angel_f Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27, 2010 Κυκλοφόρησε η beta του Company of Heroes Online.Ειμαι fan της σειράς απο οταν πρωτοβγήκε, και το Company of Heroes Online ειναι άκρως εθιστικο!Δοκιμάστε το δωρεάν!Verify your age - Company of Heroes Online
submarine1981 Νοέμβριος 23, 2010 #2 Νοέμβριος 23, 2010 Καλησπερα...Να ρωτησω κατι.... τι διαφορα εχει το COH online με τα opposing fronts κλπ? αφου και τα αλλα παιζουν online. εχει τπτ καινουργιο?
masteroidz Νοέμβριος 23, 2010 #3 Νοέμβριος 23, 2010 Κάτι σε Battlefield Heroes μου κάνει. Δωρεάν να το παίξεις αλλά αν δεν τα σκάσεις για αντικείμενα δεν έχεις ελπίδα.
angel_f Νοέμβριος 23, 2010 Author #4 Νοέμβριος 23, 2010 Εχει και καινούριες μονάδες με special abilities που λέγονται heroes.Δεν ξερω περισσότερες διάφορες γιατι ειναι το πρώτο COH που παίζω online λόγω έλλειψης παλιότερα aDSL.Edit : Δεν χρειάζεται να τα σκας για αντικείμενα γιατι το expirience που παίρνεις ειναι αρκετό να φορτώνεις οτι θέλεις.
submarine1981 Νοέμβριος 24, 2010 #5 Νοέμβριος 24, 2010 αυτο το κατεβαζεις απο καπου? η το αγορασες απο μαγαζι? Το πλαισιο δεν το εχει.Στο παιχνιδι εχει να διαλεγεις βρετανους-αμερικανους, βερμαχτ και πανζερ ελιτ ?
Κοπρίτης Νοέμβριος 24, 2010 #6 Νοέμβριος 24, 2010 αυτο το κατεβαζεις απο καπου? η το αγορασες απο μαγαζι? Το πλαισιο δεν το εχει.Στο παιχνιδι εχει να διαλεγεις βρετανους-αμερικανους, βερμαχτ και πανζερ ελιτ ?το κατεβαζεις δωρεαν και παιζεις δωρεανεπισημε σελιδα θα βρεις εδωπρος το παρον εχει Wehrmacht & USαλλα κι οι υπολοιποι ειναι στα σκαρια.το παιχνιδι ειναι πολυ καλοεχει καποια θεματακια ανισορροπιας βεβαια αλλα αυτο ηταν αναμενομενοπαιζεις μια χαρα και χωρις να αγορασεις τπτ εξτρα.απλα η εξελιξη των στρατευματων σου ειναι λιγο πιο αργη.Τωρα που το δοκιμασα κιολαςμαλλον θα πρεπει να αυτοquotαριστω και στο πρωτο Τhread που ειχε συζητηθει το θεμα....
angel_f Νοέμβριος 24, 2010 Author #7 Νοέμβριος 24, 2010 Είχα ψάξει αλλά δεν είχα βρει το ίδιο θέμα :red:Ας το μεταφέρει κάποιος mod.Κατά τα άλλα, το έχω λιώσει...Ειναι πολυ καλο. Εχει θέματα με το balance αλλα σίγουρα φταίνε και οι παίχτες που ενω παίζουν κάποιο doctrine δεν παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητες του.Εχω πάρει Allies και στους server βλέπεις 1/2 με 2/3 αναλογία allies / Wehrmacht...
Κοπρίτης Νοέμβριος 24, 2010 #8 Νοέμβριος 24, 2010 Είχα ψάξει αλλά δεν είχα βρει το ίδιο θέμα :red:Ας το μεταφέρει κάποιος mod.Κατά τα άλλα, το έχω λιώσει...Ειναι πολυ καλο. Εχει θέματα με το balance αλλα σίγουρα φταίνε και οι παίχτες που ενω παίζουν κάποιο doctrine δεν παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητες του.Εχω πάρει Allies και στους server βλέπεις 1/2 με 2/3 αναλογία allies / Wehrmacht...κι εγω με allies ξεκινησααλλα μετα απο ενα σημειο δεν μου ταιριαξαν στο στυλ παιχνιδιουπρεπει να παιζεις πολυ επιθετικα για να σταθεις καλα.το αμυντικογενες παιξιμο τους χαντακωνει κατα την γνωμη μου.Οποτε γυρισα στην κλασσικη αξια των Wehr κι ησυχασαριξε και ματια εδω σε περιπτωση που δεν το εχεις ηδη τσεκαρει...
submarine1981 Νοέμβριος 25, 2010 #9 Νοέμβριος 25, 2010 Το κατεβαζω και γω τωρα....αντε να δουμε τι διαφορα εχει απο τα προηγουμενα. Προβλεπω παλι καψιμο
submarine1981 Νοέμβριος 25, 2010 #10 Νοέμβριος 25, 2010 ρε παιδια....εδω και 5 ωρες που το κατεβαζω η ταχυτητα ειναι 30kb/sec ! και εχω αλλα 2,6gb!!! Και σε σας ετσι εκανε?
