Jump to content

HTPC VGA

dimitris_s

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

All hail.

Στο HTPC σκέφτομαι να βάλω μια 5750 passive, για να παίζουμε και κάνα HD game.

Παίζει κάτι καλύτερο σε passive ή γενικά προτείνετε κάτι καλύτερο; Μιλάμε για ελαφρύ gaming σε 1920x1080.

Θενκς.

Σιγουρα θες passive?Βασικα εχεις κουτι με καλη ροη για μια τετοια καρτα?

Αν ναι πασο.

Αλλιως θα σε προτεινα αυτη.

Βασικά θέλω passive για ησυχία.

Το κουτί θα είναι το Silverstone LC16B-MR. Τώρα τι airflow έχει δε το ξέρω, θα του βάλω αθόρυβα φουρφούρια και λογικά θα έχει ένα airflow της προκοπής, μαζί με το cable management που θα του κάνω.

Βασικά τώρα που το έψαξα λίγο παραπάνω για την 5750, είδα άτομα να αναφέρουν black screen από high temps, τα οποία λύθηκαν με καινούρια πάστα.

Η 5770 από θόρυβο πως πάει (μια μέση υλοποίηση δηλαδή); Το κόλλημα μου δεν είναι αν θα κάνει θόρυβο στα games, αλλά στόχος είναι το HTPC να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο.

Με hd4550 passive και χ2 5050e+m3a78-t σε htpc με καλο (αθόρυβο) εξαέρισμο παίζω Dirt2 και Fifa 11 σε 1080 ανάλυση tv 40' και θερμοκρασίες 45c αν σε βοηθάει καθόλου αυτό.

Με hd4550 passive και χ2 5050e+m3a78-t σε htpc με καλο (αθόρυβο) εξαέρισμο παίζω Dirt2 και Fifa 11 σε 1080 ανάλυση tv 40' και θερμοκρασίες 45c αν σε βοηθάει καθόλου αυτό.

Φυσικά και βοηθάει. Ευχαριστώ παίδες, μάλλον θα χτυπήσω μια 5770, γιατί τις passive επιδόσεων, δε τις εμπιστεύομαι και πολυ.

Θα πάρω πρώτα το κουτί βέβαια, να δω αν χωράει κιόλας. :p

η καρτα που προτεινε ο 2cpu εχει ψυξη arctic cooling και οφειλω να ομολογησω οτι δεν το περιμενα τοοοσοο αθορυβο!! εχω το HTPC πανω σε ενα γραφειακι και εχω συνδεσει και την τηλεοραση για καμια ταινια. εχω αυτην GDDR4 BOOSTS SAPPHIRE HD 4670 PERFORMANCE | bit-tech.net, που εχει το ιδιο ακριβως συστημα ψυξης. ακομα και διπλα στο αυτι μου που ειναι δυσκολα ακουγεται..!!!! ακομα και μετα απο 2 ωρες gaming!!

• 2 weeks later...

Επαναφέρω το θέμα λόγω της 460gtx. Αν και είμαι pro-ati, είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που σκέφτομαι την αγορά nvidia κάρτας, πολυ απλά γιατί η συγκεκριμένη έχει πολυ καλό value for money και με ένα SLI απογειώνονται όλα.

Στην αρχή έλεγα για 5750, μετά 5770 κοίταξα μέχρι και τη λύση crossfire με 5670 (που δε θέλουν ούτε bridge αλλά ούτε και επιπλέον τροφοδοσία), κοίταξα και για 460gtx και ομολογώ ότι δε μπορώ να αποφασίσω.

Τι μου προτείνετε να πάρω, με δεδομένο ότι θέλω να παίζουν ομαλά τα πάντα σε 1920x1080;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.