stekanius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2010 Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα laptop 400-700Ε για ταινιες, internet, προγραμματισμο βασικη προυποθεση εξοδος HDMI!!! γενικοτερα laptop απο ποια εταιρια θα προτεινατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JdCZT Οκτώβριος 31, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 Toshiba Satellite L650D-11E - Skroutz.grΑυτο απο εμενα...Εχω HP εδω και 5 χρονια αλλα πιστευω πως τα ποιο αξιοπιστα πλεον ειναι τα Τoshiba...απο οσα εχω δει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 31, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 +1 και από εμένα για το ανωτέρω Toshiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefoss Νοέμβριος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2010 Αυτό είναι πολύ καλό για τα δεδομένα της αγοράς αν και το ανέβασαν 50 ευρώ τελευταία. Το χω σταμπάρει εδώ και καιρό και το έχω προτείνει και σε άλλα threads.HP G62-a12 i3-350M Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefoss Νοέμβριος 2, 2010 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2010 Toshiba Satellite L650D-11E - Skroutz.grΑυτο απο εμενα...Εχω HP εδω και 5 χρονια αλλα πιστευω πως τα ποιο αξιοπιστα πλεον ειναι τα Τoshiba...απο οσα εχω δει...Είχα Toshiba και μόνο καλά λόγια έχω για το service τους. Πολύ εξυπηρετικοί και γρήγοροι (τουλαχιστον στη Θεσ/νίκη που είμαι εγώ). Τώρα έχω ένα ΗΡ που ποιοτικά είναι πολύ καλό, όσο για την αξιοπιστία θα δείξει. Το χω ένα μήνα μόνο. Επίσης έχω και ένα Lenovo 5 χρόνια και δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα.Πιστεύω πως ποιότητα-αξιοπιστία δεν είναι δεδομένα και υπάρχουν διαφορές ακόμα και ανάμεσα στα μοντέλα της ίδιας εταιρείας πχ είδα ένα απ τα καινούρια μοντέλα της Lenovo και ήταν σα ψεύτικο.Καλό είναι αν γίνεται πριν αγοράσεις να το βλέπεις από κοντά ώστε να έχεις μια ιδέα για τη ποιότητα του (οθόνη, πληκτρολόγιο, συναρμογή, τρίζει-λυγίζει κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stekanius Νοέμβριος 18, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2010 καποιο αλλο μοντελο εκτος του TOSHIBA ? γιατι παρουσιαστηκε ενα προβλημα στην παραγγελια του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas2004 Νοέμβριος 20, 2010 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2010 για κοιτα και αυτα αν σε ενδιαφερουν 123456789101112για ολα τα γουστα με διαφορετικους αλλα δυνατους επεξεργαστες μονο INTEL και εφαμιλλουςκαι αλλα διαφορετικες καρτες γραφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.