knut Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2010 Καλημέρες. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια TV fullHD με κύριο σκοπό το gaming. Τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 350 περίπου. Βέβαια αρχικά σκεφτόμουνα για μονιτορ έτσι ώστε να τη συνδέσω στο pc όπου έχω μία απλή LCD έτσι ώστε να τα έχω όλα σε ένα τρίπλα δίπλα. Απ'οτι γνωρίζω η απόδοση των τηλεοράσεων λόγω απόκρισης είναι καλύτερη για gaming και δε με πειράζει να μείνω στο pc με την ίδια. Απλώς σίγουρα βρίσκω μόνιτορ σε χαμηλότερες τιμές. Αυτά που λέτε, έριξα μία ματιά και στο πλαίσιο και είδα αυτέςSamsung SM-P2770HD LCD TV-Monitor 27'' - Όλες οι οθόνες - plaisio.grLG 26LD350 LCD TV 26'' - Τηλεοράσεις - plaisio.grΘα ήθελα να μου προτείνετε ούτως η άλλως και κανα μόνιτορ (23-24'' περίπου γιατί θα την έχω πολύ κοντά μου στο γραφείο). Θενξ παίδες.Υ.Γ. Κάτι άκυρο, έπαιζα enslaved στο ps3 και σα να είδα ότι κάτι δεν πάει καλά οπτικά.. Σα να υπήρχε υπερβολικό tearing (ναι ξέρω μόνιμο πρόβλημα..) και χαμηλές αναλύσεις σε textures κλπ. Βέβαια, προσπάθησα να το τσεκάρω και με κάποια άλλα games και σε μερικά βλέπω το ίδιο. Παίζω σε Samsung HDready με καλώδιο turbox της πλάκας αλλά απ'ότι διάβαζα οι διαφορές με ένα ακριβό καλώδιο είναι μηδαμινές. Βασικά οι απόψεις διίστανται.. Έχω κανονικά τις ρυθμίσεις στα display settings του ps3 σε 1080i κλπ κλπ. Παίζει να συμβαίνει κάτι ή είναι ιδέα μου επειδή το παιχνίδι έχει μουφογραφικούλια και σκάλωσα?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.