βουηξει ο κοσμος ολος ! Δοκιμασε αναβαθμιση drivers και catalyst 10.10 k an δεν καταφερεις τιποτα στειλε την για RMA.. εγω αυτο εκανα Φιλε μου τι εννοεις οταν λες RMA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakias Νοέμβριος 11, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2010 Εκανα την δοκιμη να ξαναβαλω τη Nvidia μιας και υπαρχει και το αποτελεσμα ηταν να τρεχει το Cod καλυτερα και πιο ομαλα χωρις κολληματα.Οποτε παω για RMA οπως ειπε και ο φιλος cybernaut.Το θεμα ειναι το τι θα μου πουνε στο πλαισιο...πωωω αντε να βγαλεις ακρη:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybernaut Νοέμβριος 16, 2010 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2010 Απλα στειλε τους ενα μειλ εξηγωντας πως η καρτα τα χει παιξει, θα σου δωσουν αλλη ή πιστωτικο να εξαργυρωσεις σε μια νεα αγορα.. Η δικη μου καινουρια 5770 τρεχει μια χαρα παντως, φυσαει στα benchmarks κ εχει κ ψυκτρα αμαξακι batman ! :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakias Νοέμβριος 19, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2010 Απλα στειλε τους ενα μειλ εξηγωντας πως η καρτα τα χει παιξει, θα σου δωσουν αλλη ή πιστωτικο να εξαργυρωσεις σε μια νεα αγορα..Η δικη μου καινουρια 5770 τρεχει μια χαρα παντως, φυσαει στα benchmarks κ εχει κ ψυκτρα αμαξακι batman ! :dance3: Φοβερη!!!την εχω παει ηδη πισω και περιμενω απαντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolakias Νοέμβριος 20, 2010 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2010 Η απαντηση ηταν πως δεν εχει τιποτα..τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Νοέμβριος 24, 2010 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 κάτι άλλο θα συμβαίνει, οχι με τη κάρτα, μείωσε τι απαιτήσεις του game, και δες ξανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Νοέμβριος 24, 2010 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2010 Θα ελεγα οτι,,Οι πληροφοριες που μας παρεχεις ειναι παρα πολυ λιγες για να μπορεσουμε να δουμε η εστω να φανταστουμε τι μπορει να συμβαινει στο συστημα σου.Το μονο σιγουρο ειναι οτι η καρτα σου οντως δεν εχει τιποτα. Τα συμπτωματα μιας καρτας σε βλαβη ειναι διαφορετικα απο αυτα που μας περιγραφεις.Προτασεις,,1. Βαζεις τα παντα στο συστημα σου στα default (cpu, μνημες, τασεις κ.λ.π).2. Ελενχεις εαν εχουν εγκατασταθει αυτοματα ενημερωσεις στα windows (καλο ειναι να μην υπαρχει καμια).3. Φορτωνεις drivers 10.44. Ελενχεις εαν εχεις φορτωσει σωστα τους drivers του chipset της μητρικης.5. Ελενχεις τους drivers της καρτας ηχου (καλο ειναι να εχεις τους πιο προσφατους)6. ....Ευχομαι να μην εχεις 64 bit λειτουργικο....7. Μην ανχωνεσαι, το ανχος μας ωθει να κανουμε λαθη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.