Jump to content

Καινούργια οθόνη για gaming

panoskor

Recommended Posts

Θέλω να αγοράσω μια καινούργια οθόνη για pc που θα χρησιμοποιείται κυρίως για gaming.

Μέχρι 200 ευρώ αυστηρά.Επίσης θέλω να έχει ανάλυση 1920χ1080 και να ειναι απο 20-22 ίντσες.

Η αγορά πιθανώς θα γίνει από ίντερνετ (επειδή είναι πιο φθηνές).

Περιμένω γνώμες!

Άποψη μου πήγαινε από ένα μαγαζάκι να δεις και από κοντά την κάθε εικόνα κάθε πάνελ να

δεις τι σε ευχαριστεί.

Επίσης μη συμβιβάζεσαι στην οθόνη, συμβιβάσου με μια κάρτα γραφικών, με ένα λιγότερο πυρήνα στον επεξεργαστή, με λιγότερη μνήμη, αλλά όταν μιλάμε για οθόνη αναφερόμαστε και στα μάτια ΑΜΕΣΑ.

Μη τσιγκουνευτείς εκεί δηλαδή τα λεφτά σου.

Προσωπικά κάποια της lg ή samsung σε αυτά τα λεφτά προτείνω.

Την παραγγελία καντην από το νετ αλλά να την έχεις δει από κοντα την οθόνη ξαναλέω...

@Ripper18

Αυτό δεν το είδες???Τσάμπα το έγραψε ο άνθρωπος!!!

Μέχρι 200 ευρώ αυστηρά.

Man και από μένα κάτι σε Samsung ή LG.Και πολύ καλές για τα χρήματα που ζητάν αλά και οι καλύτερες σε θέματα εγγύησης!

LG E2240S-PN LED Monitor 21,5'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

LG W2486L-PF LED Monitor 24'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

το αυτό.. ήμουν φανατικός με CRT, αλλά με την 2311, μπορώ να πώ ότι τα στατιστικά μου στο cod2 δεν έχουν μεταβληθεί( ή ανεπαίσθητα), σαφώς και έχει tearing όμως, αλλά αν είσαι focus σε κάποιο competitive fps, ούτε που το προσέχεις... ;) (στο cod2 π.χ. αν κάνω 180αρι χαζεύοντας το tearing θα το δω.. κάνει μπαμ.. αλλά αν δεν "θέλω" να το δω.. γιατί είμαι focus στο παιχνίδι αυτό καθ' αυτό, δε το προσέχω καν

Εγω παντως θα προτιμουσα να δωσω 250 ευρω στην 2233RZ αμα ητανε η οθονη κυριως για gaming, εκει τα 120hz και το ελαχιστο ghosting βγαζουν 100% τα λεφτα τους, η συγκεκριμενη ομως ουτε εχει 1920 αναλυση ουτε μπορει βεβαια να συγκριθει με IPS panel στην ποιοτητα απεικονισης, δεν μπορω να καταλαβω ομως τι νοημα εχει το IPS panel αν η κυρια χρηση ειναι το gaming.

edit : και η vx2268WM παιζει στα ιδια λεφτα, με ακομα καλυτερη αποκριση και χρωματα συμφωνα με το digital versus αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια με δαυτη, παντως αποσο ξερω το backlight bleed δεν το γλιτωνεις ουτε με την dell ουτε με αυτες τις 2 που προτεινω.

@Ripper18

Αυτό δεν το είδες???Τσάμπα το έγραψε ο άνθρωπος!!!

Man και από μένα κάτι σε Samsung ή LG.Και πολύ καλές για τα χρήματα που ζητάν αλά και οι καλύτερες σε θέματα εγγύησης!

LG E2240S-PN LED Monitor 21,5'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

LG W2486L-PF LED Monitor 24'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.gr

H 2486 ΤΑ 199 € είναι πολύ καλή επιλογή αν ισχύει διότι στο skroutz την έχει στα 275 € πιο χαμηλή προσφορά.Αν δεν ήθελα να αγοράσω νέα τηλεόραση θα τη χτυπούσα άμεσα.

Grunt το θεμα backlight bleeding ειναι και τυχερο.Εχω την Samsung 2233Rz και δε εχω σε αντιθεση με ενα asus Vh223 και μια samsung 931bf που ειχα παλια που ειχαν αρκετο.Θα βγαλω και καμια photo με καλη ψηφιακη στο σκοταδι οποτε μπορεσω κιολας για του λογου το αληθες

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.