itsoktobegreek Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2010 Το laptop μου ειχε προβλημα μαλλον με ιο , οποτε ειπα να κανω format με ενα παλιο cd windows xp sp2 , το εβαλα πηγε κανονικα δηλαδη πατησα ενα click ξεκινησε το installation και μου ειπε τι θελω να σβησω , εσβησα τα ΠΑΝΤΑ και οταν πηγε για Install δεν περναγε και μου εβγαλε οτι υπαρχει προβλημα με το cd οποτε τζιφος... τωρα οταν ανοιγω το pc το μονο που γινετε ειναι μετα την acer οθονη που φορτωνει να εμφανιζετε μια μαυρη οθονη που στην αρχεια εγραφε Operating system not found και τωρα γραφει κατι ακαταλαβιστικα , δεν κανει ρεσταρτ ουτε τπτ....θα ηθελα να μου πειτε τι να κανω, και αν ειναι για νεο φορματ με νεο cd μια βοηθεια στησ ρυθμισεις Bios ... sorry αλλα ειμαι λιγο ασχετος :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Οκτώβριος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2010 Κατά την διάρκεια της οθόνης acer ή και μετά πάτα πολλές φορές το πλήκτρο "Del" για να μπεις στο BIOS. (οδηγίες για την πλοήγηση έχει στο κάτω μέρος της οθόνης). Εκεί θα ψάξεις για το "first boot device". Γύρνα το στο CD/DVD drive για όταν ξεκινάει να boot-άρει από το CD. Πάτα f10 για να βγεις από BIOS.Bάλε το δισκάκι μέσα και ξεκίνα τον υπολογιστή. Μόλις σου βγάλει στην οθόνη "press any key" πάτα ένα οποιοδήποτε πλήκτρο (συνήθως το Enter).Και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση. Αν έχεις πρόβλημα ξαναγράψε εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.