Jump to content

Αναβάθμιση απο HD3650 σε 4890

Mama Africa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδες..

Να μπω κατευθιαν στο θεμα..Εχω την HD3650..μια μερα λοιπον παω να δω μια ταινια ανάλυσης 1080i και "ανακαλυψα" σαφώς πως δεν την σηκωνει ουτε για πλακα..

ετσι λεω να παω σε μια αναβαθμιση καρτας(ουτως ή αλλως την νυν καρτα μου την εχω 3 χρονια+ οποτε δεν το πολυσκεφτομαι για την αγορα..),αλλα χωρις να θελω να δωσω πολλα λεφτα..ψαχνω δηλαδη ενα καλο value-for-money..

ψαχνοντας λιγο μοναχος βρηκα μια 4890 στα 70 εουρος η οποια μου φαινεται καλη ευκαιρια,διαβαζοντας και κατι reviews..

απο κει και περα τωρα μεχρι τα 75 ευρα που εχω κοιταξει πανω κατω βρισκω τις 9800GT,GT250 τεσπα τη γνωστη γκαμα καρτων.

απο χρηση τιποτα το ιδιαιτερο κανενα υπερβολικα απαιτητικο παιχνιδι(εως και καθολου) οποτε μην σκοτιζεστε να μου προτεινετε κατι υπερβολικο!:beer:

επισης απο καταναλωση η συγκεκριμενη καρτα βρηκα πως σε idle κατασταση(γεγονος που με ενδιαφερει) ειναι κατωτερη απο την αντιστοιχη GTX260.ελπιζω μονο να μην μου ερθει λογαριασμος με των 1000 ευρω..

Μ/Β -> P5E (X38)

CPU -> C2D 8400 3GHz

RAM -> 2Gb DDR2

PSU -> Corsair VX 550Watt

Τι λέτε?να ακουσω και καποια αλλη γνωμη..

Ευχαριστω για το οποιο ενδιαφέρον!

Edit : να αναφερω οτι η συγκεκριμενη ειναι εκθεσιακο κομματι.πανω σε αυτο θα μετρουσε η γνωμη σας για το αν αξιζει να δωσεις λεφτα για εκθεσιακο κομματι ή οχι!

μμμ θα το δοκιμασω..νομιζω το ειχα ρυθμισει διαφορετικα..

αλλα ουτως η αλλως ψηνομαι να αλλαξω καρτα..αυτην που εχω τωρα χαμενη δεν θα παει οποτε δεν με χαλαει να κανω μια μινι αναβαθμιση..ακουω κι αλλους

μήπως τοτε πρεπει να κανω και καποιες αλλαγες απο το προγραμματακι που δινει μαζι με την καρτα γραφικων η ΑΤΙ??ειδικα στα 3D ta eixa peirajei prow ta panv ola

Με 3450 και athlon 3200 (2*512MB) μια χαρα παιζουν οι Ματροσκες.

Αρα θα συμφωνησω με τον G10.

+1. κι εγω με 3450!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.