chroma Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2004 Όπως λέει ο τίτλος.. Δυστυχώς ακόμα δε βρήκα κάτι σίγουρο και πριν πειραματιστώ στη μητρική μου είπα να δω για καμια ιδέα.Ένα σχετικό ποστ θα βρείτε εδώ by our very own Enduracell..http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=&threadid=28654 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 To Vbt mod μόλις βρέθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Για τα αλλα τι γινετε?Κανενα φως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Χμ χμ μπραβο Εντουρακο , ακομα ενας διασημος στο εξωτερικο δλδ..... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 Βρε δε το βρήκα εγώ το mod. Είμασταν καμοιά 10άριά άτομα που το ψάχναμε. Τελικά άλλος βρήκε το trace (Marvel), άλλος το μέτρησε (Τictac) και άλλος έκανε το Mod (bachus_anonym). Εγώ άναψα την φωτιά και έριχνα το λάδι, για να μη μας σβήσει Αρχική απάντηση από fantacid Για τα αλλα τι γινετε? Κανενα φως? ποια άλλα? κοίτα το sig του tictac όλα εκέι είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Απρίλιος 6, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2004 επιτέλους!!!! ,ωραία πράγματα,Συγχαρητήρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Enduracell [Σήμερα, στις 00:35] Εγώ άναψα την φωτιά και έριχνα το λάδι, για να μη μας σβήσει Τελικα, καλη περιπτωση το λαδακι, διευκωλυνει καταστασεις γενικοτερα, ε; :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Απρίλιος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2004 Γενικά όλα τα λίπη (ρευστά ή υγρά) και τα σαπωνοποιημένα κάνουν για αυτές τις περιπτώσεις μας βλέπω να κλειδώνει το topic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.