Jump to content

Ερωτηση για "η δημοπρασια κατεβηκε" απο ebay

morfeas-dsl-

Recommended Posts

Καλησπερα!

Μια ερωτηση προς αυτους που χρησιμοποιειται ebay καιρο!

Αγορασα ενα παιχνιδι για gamecube πριν απο 3 ημερες και το πληρωσα αμεσως.

Σημερα ηρθε ενα μηνυμα απο ebay που ελεγε εν ολιγοις οτι η δημοπρασια κατεβηκε (δεν ελεγε το γιατι),

και πως εαν δεν πληρωσα το αντικειμενο να μη το κανω.

Προσπαθω να μπω στο live chat τους εδω και ωρες και μου λεει πως εχουν προβλημα.

Αποφασισα να απευθυνθω στον πωλητη πριν να ζητησω επιστροφη χρηματων απο paypal.

Του ανεφερα (ευγενικα παντα) οτι επιθυμω εντος 1 ημερας να μου εξηγησει τι γινεται με το αντικειμενο.

Εαν περασει η μερα και δεν εχει απαντησει λεω να ανοιξω dispute στο ebay/paypal.

Πρεπει να κανω καποια αλλη κινηση?

Εαν δεν παραδοθει το αντικειμενο πως θα βαλω αρνητικη τωρα που η δημοπρασια κατεβηκε?

Ευχαριστω!

Αυτο πως μπορω να το ξερω? Ειμαι σχετικα νεος στο ebay (7 αγορες) :).

Με paypal πληρωσα ομως. Ειδα πως ειχε 290 θετικες και μολις 1 αρνητικη.

Παρατηρησα σημερα ομως πως στο status του λεει πλεον "Not a registered user".

Μολις μου απαντησαν απο ebay (γρηγοροι! ) και μου ειπαν πως ο χρηστης πλεον θεωρειτε "non registered" ,πως αυτο μπορει να οφειλεται ειτε στο οτι εσβησε το λογαριασμο του, ειτε στο οτι του τον σβησανε αυτοι.

Μου ειπε να μην εχω αλλη συνομιλια μαζι του και να ανοιξω θεμα στην κατηγορια ζητωντας τα χρηματα μου πισω.

Δεν ειναι σωστο βρε παιδια να περιμενω καθολου? Μπορει να επαθε τιποτα ο ανθρωπος! Παντως απο ebay μου ειπαν τα χρηματα σου δεν κινδυνευουν

ΥΓ. εχω το παιχνιδι ηθελα ομως :( !!

Δεν ειναι σωστο βρε παιδια να περιμενω καθολου? Μπορει να επαθε τιποτα ο ανθρωπος! Παντως απο ebay μου ειπαν τα χρηματα σου δεν κινδυνευουν

Εσύ αν "πάθαινες" τίποτα η πρώτη σου σκέψη θα ήταν να σβήσεις τον λογαριασμό σου στο ebay;

PayPal dispute εδώ και τώρα.

Dispute κ μετα απο λιγες μερες που θα μπορεις claim στο Paypal.Feedback δεν θα μπορεσεις να βαλεις γιατι ειναι σαν να μην υπαρχει δημοπρασια για το αντικειμενο.Τα λεφτα κατα 99.99% δεν προκειται να τα χασεις.

πόσες μέρες περιθόριο έχουμε για να κάνουμε dispute & claim, από την ημερομηνία αγοράς / πληρωμής;
All claims must be filed within 45 days of the transaction or the claim will be denied

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=p/gen/buyer-complaint-outside

thanks παιδες αυτο εκανα. Αναφερω πως δεν εχω προβλημα να περιμενω για το αντικειμενο εαν ο πωλητης με ενημερωσει οτι το εστειλε και εαν το παραλαβω εντος 10 εργασιμων. Διαφορετικα θα ζητησω επιστροφη χρηματων :)

Narayan δε μου ειπε( ο τυπας απο live help ) οτι εσβησε το λογαριασμο του. Μου ειπε οτι ισως τον εσβησε ισως τον σβησανε αυτοι για καποιο λογο και πως δε μπορει να μου πει αλλες λεπτομερειες γιατι ειναι απορρητες :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.