Jump to content

Donkey Kong Country Returns

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
Σας λέω ξεκάθαρα πως στόχος μου είναι μέχρι να κυκλοφορήσει το Donkey Kong Country Returns στις 3 Δεκεμβρίου να σας έχω κάνει να το ερωτευθείτε παράφορα! Απολαύστε παρακάτω το νέο gameplay βίντεο του παιχνιδιού και πάθετε πλάκα με το πόσο καλό δείχνει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Donkey Kong Country Returns συμμετέχει και ο Cranky Kong, ο… παππούς της παρέας, ο οποίος έχει κατάστημα και κάνει διάφορα σχόλια για τις αγορές που κάνετε. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης έξι κόσμους, με εναλλακτικά μονοπάτια, καθώς και πολλά unlockables, όπως concept art, μουσική και διοράματα. Το θέλουμε τρελά!

game20.gr

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=P539vVqaVYI&feature=player_embedded]YouTube - Donkey Kong Country Returns B-roll[/ame]

ΘΕΛΩ WII ΤΩΡΑ!

είναι από τους αγαπημένους μου τίτλους από την game boy εποχή.

πραγματικά μου φαίνεται σαν ένας καλός λόγος για να αγοράσει κάποιος καινούργια κονσόλα. !

εγώ είχα το μικρό. το έχω φυλάξει σε κάποιο συρτάρι. αν πήγαινα να το δοκιμάσω και δούλευε θα ξανακόλλαγα άνετα με το συγκεκριμένο :hehe:

edit: no atari here, sorry :p

ΘΕΛΩ WII ΤΩΡΑ!

Τ Ω Ρ Α!

μια αυτό, μια το zelda μια το mario, άσε που κατεβαζεις και παλιά games απο παλιές κονσόλες .....ε δεν πάει θα το αγοράσω :o

Πωωωω. Τι λες τώρα. Έχουν κρατήσει και τις μελωδίες ίδιες! Ηδονή! Πόσες ώρες είχα φάει με το 1 και το 2...

Τ Ω Ρ Α!

μια αυτό, μια το zelda μια το mario, άσε που κατεβαζεις και παλιά games απο παλιές κονσόλες .....ε δεν πάει θα το αγοράσω :o

Ξέχασες το Metroid. ;)

Για το Other M λες; Εγώ λέω για το Prime (Trilogy).

Yep.Γιαυτο λεω.

Το Prime Trilogy καλουλι ειναι ναι.

Απλα εγω ειμαι κολλημενος στο Super Metroid.

Παιδακια επι του θεματος μονο εγω πιστευω οτι το Donkey 3 ηταν GIGA FAIL?

Για τα Country το καλύτερο ήταν το 2, μετά το 1 και τέλος το 3.

PS. Ειδικά το Prime το 1ο, όταν είχε βγει το 2002 ήταν πολύ μπροστά.

Yep.Γιαυτο λεω.

Το Prime Trilogy καλουλι ειναι ναι.

Απλα εγω ειμαι κολλημενος στο Super Metroid.

Παιδακια επι του θεματος μονο εγω πιστευω οτι το Donkey 3 ηταν GIGA FAIL?

Έχω την αίσθηση ότι το 1 ήταν το καλύτερο και το 2 ακολουθούσε. Το 3 νομίζω ότι δεν ήταν giga fail, απλά μάλλον άργησε να βγει, αφού κυκλοφόρησε όταν πλέον το snes είχε παραγκωνιστεί.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.