Jump to content

Αγορα τροφοδοτικου 110 euro

3likos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Φτιάχνω ένα σύστημα και έχω καταλήξει σε υδρόψυκτο amd 6core, 4gb ddr3, gtx285, 2-3 hdd και 1 ssd...

μένει μόνο τροφοδοτικό με μέγιστο τα 110 ευρώ ΑΛΛΑ ΑΝ καταφέρουμε να βρούμε και φθηνότερο που να κάνει τη δουλειά του τότε ακόμα καλύτερα...

να σημειώσω ότι θα γίνει και overclovk στο σύστημα...

με 110 ευρο... μαλλον θα το παρεισ στα χερια:getlost:!!!!εκει πρεπει να δωσεισ λευτα...οχι τσιγκουνιες!!!!:p

Corsair CMPSU-750TXEU PSU (750W) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Chieftec A-135 Series PSU Modular 750W 80+ (APS-750C) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

CoolerMaster Silent Pro PSU (700W) - Τροφοδοτικά - plaisio.gr

Τωρα γνωμη μου ειναι αν μπορεις να κοψεις απο καπου αλλου λιγο (πχ αρχικα παρε 1 μεγαλο hdd και τον ssd- αν δεν υπαρχουν ηδη) και παρε κατι καλυτερο

Φτιάχνω ένα σύστημα και έχω καταλήξει σε υδρόψυκτο amd 6core, 4gb ddr3, gtx285, 2-3 hdd και 1 ssd...

μένει μόνο τροφοδοτικό με μέγιστο τα 110 ευρώ ΑΛΛΑ ΑΝ καταφέρουμε να βρούμε και φθηνότερο που να κάνει τη δουλειά του τότε ακόμα καλύτερα...

να σημειώσω ότι θα γίνει και overclovk στο σύστημα...

Το τροφοδοτικό θα το αγοράσεις και αν είναι καλό θα το κρατήσεις 4-5 χρόνια ότι CPU, VGAs κτλ. και αν βάλεις πάνω. Και δε χάνει και την αξία του όπως τα παραπάνω. Η νοοτροπία αγοράζω καλά εξαρτήματα και πετάω και ένα premier ή deer PSU πάνω γιατί είναι φτηνό δε μου κάθετε καθόλου καλά, αλλά από την άλλη δικά σας είναι τα λεφτά δικές σας και οι επιλογές. Απλώς μην αναρωτιέστε μετά γιατί με μια απλή υπέρταση κάηκε το PSU και πήρε μαζί του όλο το σύστημα (μαζί με το καλό CPU και την VGA). Και φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ισχύουν εγγυήσεις κτλ..

Και μη ξεχάσω. Όταν πας για overclock εκεί είναι που θες καλό PSU για χίλιους διάφορους λόγους.

Τέλος ρίξε και μια ματιά εδώ για να σχηματίσεις μια δική σου άποψη.

ποια η γνώμη σας για το silverstone st85f-p ???

ΥΓ: δηλαδή πόσα χρήματα και ποιό τορφοδοτικό προτείνετε εσεις για τα χαρακτηριστικά που θα έχει το pc μου?

Το τροφοδοτικό θα το αγοράσεις και αν είναι καλό θα το κρατήσεις 4-5 χρόνια ότι CPU, VGAs κτλ. και αν βάλεις πάνω. Και δε χάνει και την αξία του όπως τα παραπάνω. Η νοοτροπία αγοράζω καλά εξαρτήματα και πετάω και ένα premier ή deer PSU πάνω γιατί είναι φτηνό δε μου κάθετε καθόλου καλά, αλλά από την άλλη δικά σας είναι τα λεφτά δικές σας και οι επιλογές. Απλώς μην αναρωτιέστε μετά γιατί με μια απλή υπέρταση κάηκε το PSU και πήρε μαζί του όλο το σύστημα (μαζί με το καλό CPU και την VGA). Και φυσικά σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ισχύουν εγγυήσεις κτλ..

Και μη ξεχάσω. Όταν πας για overclock εκεί είναι που θες καλό PSU για χίλιους διάφορους λόγους.

Τέλος ρίξε και μια ματιά εδώ για να σχηματίσεις μια δική σου άποψη.

