Jump to content

Προτάσεις για κουτί με tray και μαύρο εσωτερικό.

Ερνεστος

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά,

γνωρίζεται κάποια κουτιά που να διαθέτουν motherboard-tray και επιπλέον το εσωτερικό τους να είναι μαύρου χρώματος?

Περιμένω τις προτάσεις σας!

Η κατηγορία τιμής δεν αποτελεί κριτήριο, αν και θα προτιμηθεί το φτηνότερο δυνατό γιατί μάλλον πάει για σφάξιμο/τρελή μοντίφα...

Ευχαριστώ.

To 1020Β ειναι μια κορυφαια λυση

αλλα δεν το λες φτηνο με την καμια....

μετα παιζει και το stacker 833 στα 119€ εαν βρεις κανενα ξεχασμενο στο multi πρωην extreme του Πειραια..

η αλλιως μτχ σε αγγελιες

Εαν παντως προκειται να πεσει σφαξιμο

παρε ενα κουτι με προσθαφαιρουμενο mb tray ασχετως χρωματος

κανε τα κοψιματα/μοντιφες σου

και μετα πας σε ηλεκτροστατικη ολικη βαφη εσωτερικου

ωστε να καλυψει και τα σημεια που θα εχεις επεμβει

και να κανει το συνολο να μοιαζει εργοστασιακο.

v1020-9.jpg

Γιατί να πάρεις ένα έτοιμο που σίγουρα θα ξαναχρειαστεί βάψιμο μετά τις επεμβάσεις?

-Φτιάξε ότι σκελετό θές εσύ (σε ότι σχήμα θές) απο γωνία αλουμινίου 20χ20.

-Αγόρασε από ebay ένα έτοιμο motherboard-tray ή βρές από κανένα παλιό κουτί.

-Βάλε του σιδηρόδρομο να βγαίνει πρός τα πίσω, αμορτισέρ ντουλαπιών να πέφτει-βγαίνει επάνω.

Φτιάξτο μόνος σου με λίγα λόγια.:T: (βάλε και ένα sub μέσα:p)

ΧΑ! Υπό ΚΣ, Νίκο, θα το είχα φτιάξει ήδη. Το ζήτημα είναι ότι λόγω σοβαρών προβλημάτων με τη μέση μου αποκλείεται σχεδόν οποιαδήποτε εργασία (ναι, ναι είναι πολύ ζόρικη η κατάσταση)... Για αυτό το λόγο ψάχνω κάτι έτοιμο.

Θα εξετάσω και θα ζυγίσω όμως ΟΛΑ τα σενάρια, οπότε οποιαδήποτε ιδεά/πρόταση είναι δεκτά! Στην ουσία θέλω να φτιάξω ένα bench-table αλλά να παρέχει και κάποιες "πολυτέλειες".

bench-table? Αυτό εδώ: Lian Li T60 ;

Το πρόβλημα είναι ότι θα το βρεις μόνο εξωτερικό (στο Amazon πχ έχει 95 δολλάρια).

Δεν ζυγίζει πολύ βέβαια...

Το έχω εντοπίσει, αδερφέ... Όμως δεν είμαι για εξωτερικά τώρα (είναι too much να κάνω παραγγελία για ένα και μόνο κομμάτι), θα την παλέψω όσο μπορώ εγχώρια σε πρώτη φάση.

Χμμμμ . . .

Το γνωρίζω το Skeleton, στην ουσία όμως είναι "κλειστοφοβικό": του λείπουν μεν τα καπάκια, αλλά δεν προσφέρει την ελευθερία κινήσεων ενός πραγματικά ανοιχτού κουτιού, ούτε τις ευκολίες στο βάλε-βγάλε. Εξάλλου, είναι και εμφανώς ακριβότερο από full-aluminum "κουτί" που προτάθηκε παραπάνω. Χωρίς να το έχω ψάξει διεξοδικά, σε πρώτη φάση μάλλον δεν είναι αυτό που ψάχνω.

Ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση για τη συμβολή σου!

Βασικά κάνε μια καλή κατασκυή μόνο σου ή απλά πάρε ένα φτηνό κουτί και κάνε μόντες εκει πάνω.

Έτσι έκανα και εγώ με κάτι υλικά που είχα spare και έστησα ένα μηχανάκι και το έχω κάνει έπιπλο για τηλεόραση (μπορείς να δεις φωτο στις αγγελιές μου) αλλα πριν γίνει όλη αυτη η κατασκευή τα είχα πάνω στο γραφείο μου χύμα τα υλικά με λίγο αεροναυλον κάτω απο την μητρική για να μην δημιουργείτε βραχυκύκλωμα.

Στην ουσία δλδ δεν θες κάτι έτοιμο, αλλά λίγο διάθεση και φαντασία και νομίζω θα την βρείς την άκρη Kumpel...

Na, klar! Modden war immer meine Sache, aber . . . Δεν μπορώ να ασχοληθώ πλέον λόγω προβλημάτων υγείας, εκτός αυτού δεν υπάρχει και ο χωρο-χρόνος πλέον για σοβαρές μοντίφες. Το σπίτι και το δωμάτιό μου είχαν πάντα την εικόνα αιώνιου εργοτάξιου με διάφορα projects να τρέχουν παράλληλα και κάθε είδους εργαλεία και υλικά διάσπαρτα παντού. Έχω κουραστεί/βαρεθεί και λίγο, είναι και το κοντέρ της ηλικίας κάπως ανεβασμένο . . . :p

Ως εκ τούτου, αναζητώ κάτι έτοιμο, αρκούντως ποιοτικό ώστε εγώ απλώς να στεγάσω τα κομμάτια και να πλακωθώ στα πειράματα.

Kein problem man, ich hoffe es geht dir gut, αλλά βρες ένα ωραίο κουτάκι αν είναι και βάλτα όλα εκει μέσα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.