angel_f Νοέμβριος 25, 2010 Author #11 Νοέμβριος 25, 2010 Έπιανε καλές ταχύτητες.... ίσως φταίει η ώρα.
submarine1981 Νοέμβριος 28, 2010 #12 Νοέμβριος 28, 2010 Λοιπον το κατεβασα και γω. Εχει διαφορετικα μενου και επιλογες στους στρατιωτες και στα αρματα που δεν τα ειχαν τα προηγουμενα. Απο οτι καταλαβα οργανωνεις πριν ξεκινησεις το παιχνιδι ποιον commader θα παρεις και τι abilities θα εχει. Ακομα δεν εχω παιξει πολλα παιχνιδια με το συγκεκριμενο. Κατι που δεν μου αρεσε ειναι οτι για να ποιο γρηγορα ανεβεις level και να αποκτησεις καποιες ικανοτητες ποιο γρηγορα μπορεις να αγορασεις cash points (κατι τετοιο). Δηλαδη οποιος εχει τα φραγκα θα νικαει ποιο ευκολα? (μπορει και να μην το καταλαβα σωστα....αν ειναι διορθωστεμαι)Τα nick σας ποια ειναι? αν ειναι να προσθεσω κανενα friend. το δικο μου ειναι KAMENOSFAUST:p
angel_f Νοέμβριος 28, 2010 Author #13 Νοέμβριος 28, 2010 Βασικα δεν παίζουν ιδιαίτερο ρολο τα φράγκα, καλο ειναι βεβαια να υπάρχουν... απο την στιγμη που σε βαζει να παιξεις με άτομα του ίδιου επιπέδου με εσένα. Εχω διαβάσει τα tutorials στο forum και κατάφερα νικάω πλέων. Θελει μελέτη το θέμα. Βασικά πρεπει να παιζεις με ενα σωστό άνοιγμα στην αρχη του παιχνιδιού που θα εξασφαλίσει τη νίκη. Ολα βέβαια εξαρτώνται και απο τον commander σου. Το nick μου ειναι iAggelosJFt αλλά εαν εισαι Γερμανός δεν θα παίξουμε μαζί
submarine1981 Νοέμβριος 28, 2010 #14 Νοέμβριος 28, 2010 Βασικα κυριος Γερμανους παιρνω αλλα παιζω με ολους για να μην κατανταει μονοτονο. Ολοι μου αρεσουν. Απλα τους γερμανους τους χειριζομαι καλυτερα. Αμα σε πετυχω μεσα θα σε κανω add να παιξουμε ειτε μαζι ειτε αντιπαλοι ειτε με υπολογιστη ειτε με οτι να νε...
Hohenstaufen Νοέμβριος 28, 2010 #16 Νοέμβριος 28, 2010 Kronprinz παιδιά και γω το δοκίμασα πάντα με Wehrmacht φυσικά, καλή φάση είναι αλλά θέλει αρκετή ταχύτητα και μεγάλη συγκεντρωση για να μην χάνεις την μπάλα !
submarine1981 Νοέμβριος 29, 2010 #17 Νοέμβριος 29, 2010 Ναι οντως Hohenstaufen....Εγω επαιξα ενα shkirmish με Normal αντιπαλο και μου φανηκε διαφορετικο απο οταν επαιζα με το opposing fronts.Και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ειχα panther tank και ο αντιπαλος μου ηταν αμερικανος με infantry. Οταν ειδε το τανκ μου εριξε artilery και μεχρι να φυγω ειπα..."σιγα....θα παθει λιγο ζημια και μετα θα την επισκευασω." Ομως με μια οβιδα που εφαγε αντε 2 το πολυ καταστραφηκε!!! Εχει αλαγες το παιχνιδι και λογικα θα εχει και αλλες που δεν τις εχουμε ανακαλυψει. Εντομεταξυ οταν μιλανε οι στρατιωτες-τανκς κλπ δε σας φαινετε οτι μιλανε ποιο χαμηλοφωνα σε σχεση με τα προηγουμενα? εχετε βρει κανενα τροπο να αυξανετε την ομιλια τους?
angel_f Νοέμβριος 29, 2010 Author #18 Νοέμβριος 29, 2010 Για να κάνουμε add παιδιά θα πρέπει να βρεθούμε στο ιδιο κανάλι...Να το κανονίσουμε...
submarine1981 Νοέμβριος 29, 2010 #19 Νοέμβριος 29, 2010 Ναι απο οσο γνωριζω απο το παλιο COH πρεπει να ειμαστε την ιδια στιγμη ονλαιν στο ιδιο καναλι (Athens)
submarine1981 Δεκέμβριος 7, 2010 #20 Δεκέμβριος 7, 2010 ρε παιδια τα οταν ειμαστε στα μενου εκει που φτιαχνουμε heroes και τα εξτρα abilities γεμιζουμε με charges αυτο που θελουμε ειτε ειναι sniper,tank,volksgrenadiers Κλπ.Αυτα τα charges τα αποκταμε παιζοντας και κανοντας μαχες κερδιζωντας supplys.. Αυτα τα supply υπαρχει κανενας τροπος να τα αυξησουμε? η απλα με καθε μαχη σου δινει εναν στανταρ αριθμο supply? θελει κατι ιδιαιτερο? ξερει κανεις?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.