dimis1712 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2010 Καλησπερα. Εχω το εξης προβλημα. Πολλες φορες κολλαει το λαμπακι του σκληρου και μαζι ολο το pc. Εχω παρατηρησει οτι αυτο συνηθως γινεται οταν βλεπω ταινια, η ανοιγω λινκ στο ιντερνετ. Το pc ειναι απο format(οχι ομως clean format), και ενω προηγουμενως ειχα με dual boot τα 7 και τα Xp. To λειτουργικο μου τωρα ειναι windows 7. Μπορειτει να μου προτεινετε καποια λυση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Οκτώβριος 30, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2010 Clean format αρχικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Οκτώβριος 30, 2010 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2010 Ελενχος σκληρου ...ποιο μοντελο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimis1712 Οκτώβριος 31, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2010 θα το δοκιμασω το clean format μολις επιστρεψω αλλα μου προτεινεις clean format σε ολο τον σκληρο(εχω 3 partition) η μονο στο partition των windows7; ο σκληρος ειναι ενας seagate 250 gb. ακριβες στοιχεια δεν εχω τωρα, αλλα τον εχω 3,5 χρονια και δεν ειχε παρουσιασει κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.