πχ το corsair 750tx το βαθμολογείτε με 90%... άρα είναι καλό... αλλάλέω να το αποφύγω λόγω θορύβου...

με 110 ευρο... μαλλον θα το παρεισ στα χερια:getlost:!!!!εκει πρεπει να δωσεισ λευτα...οχι τσιγκουνιες!!!!:p

Απο πότε 110 ευρώ για ένα αξιοπρεπές mid-range τροφοδοτικο θεωρούνται λίγα,και παίρνεις μόνο τροφοδοτικά που σου μένουν στα χέρια; :tomato:

Είπαμε να υπερβάλουμε λίγο αλλα το πέθανες.

ε οχι και λίγα 110 για τροφοδοτικό... υπάρχουν αρκετά καλά σε αυτήν την κατηγορία... chieftec και silverstone ας πουμε....

Υπάρχουν αντίστοιχα reviews στο PSU database...

Απο πότε 110 ευρώ για ένα αξιοπρεπές mid-range τροφοδοτικο θεωρούνται λίγα,και παίρνεις μόνο τροφοδοτικά που σου μένουν στα χέρια; :tomato:

Είπαμε να υπερβάλουμε λίγο αλλα το πέθανες.

οκ :wassat: μετα αποντισε εσυ στην ερωτηση του μετα απο ενα χρονο ''πατω το start αλλα δεν ξεκιναει γιατι???'':tomato:

αναμεσα στο corsair TX750 Watt και στο silverstone st85f-p ποιο να προτιμήσω?

καμία προταση υπάρχει...? είπαμε οκ... είναι λίγα τα 110 ευρώ... προτείνετε πόσα είναι αρκετά!:p

οκ :wassat: μετα αποντισε εσυ στην ερωτηση του μετα απο ενα χρονο ''πατω το start αλλα δεν ξεκιναει γιατι???'':tomato:

Θες να μας πεις ότι με το σύστημα που γράφει πάνω,θα ζορίσει τόσο πολύ το "φτηνιάρικο και ποταπό" corsair των 750 watt που θα το κάψει και σ'ένα χρόνο.

:T:

Silverstone Strider ST75F-P

To Silverstone Strider ST75F-P με το Silverstone Strider ST85F-P έχουν μια διαφορά 14 ευρώ μόνο, για 100Watt παραπάνω...

λέω να προτιμήσω τελικά το Silverstone Strider ST85F-P ... Τι λέτε?

Θες να μας πεις ότι με το σύστημα που γράφει πάνω,θα ζορίσει τόσο πολύ το "φτηνιάρικο και ποταπό" corsair των 750 watt που θα το κάψει και σ'ένα χρόνο.

:T:

οκ παω πασο:T::T:

εγω ημουν μεταξυ των

SilverStone Strider Series ST85F-P 850 Watt που μου εκανα σκοντο τα μεταφορικα και

XFX PRO850W PRO EDITION

seasonic design

και προτιμησα το δευτερο τελικα(μου την εδινε λιγο το modular γιατι μετα απο καποια χρονακια ισως οι επαφες του να την ακουγαν ειδικα αν ειχα ενα ισχυρο rig με πολλα ρευματα) και εχει κ 5 χρονια εγγυηση αντι 3

στα review και τα 2 θεωρουνται πολυ καλα ειδικα για τα λεφτα τους. τα coolermaster στα review δεν ειναι το ιδιο καλα.

καλα αφησες το silverstone και πηγες σε xfx?

δεν εχω ακουσει κατι για την συγκεκριμενη εταιρια

οτι βγαζει και τροφοδοτικα και τι ρολο παιζουν

βασικα απο σενα το μαθα μακαρι να σε βγει καλο

καλα αφησες το silverstone και πηγες σε xfx?

δεν εχω ακουσει κατι για την συγκεκριμενη εταιρια

οτι βγαζει και τροφοδοτικα και τι ρολο παιζουν

βασικα απο σενα το μαθα μακαρι να σε βγει καλο

θα δουμε...φαινεται καλο,τα review το δειχνουν καλο, τωρα...seasonic design ειναι με γιαπωνεζικους πυκνωτες(οπως και το strider) αλλα με τραβηξε η εγγυηση και το οχι modular.Φυσικα η τιμη επαιξε τον ρολο της

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.