Jump to content

uNick

Recommended Posts

θελω να παρω ενα λαπτοπ ή ενα netbook... αλλα δεν ξερω τι ειναι καλητερο..

η χρηση του θα ειναι browsing,youtube(αρκετο),picasa. προγραμματα οχι πολλα.

θελω να μην ειναι μεγαλο πχ 17" οθονη. και να ειναι φθηνο... το μπατζετ δεν ειναι σιγουρο.. κυμαινετε αναλογα το μηχανημα, αλλα και να μην ειναι 4ψηφιος :p

ΕΝΤΙΤ:δεν θα εχω πολλες απαιτησεις απο το μηχανημα.. γιαυτο.. επειδη υπαρχουν φθηνα λαπτοπ και φθηνα νετμπουκς, για την δουλεια που το θελω τι θα με βολευε καλητερα?... τι θα μου προτεινατε για λαπτοπ και τι για νετμπουκ αν χρειαζομουν να ανοιγω πολλες καρτελες στον browser... να ειναι μικρο για να μεταφερετε ευκολα και να μην πιανει χωρο...

για την ακριβεια δεν ειναι για εμενα.. θελω να το παρω δωρο για την μητερα μου.

το "θέλω να μην είναι μεγάλο" με το "θέλω να ειναι μια σταλιά (aka 10'' πχ)" έχει μεγάλη διαφορά.

Κατα τη γνώμη μου δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο. Υπάρχει αυτό που θα σε βολέψει περισσότερο και αυτό που θα σε βολέψει λιγότερο και αυτό το ξέρεις μόνο εσύ.

Συνεπώς νομίζω ότι ως προς αυτό δεν μπορει να σου απαντήσει κάποιος αντικειμενικα.

Να ρώταγες τι χαρακτηριστικά έπρεπε να κοιτάξεις για να καλύψεις τι απαιτήσεις σου θα το καταλαβαινα καλύτερα. :)

δεν θα εχω πολλες απαιτησεις απο το μηχανημα.. γιαυτο.. επειδη υπαρχουν φθηνα λαπτοπ και φθηνα νετμπουκς, για την δουλεια που το θελω τι θα με βολευε καλητερα?... τι θα μου προτεινατε για λαπτοπ και τι για νετμπουκ αν χρειαζομουν να ανοιγω πολλες καρτελες στον browser... να ειναι μικρο για να μεταφερετε ευκολα και να μην πιανει χωρο...

για την ακριβεια δεν ειναι για εμενα.. θελω να το παρω δωρο για την μητερα μου.

Το Dell Inspiron 11z πρεπει να της αρεσει ... πρεπει να πετυχω και τα γουστα της... δεν ξερω αν θελει μικρη η μεγαλη οθονη.. παντως της αρεσει το macbook air μου..

και οχι δεν ειναι αυτη η μανα μου... αυτη στο avatar Μου ειναι το ινδαλμα μου

post-14956-1416074658,3067_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.