Jump to content

προβλημα με adsl

johnysb

Recommended Posts

καλησπερες δευτερα βραδυ μετα απο απουσια 2 εβδομαδων περιπου, γυριζω σπιτι ανοιγω το pc, το crypto συγχρονιζει, γινεται κανονικα η συνδεση , παω να ανοιξω σελιδα και .....τιποτα δεν ανοιγει σελιδα.

την επομενη ηρθε σπιτι ενας φιλος με laptop conx και το modem που δινει το conx δοκιμασαμε ολες τις πριζες του σπιτιου και παντου το ιδιο προβλημα.

απο χθες το απογευμα επικοινωνω με τη forthnet (κουρελια τα νευρα μου απο τη γνωστη ολιγολεπτη αναμονη)χωρις αποτελεσμα.

το κορυφαιο ηταν σημερα οταν σε μια κοπελα που ηταν στο τηλεφωνικο κεντρο του ταχνικου τμηματος της forthnet αφου ειπα τα παραπανω , μου ειπε οτι πρεπει να αλλαξω drivers στο crypto:sauer007:.

ελεος τι αλλο να κανω θα μου το φτιαξουν ποτε?

εγω απο τα παραπανω εχω καταληξει οτι ειναι θεμα γραμμης ΟΤΕ(σωστα?)

μηπως να απευθυνθω στον ΟΤΕ καλυτερα?

καλησπερες δευτερα βραδυ μετα απο απουσια 2 εβδομαδων περιπου, γυριζω σπιτι ανοιγω το pc, το crypto συγχρονιζει, γινεται κανονικα η συνδεση , παω να ανοιξω σελιδα και .....τιποτα δεν ανοιγει σελιδα.

την επομενη ηρθε σπιτι ενας φιλος με laptop conx και το modem που δινει το conx δοκιμασαμε ολες τις πριζες του σπιτιου και παντου το ιδιο προβλημα.

απο χθες το απογευμα επικοινωνω με τη forthnet (κουρελια τα νευρα μου απο τη γνωστη ολιγολεπτη αναμονη)χωρις αποτελεσμα.

το κορυφαιο ηταν σημερα οταν σε μια κοπελα που ηταν στο τηλεφωνικο κεντρο του ταχνικου τμηματος της forthnet αφου ειπα τα παραπανω , μου ειπε οτι πρεπει να αλλαξω drivers στο crypto:sauer007:.

ελεος τι αλλο να κανω θα μου το φτιαξουν ποτε?

εγω απο τα παραπανω εχω καταληξει οτι ειναι θεμα γραμμης ΟΤΕ(σωστα?)

μηπως να απευθυνθω στον ΟΤΕ καλυτερα?

Νομιζω χθες υπηρχε πρόβλημα σε πολλούς

εχεις γραμμη απο οτε? ή ειναι πακετο απο forthnet? πχ adsl-in a box?

αν ειναι πακετο, την forthnet πρεπει να πιεσεις, γιατι αυτην πληρωνεις και γιατι η γραμμη adsl ειναι στο ονομα της.

απο την στιγμη που συγχρονιζει ομως, νομιζω δεν ειναι θεμα οτε,αλλα ή δικο σου ή της forthnet...

βασικα το προβλημα το εχω απο δευτερα και ακομα και σημερα τιποτα με pstn ειμαι τωρα.

εχω forthnet 1m αλλα δεν ειμαι στο ιδιοκτητο της. πιστευω οτι ειναι θεμα γραμμης γιατι και στο λαπτοπ του φιλου μου που συνδεθηκε me conx παλι τα ιδια εκανε.

α, δοκιμασες και με αλλο isp. δεν καταλαβα στην αρχη.

αφου συνεχιζει τοτε ειναι θεμα οτε. αλλα οπως σου ειπα εσυ την forthnet πληρωνεις αυτους πρεπει να πιεσεις.

αν θυμαμαι καλα και στον οτε να παρεις δεν θα γινει τπτ γιατι η γραμμη ειναι δεσμευμενη απο την forthnet. δεν ξερω αν με πιανεις.

ναι καταλαβα τι λες και thanx

απλα φοβαμαι οτι θα μεινω και το σκ χωρις dsl χωρις να φταιω σε κατι εγω και εχω τρελαθει λολ. ελπιζω αυριο να καταφερω να μιλησω με καποιον που να μπορεσω να συνεννοηθω και να ληξει το θεμα,γιατι οπως προειπα δεν την παλευω αλλο.:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.