Jump to content

PSU chieftec μετα απο 5 ετη.....

ce6at

Recommended Posts

Αντιμετωπίζεις πρόβλημα ή γενικά λες?

Δες αν θες κάτι απλό, με LED και αντιστάσεις:

sku_12165_2.jpg

DealExtreme: $5.32 PC Computer ATX+HDD+SATA Power Supply Tester

Και κάτι πιο ακριβό, με οθόνη που δείχνει και τάσεις:

25555-6e6c0835-71a1-4535-921c-654b08f6ee5c.jpg

DealExtreme: $15.27 2" LCD PC Computer ATX/BTX/ITX+HDD+SATA Power Supply Tester (English Edition)

ασφαλης τροπος υπαρχει να καθαριστει ενα τροφοδοτικο...;

συνηθως ενα blower δεν αρκει...εμενα η σκονη σε μερικα σημεια εχει γινει καπως σαν "λασπη"..

το etasis 650 δουλευει ακομα ,αλλά ενα καθαρισμο θα τον ηθελε..

ασφαλης τροπος υπαρχει να καθαριστει ενα τροφοδοτικο...;

συνηθως ενα blower δεν αρκει...εμενα η σκονη σε μερικα σημεια εχει γινει καπως σαν "λασπη"..

το etasis 650 δουλευει ακομα ,αλλά ενα καθαρισμο θα τον ηθελε..

Εντός εγγύησης μόνο με blower (και εκεί πρέπει να βάλεις κόντρα ένα κατσαβίδι στον ανεμιστήρα για να μην γυρνάει τρελά και χαλάσει) για να μην τρυπήσεις το αυτοκόλλητο. Εκτός εγγύησης, με πανί + βαμβάκι + μπατονέτες και καθαρό οινόπνευμα πιστεύω πως θα γυαλίσει.

To 2o tester είναι πολύ καλό, το έχω δουλέψει αρκετά και είναι άψογο και για τα λεφτά του. Chieftec τροφοδοτικά είχα πολλά, και ειδικά αυτά HPC-XXX-XXX DF είναι όλα τα λεφτά. Σε ένα 360άρι είχα βάλει 7 δίσκους δοκιμαστικά για 10 ώρες κιχ δεν έβγαζε. Με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο μέχρι που το πούλησα και το μετάνιωσα :fist:

Αν είναι εντός εγγύησης μπορείς να το πας και πίσω γιατί ακουγεται το ανεμιστηράκι τόσο που είναι ανυπόφορο. Το έχω κάνει και μου το έχουν αντικαταστήσει, αλλιως για εκτός εγγύησης συμφωνω με τον Ταμτάκος αλλά χωρίς οινόπνευμα και τα χοντρά με ένα πινελάκι και κοφλερ (δηλαδή σαν το μηχάνημα που έχουν τα βενζινάδικα για να φουσκώνουμε μπάλες, στρώματα θαλάσσης κτλπ.)

Αν είναι εντός εγγύησης μπορείς να το πας και πίσω γιατί ακουγεται το ανεμιστηράκι τόσο που είναι ανυπόφορο. Το έχω κάνει και μου το έχουν αντικαταστήσει, αλλιως για εκτός εγγύησης συμφωνω με τον Ταμτάκος αλλά χωρίς οινόπνευμα και τα χοντρά με ένα πινελάκι και κοφλερ (δηλαδή σαν το μηχάνημα που έχουν τα βενζινάδικα για να φουσκώνουμε μπάλες, στρώματα θαλάσσης κτλπ.)

αν εννοείς ότι γύρισες τροφοδοτικο...με ψευδή δικαιολογια οτι ακουγεται για να παρεις νεο καθαρο...δεν σε βρίσκω σωστο..

Έχεις δίκαιο φίλε, αλλά προς ενημέρωση σου, όταν κάηκε το τροφοδοτικό και έκαψε τα πάντα μέσα στο κουτί ποιός πλήρωσε ΌΛΟ το σύστημα ξανα απο την αρχή? To e-shop ή το Πλαίσιο? Κανείς απο τους δύο, ΕΓΩ.

Όταν πήρα ένα κινητό απο το Πλαίσιο και το πήγα μετά απο 8 μέρες (σε 7 είναι DOA) ποιός περίμενε 2 μήνες να πάει Γερμανία. ΕΓΩ.

Όταν πήρα λάπτοπ ACER και έβγαλε Dead Pixels, ποιός έτρεχε στην αντιπροσωπεία την ίδια μέρα της αγοράς, αντι να το πάρουν πίσω? ΕΓΩ.

Και συ φίλε με λες επειδή πήγα πίσω το τροφοδοτικό, αφού αν το άνοιγα θα έχανα την εγγύηση?

Σε παρακαλώ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.