dpolal Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30, 2004 Καλημέρα. Σε δυο εβδομάδες θα κάνω μια βόλτα στην εν λόγο χώρα και μιας και σκέφτομαι για water cooling σύστημα θα ήθελα να μου προτείνετε τί αξίζει να αγοράσω από εκεί. Βασικά δεν ψάχνω για κομπλέ σύστημα επειδή θέλω να το φτιάξω σιγά σιγά μόνος μου. Απλά αναρωτιέμαι τί θα μπορούσα να φέρω από εκεί μια και σε γενικές γραμμές είναι αρκετά φθηνότερα από εδώ και σε μεγαλύτερη ποικιλία. Θα κινηθώ αρχικά σε ψύξη cpu+gpu οπότε κοιτάω για ψυγείο, σωλήνες, αντλίες, δοχεία κλπ... Για τα μπλόκς πιστεύω ότι παπούτσι απ τον τόπο σου και ας ειν και μπαλωμένο (eleven ) Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 30, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Νομίζω ότι η γερμανική αγορά δεν είναι και ιδιαίτερα φθηνή σε προϊόντα watercooling.Αν και έχουν διάφορα gadgetακια που μπορεις να προσθέσεις στο κύκλωμά σου, δεν έχουν και μεγάλη ποικιλία σε 1/2 εξαρτήματα...Από την άλλη, δεν ξέρω και αν υπάρχουν καταστήματα πέρα από τα online.... οπότε καλύτερα ρίξε μία ματιά σε αυτά, διάλεξε τα κομμάτια που σε ενδιαφέρουν και παράγγειλέ τα με τόπο αποστολής την διεύθυνση που θα μένεις στην Γερμανία, ώστε να γλιτώσεις κάποια από τα μεταφορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iannis1416003167 Μάρτιος 30, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 Innovatek δες Ειναι κορυφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfeonas Μάρτιος 30, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2004 παρε κανενα σωληνωτο τανκ απο πλεξιγκλας αν σκεφτεσαι να βαλεις το ψυγειο εξω απο το pc. θα σε βολεψει αρκετα.κατι σαν αυτο http://www.watercooling.de/catalog/product_info.php?products_id=494&osCsid=c05e8ef84fc6f8998a6468cef86f0604 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.